Cinsiyeti hisseden var mii

Merhaba güzel gebeler cinsiyeti daha onceden hissedip doğru olduğunu gören var mı var mı bız yeni gebelere tavsiyeleriniz sağlıklı olsunlar tabii de insan yine de merak ediyor hikayeleri
Kız hissediyordum deli gibi hatta eminim o derece rüyamda da hep kız bebek görüyordum benim annelik hislerim yanıldı oğlum oluyor

Kız hissediyordum deli gibi hatta eminim o derece rüyamda da hep kız bebek görüyordum benim annelik hislerim yanıldı oğlum oluyor
Aaaa hayırlı olsunnn sürpriz olmuş ne kadarlıksiniz belki hâlâ şans vardır kız bebiş için

Aaaa hayırlı olsunnn sürpriz olmuş ne kadarlıksiniz belki hâlâ şans vardır kız bebiş için
20 haftalığız
Yok artık kesin hem ultrasonda pipiyi net şekilde gördük hem de fetal dna ile teyit edildi

Kız bebek için şans mı? Önemli olan sağlıklı olması değil mi?
Kesinlikle öyle annede bir hissiyat olsa da her ikisi de kabulü oluyor zaten benim ilk bebeğim, kız da olsa sevinecektik erkeğe de çok sevindik cinsiyetinin önemi yok
Sadece hurafeler falan da bende hep kız gösteriyordu herkes kızın olacak kesin diyordu annem dışında tek bir Allah’ın kulu oğlun olacak demedi, hissim de öyle olunca gerçekten kız olacak galiba diyip kız kıyafetleri falan bakıyordum oğlum olacağını duyunca şaşırdım aaa kız değil miymiş diye ama sonra hemen ona adapte olup direk erkek kıyafetleri seçmeye başladım
Sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun gerisi boş

Baştan okumanızı tavsiye ederim bizim konustugumuz konu hislerle alakaliydi kız hissediyorum erkek oldu dediği için öyle soyledim hisleri doğru olsun diye yoksa cinsiyeti asla olmaz sağlıklı olsunlar bebisler de

Merhaba güzel gebeler cinsiyeti daha onceden hissedip doğru olduğunu gören var mı var mı bız yeni gebelere tavsiyeleriniz sağlıklı olsunlar tabii de insan yine de merak ediyor hikayeleri
Gebeliği öğrendiğim andan itibaren oğlum olacağını hissettim öyle oldu (aklımda hiç erkek çocuk fikri yoktu) bir arkadaşım da böyle kızı olacağını hissetmişti

Ben hep erkek hissediyordum herkese de söylüyordum doktorum 12. Haftada kıza benziyor dedi çok sevindik eşimle ama bir yandan hala daha erkek hissediyordum 14+3 de kontrolümüzde doktor net bir şekilde erkek dedi. Kızım olsaydı da çok sevinirdim :) Yeter ki sağlıklı olsunlar sağ Salim gelsinler :)

Gebeliği öğrendiğim andan itibaren oğlum olacağını hissettim öyle oldu (aklımda hiç erkek çocuk fikri yoktu) bir arkadaşım da böyle kızı olacağını hissetmişti
Canım anneler daha karnınıza düştüğü gibi hissi de yüreğimize düşüyor

Öyle tabiki kızı erkeği yok ama işte insan hissediyor sağlıkla alın oglunuzu kucağınıza insallah darısı bana

Normalde kız çocuklarını daha çok severim ve hep kızım olsun istemisimdir ama hamile oldugumda dedim erkek bu sonuç erkek rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah

Normalde kız çocuklarını daha çok severim ve hep kızım olsun istemisimdir ama hamile oldugumda dedim erkek bu sonuç erkek rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
Bende aynı durumdayım tamamen erkek hissediyorum hayırlısını versin rabbim inşallah güzel güzel kucağımıza alalım

Ne kadar süre sonra göbek çıkıyor benim ilk acemiliğim her şeyin heyecanlı oluyorum anneler hisseder lafını dogrulamissiniz en bastan rabbim güzel günler göstersin nice 2 aylara yıllara insallah
İlk hamileligimde 4-5 aylıkken yavaş yavaş belli olmaya başlamıştı karnım . Ikinci de 7-8 haftalıkken birden pörtlemisti denizde bikinili foto cekilmistim , eski kayınvalidem fotoları görüp mesaj atmıştı hamile misin diye

İkinci numara biraz hızlı çıktı desenize

Ilk gebeligimde evimin mutfaginda birinin kucaginda erkek bebek gordum dedim hep erkek olcak oglum oldu.bunda gebeligin ilk haftasi bi kac kere baskasinin erkek bebegi olmus gordum evimde mavi kapi susu gordum sonra hep baskasinin kizi olmus gordum gorumcemin cocugu yok eve geliyolar sarisin beyaz giymis bi kiz cocukla dun aksamda kucagimda sari tulum giyen bebek gordum cinsiyetini bilmiyorum ruyamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…