- 2 Ocak 2022
- 3.068
- 4.526
- 83
Hayır, oğlumda da böyleydi bu arada.Böyle yemek istediğiniz aserdiginiz şeyler var mıydı peki
Kişisel bir şey demek kiHayır, oğlumda da böyleydi bu arada.
Kız hissediyordum deli gibi hatta eminim o derece rüyamda da hep kız bebek görüyordum benim annelik hislerim yanıldı oğlum oluyorMerhaba güzel gebeler cinsiyeti daha onceden hissedip doğru olduğunu gören var mı var mı bız yeni gebelere tavsiyeleriniz sağlıklı olsunlar tabii de insan yine de merak ediyor hikayeleri
Aaaa hayırlı olsunnn sürpriz olmuş ne kadarlıksiniz belki hâlâ şans vardır kız bebiş içinKız hissediyordum deli gibi hatta eminim o derece rüyamda da hep kız bebek görüyordum benim annelik hislerim yanıldı oğlum oluyor
20 haftalığızAaaa hayırlı olsunnn sürpriz olmuş ne kadarlıksiniz belki hâlâ şans vardır kız bebiş için
Kız bebek için şans mı? Önemli olan sağlıklı olması değil mi?Aaaa hayırlı olsunnn sürpriz olmuş ne kadarlıksiniz belki hâlâ şans vardır kız bebiş için
Kesinlikle öyleKız bebek için şans mı? Önemli olan sağlıklı olması değil mi?
Kız bebek için şans mı? Önemli olan sağlıklı olması değil mi?
Baştan okumanızı tavsiye ederim bizim konustugumuz konu hislerle alakaliydi kız hissediyorum erkek oldu dediği için öyle soyledim hisleri doğru olsun diye yoksa cinsiyeti asla olmaz sağlıklı olsunlar bebisler deKız bebek için şans mı? Önemli olan sağlıklı olması değil mi?
Tamam artık hayırlı olsun inşallah oglusunuz20 haftalığız
Yok artık kesinhem ultrasonda pipiyi net şekilde gördük hem de fetal dna ile teyit edildi
Çok teşekkür ederimTamam artık hayırlı olsun inşallah oglusunuz
Amiin inşallah çok aminÇok teşekkür ederim
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Gebeliği öğrendiğim andan itibaren oğlum olacağını hissettim öyle olduMerhaba güzel gebeler cinsiyeti daha onceden hissedip doğru olduğunu gören var mı var mı bız yeni gebelere tavsiyeleriniz sağlıklı olsunlar tabii de insan yine de merak ediyor hikayeleri
Canım anneler daha karnınıza düştüğü gibi hissi de yüreğimize düşüyorGebeliği öğrendiğim andan itibaren oğlum olacağını hissettim öyle oldu(aklımda hiç erkek çocuk fikri yoktu) bir arkadaşım da böyle kızı olacağını hissetmişti
Öyle tabiki kızı erkeği yok ama işte insan hissediyor sağlıkla alın oglunuzu kucağınıza insallah darısı banaBen hep erkek hissediyordum herkese de söylüyordum doktorum 12. Haftada kıza benziyor dedi çok sevindik eşimle ama bir yandan hala daha erkek hissediyordum 14+3 de kontrolümüzde doktor net bir şekilde erkek dedi. Kızım olsaydı da çok sevinirdim :) Yeter ki sağlıklı olsunlar sağ Salim gelsinler :)
Normalde kız çocuklarını daha çok severim ve hep kızım olsun istemisimdir ama hamile oldugumda dedim erkek bu sonuç erkekMerhaba güzel gebeler cinsiyeti daha onceden hissedip doğru olduğunu gören var mı var mı bız yeni gebelere tavsiyeleriniz sağlıklı olsunlar tabii de insan yine de merak ediyor hikayeleri
Bende aynı durumdayım tamamen erkek hissediyorum hayırlısını versin rabbim inşallah güzel güzel kucağımıza alalımNormalde kız çocuklarını daha çok severim ve hep kızım olsun istemisimdir ama hamile oldugumda dedim erkek bu sonuç erkekrabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
İlk hamileligimde 4-5 aylıkken yavaş yavaş belli olmaya başlamıştı karnım . Ikinci de 7-8 haftalıkken birden pörtlemistiNe kadar süre sonra göbek çıkıyor benim ilk acemiliğim her şeyin heyecanlı oluyorumanneler hisseder lafını dogrulamissiniz en bastan rabbim güzel günler göstersin nice 2 aylara yıllara insallah
İkinci numara biraz hızlı çıktı desenizeİlk hamileligimde 4-5 aylıkken yavaş yavaş belli olmaya başlamıştı karnım . Ikinci de 7-8 haftalıkken birden pörtlemistidenizde bikinili foto cekilmistim , eski kayınvalidem fotoları görüp mesaj atmıştı hamile misin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?