Doğuma Hazırlık Cinsiyeti Ogrenmek için Gün Sayanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Z P

Mucizelerimmm🥰
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
9.328
En iyi cevaplar
1
12.166
148
Kizlar merhaba. Bugun cok sukur 15+1 olduk . 12.haftamda gittigimde bebegim bagdas kurdugu icin malesef bi tahminde bulunamadi doktor. Kontrolum haftaya carsambaydi ama ben dayanamicam yarin gidicem ogrenmeye. Cok merak ediyorum. En azindan az da olsa bi.tahmin yapar diye dusunuyorum. Benim gibi cinsiyeti ogrenemeyen var mi ? Ogrenenlerde kacinci haftada ogrendi yardimci olurlarsa sevinirim.

7. Aya kadar her dr gorunmuyor ama kiz olabilir dedi
7 den sonra kizdir heralde dedi

16+4te ogrendim oglusum olacagini:KK36:
Allah omur versin kuzuma.
Size de hayirli dogumlar
sagol canim benim. Insallah bende ogrenirim ya en azindan %70 lik bisey dese icim rahatlicak. Hic bu kadar heyecan yapmamistim yakinlarimda hamile kalanlar hep ogrendi esimde hergun soruyor. Bende daha cok heves yaptim :)

ben 15. haftada %80 kız dedi,
dün 17. haftada erkek bebek dedi, sonra kız da oalbilir dedi,

bende 4 nisanda detaylı ultrasona kadar bebiş cinsiyeti konusunda kendimi bir şeye alıştırmyacağım.

kizlar doktora gittim yani gercekten bayanlarla anlamadigim kadar var. o kadar sinir oldumki cocugun ne elini gosterdi ne kolunu gosterdi. cinsiyet icin de bacagini kapatmis cocuk. kalp atisini 1 2 saniye dinletti . suan elimde ultrason kagidi var sadece kafasini cekmis. yani okadar sinirliyimki gittigime pisman oldum. resim yolluyorum bi tahminde bulunun bakalim

20180313_131759.webp

ben 15. haftada %80 kız dedi,
dün 17. haftada erkek bebek dedi, sonra kız da oalbilir dedi,

bende 4 nisanda detaylı ultrasona kadar bebiş cinsiyeti konusunda kendimi bir şeye alıştırmyacağım.
benden bundan sonra heves etmicem neye cok heves edersem kesin bisey cikiyor .

Bebeginizin pozisyonu uygunsa bir tahminde bulunur:) oglumada 13 haftada %90 erkek demisti 5. ayda kesinlesti. Insallah saglicakla dogar bebeginiz

Bebeginizin pozisyonu uygunsa bir tahminde bulunur:) oglumada 13 haftada %90 erkek demisti 5. ayda kesinlesti. Insallah saglicakla dogar bebeginiz
aminn canim benim. 12.haftada da bagdas kurmustu 15.haftam bitti yine bagdas kurmus . Nerden ogrendiyse :)) Pazartesi tekrar kontrole gidicem bakalim ne dicek. Eger ogrenemezsem carsamba tekrar gidicem yine ogrenemezsem daha gitmek yok 1ay sonra illaki gosterir :) Sabirli olmak lazim sanirim

13. Haftada öğrendik
Bence gününüzü bekleyin yanılma oranı yüksek
Pazartesi gidicem bakalim . 16.haftam bitmis oluyor en azindan tahminde bulunur. Tabi yine kendini gizlemezsr

aminn canim benim. 12.haftada da bagdas kurmustu 15.haftam bitti yine bagdas kurmus . Nerden ogrendiyse :)) Pazartesi tekrar kontrole gidicem bakalim ne dicek. Eger ogrenemezsem carsamba tekrar gidicem yine ogrenemezsem daha gitmek yok 1ay sonra illaki gosterir :) Sabirli olmak lazim sanirim
Evet en iyisi 20. haftaya kadar sabretmek aslinda ama biz anneler dayanamiyoruz:)) 16. Haftada da yine bagdas kurmassa bir tahminde bulunur bence.

Evet en iyisi 20. haftaya kadar sabretmek aslinda ama biz anneler dayanamiyoruz:)) 16. Haftada da yine bagdas kurmassa bir tahminde bulunur bence.
insallah canim . Yani insan sabirsizlaniyor. Merakliyiz biraz :)

13. Haftada nprmal kontrole gitmiştim. Doktor erkek olduğunu söyledi. 18. Haftadayım. Bu sürede erkek bebek fikrine alıştık. Mavi cicilet aldık. Ama 2 gün öncr kız olduğunu söyledi doktor. Yani değişebiliyor. Çok acele etmemek lazım. Ve herkese duyurmamak lasın cinsiyeti.

Back
X