Cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz..

hıhhhh bana 20.haftaya kadar gittiğim 2 doktorda erkeğe benziyordedi
ikincisi erkek muhtemelen dedi 20.haftada renkli dopplerde 100de100 kız olduğunu öğrendim

kızlar bende tam 13 haftalık gebeyim. bu gün muayenede doktorum bbeğin erkek dedi. ama ben hala kız olduğunu düşünüyorum. bebek çok hareketliydi ve bakın buda pipisi dedi :sm_confused: hayırlısı artık 2 hafta sonra kesinleşir zaten dedi. ama yanılma payıda olabiliyor 2 hafta sonra daha da net olurmuş. rabbim sağlıklı evlat nasip etsin inş kız erkek hiç farketmez

benimki de 14. haftada %90 erkek dedi. 17. haftada erkek kesin dedi. erkek olunaca daha erken belli olurmuş. kız olunca biraz daha net görmek istiyo doktorlar. allah herkese hayırlısını versin arkadaşlar:)

benim doktorum 11t4de erkek dedi ve cok hareketli dedi esimde yanimdaydi bak buda ppisi dedi persembe yine gidicem ozaman 15t4 olucak insallah kesin belli olurr

kızlar 11+5 te kız dedi ama kimseye söyleme kesin değil dedi , 14+5 te aynısını söyledi , 16+3 te daha önce söyledim mi kızınız oluyor artık herkese söyleyebilirsiniz dedi. Bide bizede 3 çizgiyi gösterdi :)
Bildiğim kadarıyla erken dönemde erkek bebek tahminlerinde yanılma olabiliyor 15. hafta sonrası kesin bilgi veriyorlar ama bir arkadaşın dediği gibi 20. hafta yanılmışım diyen doktorlarda var. Bu nedenle ben 22. haftaya kadar herseferinde sordum ben doktoruma en sonunda fotoğrafla ispatladı doktorumuz

genellikle 16. haftayla 20.hafta ara arasi belli oluyor cinsiyeti cunku daha erken kesin birsey diyemiyorlar iler ki zamanda yanlis cikar diye onemli olan saglikli olmasi hersey gonlunce olsun

ben 15.haftamda ogremıstım kız demıstı bıde ultrasson cıhazının kalıtesıne baglı bence ve kızım oldu cok sukurdelikafadulden

Allah herkesin gönlüne göre versin..öncelikle herkese sağlıklı bebişler versinn..benim doktorum 17. haftada erkek dedi..inşallah sonradan yanılmışım falan demez.mavi bi sürü kıyafet aldım şimdiden.19. haftadayım..

aaayyy okudukca heycanlanıyorummmmm baska yokmu ögrenen .. 2 hafta sonra doktora gidicem 11+6 olucak inşallah gösterir :26:

ben 13.haftamda öğrendim çok büyük ihtimal kız dedi
18.haftamda ise kız olduğu kesinleşti.doktorun ultrason gözü iyiyse bilir
aynı doktor 11 haftalık arkadaşımın kızı olacağını da bildi

12+5 de erkek dedi
bende ikili test sonuçlarımı göstermeye gitmiştim o gün
benimki tuttu ama aynı haftalarda öğrenen bi çok arkadaşın değişti sonradan
kız dediler erkek çıktı erkek dediler kız çıktı dr un ultrason tecrubesi önemliymiş..

kesin bilgi 16 haftadan sonra veriliyo

ben 16 haftalıkken kızım olacağını öğrendim ondan önce doktor söylesemde kesin olmaz dedi ve 16.haftayı bekledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…