Cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz..

14. haftada söyledi. Ben ilk günden tembihlemiştim, görürseniz söylemeyin, öğrenmek istemiyorum sürpriz olsun demiştim dr.a. Adam 14. haftada çat diye söyleyiverdi kızınız olacak diye. Biz erken diye heyecan yapmamıştık ama 37. haftamdayım, hala kız :)))

ilk dr.um 9. hafta da erkeğe benziyor dedi. dr.umu değiştirdim şimdi ve en yakınlarımın doktoru cinsiyet konusunda da hiç yanılmadığını duydum. 12. haftada ona gittim %80 kız dedi. bugün tekrar gidicem 16 haftalık oldum artık kesin sonucu alırım sanırım.

güncellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

arkadaşım 20. haftasınd doktor emin değil ama kız gibi diyor. göstermiyomuş!!! renkli ulrtasona gidecek orda belli olur herhalde. eşi hala oğlan diye bekliyor nasip hayırlısı diyelimmm....

11.haftada erkek olduğunu öğrendim.
su an 16.haftamdayım...yanılma payı warmıdır acaba...:26:birde sanırım erkek bebekler daha çabuk gösteriyor...

ben 11. haftadayım bu gün doktor yüksek ihtimalle erkek dedi.. banada gösterdi iki prensesim var onlar geç göstermişti 16. ve 18. haftalarda...kızlar allah herkese içinden geçen neyse onu versin inşallah

ben biraz şaşkınım bir kızım var 3,5 yaşında doktor kızımda 7 ayına kadar erkek demişti sonra kız demişti şimdi 18 haftalık hamileyim doktorum kız dedi ama ilk gebeliğimden farklı yaşıyorum herşeyi herşey ters oluyor karnım sivri tatlıdan miğdem dönüyor umudum detaylı utrosana kaldı ya nasip

kızlar banada şu doktorum programındaki aytuğ hocanın asistanı bakmıştı 11 haftalıkken kesin erkek bak pipisi dedi 26 haftalık şu an ve elimde kapı gibi resmi var oğlumun yani dr ve ultrson cihazı iise 11 haftalıkken adam elime resmini verdi işte

kizlar bu drlar bir acayip gercekten iyiki ultrason var birde olmasa ne yapacaklar
herseye de cinsiyet gibi bakiyorlarsa isimiz var valla nasil guvenicez ki
ben 14. haftamda gittim dr oglana benziyor dedi
17. haftam bitmisti baska dr a gittim kesin oglan dedi
simdi 19. haftam bitti bu seferde baska dr gitmek zorunda kaldim oda bana kiza benziyor dedi
yani yuh hala benziyormu ne zaman netlesecek dogunca sanirim
bari kesin deseydi ne oldugu belli degil simdi
isimde bulmustuk ne guzel birde hastane cikisida aldim saglikli hayirli olmasi onemli tabi ama
anlamiyorsan yapma bu isi kardesim 19. haftam bitmis hala emin degilsen diger organlara bakip nasil anlayacaksin
problem var mi yok mu diye.

kizlar 23. haftam bittiginde kiz diyen dr gittim tekrar oglan dedi bu sefer.
simdi haftaya cumartesi tekrar gidicem. gelsmeleri yazarim:)
degismez artik herhalde.

bugün 15. haftaya giriyorum ve akşam dr.a gideceğim. inşallah öğrenirim bebeğimin cinsiyetini.
şimdiye kadar malesef öğrenemedik

bende 11.ci hafta bitti 12 ye girdim haftaya doktora gideceğim çok heyecenlıyım inşallah bişeyler söylerde biraz olsun merakımı gidermiş olurum bebeğime bişeyler almak istiyorum öğrenir öğrenmez yazarım kızlar

15 hafta 1 günlükken sırf cinsiyetini öğrenmek için gittik doktara kız gibi dedi dr ama kesin değil diye belirtti
kardeşim bizim oğlanın bamyası küçük görememiştir doktor diyo.
bebek için hazırlıklara ne zaman başladınız biz patik dışında hiç bişey almadık kızımıza

dr.um benle dalga geçiyo sanırım :Ç dün baktı önce erkek dedi sonra daha belli olmuyo küçük dedi. sonra kalktı masasına oturdu kız yönünde benim görüşüüm dedi öle kaldı.17 haftamda bidaa gitcem!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…