Cinsiyeti hisseden var mii

lotusc

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2023
280
158
18
27
Merhaba güzel gebeler cinsiyeti daha onceden hissedip doğru olduğunu gören var mı var mı bız yeni gebelere tavsiyeleriniz sağlıklı olsunlar tabii de insan yine de merak ediyor hikayeleri

Ben ikizlere hamileydim ve ayrı günlerde rüyamda kızım ve oğlum olduğunu görmüştüm. Rüyaların öncesinde de bir kız, bir erkek hissediyordum

Ben kızımı hissetmiştim ve kız oldu ama kardeşim de kız hissediyorum dedi erkek dediğin doktor ama ben çok hissetmiştim

Oğlumda , hamilelik testi yapmadan bir gün önce bir rüya gördüm .Rüyamda üzerinde sadece bezi olan bir bebek vardı , bezini açıp " aaa erkekmis " dedim sonra rüyanın devamında 4-5 yaşlarında bir oğlum vardı koşuyordu , ben dur koşma diyordum , kolundan yakaladım ,yüzume baktı ve gülümsedi .Oğlum şuan 15 yaşında .
2 gebeligimde ilk başta rüya görmedim ama hamile olduğumu ogrenir öğrenmez çok güçlü bir şekilde kız olacağını hissettim,hep kız bebek kiyafetleri aldım. Sonradan rüyamda şöyle gördüm ,doktorun odasına giriyorum ve ultrason ekranında bizden önce giren hamilenin ultrason görüntüsü kalmış , bebek net bir şekilde erkek , sonra benim ultrason yapılıyor ve bebeğin kız olduğunu görüyoruz . Kızım şuan 5 buçuk aylık .

Bende ilk andan itibaren erkek hissediyordum, göbeğim ilk başlarda hiç yoktu ve yüzüm çok solmuştu bundan dolayı herkes kız diyordu. Psikolojik olarak etkilenip erkek hissediyorum diyemiyordum.

Maşallah şu anda 2 aylık oğlum var.

ben 3 kere rüyamda erkek gördüm, kayınbabam ben gebe kalmadan 3 ay önce 1 kere erkek gördü. 9 haftalık gebeyim tamamıyla erkek hissediyorum, sadece rüyamda gördüğüm için değil bütün belirtilerim ve ultrason görüntüsü erkek gibi. Zamanla göreceğiz Allah nasip ederse ne olacağını minnoşun

Ayy çok etkilendim çok güzel bir hikaye anı sizin için rabbim ayaklarina taş degdirmesin hayırlı günler görsünler inşallah

Tabii ki sağlıklı olsun ne olursa olsun da illa hissediyor demek ki annisler ben daha 5. Haftayı bitirmek üzereyim sağlıkla kucağımıza alalım bebisleri inşallah

Ne kadar süre sonra göbek çıkıyor benim ilk acemiliğim her şeyin heyecanlı oluyorum anneler hisseder lafını dogrulamissiniz en bastan rabbim güzel günler göstersin nice 2 aylara yıllara insallah

Kız olduğunu en başından beri hissetmiştim. Hatta doktor yanlışlıkla erkek dediğinde içimden "olamaz, benim kızım olacak" diye geçirdim. Haftalar sonra kız olduğu netleşti.

Ne kadar süre sonra göbek çıkıyor benim ilk acemiliğim her şeyin heyecanlı oluyorum anneler hisseder lafını dogrulamissiniz en bastan rabbim güzel günler göstersin nice 2 aylara yıllara insallah
İlk 5 ay hiç göbeğim çıkmadı kilo da almadım.
Keşke hiç kilo almasaydım son 3 ay görmen lazım davul gibi şiştim

Kız istememe rağmen oğlum olacağını çok kuvvetli hissetmiştim. Oğlum oldu

Kız olduğunu en başından beri hissetmiştim. Hatta doktor yanlışlıkla erkek dediğinde içimden "olamaz, benim kızım olacak" diye geçirdim. Haftalar sonra kız olduğu netleşti.
Böyle yemek istediğiniz aserdiginiz şeyler var mıydı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…