Canım peki birşey soracam sana.hani kız olursa solda erkek olursa sağda olur falan derler.agri falan olurmuş.sende oldu mu hiç? Hissettin mi ? Bu arada allah sağlıklı doğurmadı nasip.etsin canım.Kızlar 13 haftalık iken %90 san kız demişlerdi. 16 haftalık olduk %100 erkek olduğu anlaşıldı. Pipimizin resmi bile var.İlk söylediğinde ufak bir şok atlattım ama çok şükür şimdi alıştım.Hcg teorisi bizde tutmadı Hcg 108 di
İşte korktuğum şey bu :) 14. Haftada kız dedi herkese de duyurdum şimdi acaba emin miydi doktor diye korkuyorum :)) direk kız bu bebek dedi devlet hastanesindeKızlar 13 haftalık iken %90 san kız demişlerdi. 16 haftalık olduk %100 erkek olduğu anlaşıldı. Pipimizin resmi bile var.İlk söylediğinde ufak bir şok atlattım ama çok şükür şimdi alıştım.Hcg teorisi bizde tutmadı Hcg 108 di
Ayyy hiç sorma herkes e kız dedik örgülere başlandı:)))hepsi şokİşte korktuğum şey bu :) 14. Haftada kız dedi herkese de duyurdum şimdi acaba emin miydi doktor diye korkuyorum :)) direk kız bu bebek dedi devlet hastanesinde
İnşallah gösterir canım benim ki açık seçik gösterdi valla resmi bile varHayırlısı ile doğsun oğluşun.. :) bana tahminde bulunmadı zaten göstermiyor daAyrıntılı da görmek umuduyla yarını iple çekiyorum
İnşallah gösterir canım benim ki açık seçik gösterdi valla resmi bile var
Canım benim solumda bebiş. Ağrı derken baş ağrısı dışında hamd olsun bi ağrım olmadı sadece karnım sivri olarak büyüyoCanım peki birşey soracam sana.hani kız olursa solda erkek olursa sağda olur falan derler.agri falan olurmuş.sende oldu mu hiç? Hissettin mi ? Bu arada allah sağlıklı doğurmadı nasip.etsin canım.
Saklıyosa kız derler ama bilemiyorum. Allah gönlündekini sağlıklı bi şekilde versin inşallahOğlumda 13 haftalıktı açık açık gördüm ama yok bu inat belliinşallah görürüm bakalım.. Bir şeyler almak istiyorum rengindee.. :)
Saklıyosa kız derler ama bilemiyorum. Allah gönlündekini sağlıklı bi şekilde versin inşallah
Canım bu karından mı vajinal mi ultrasonun hayırlı sağlıklı olsun oğluşunValla bilmiyorum ki. Baktı emin bir şekilde kız dedi %90 dedi bacak arası baktı hemde bugün başka Dr erkek dedi bak sana resmini atıyım erkek dediğini Eki Görüntüle 1947907
Saol canım normal karındanCanım bu karından mı vajinal mi ultrasonun hayırlı sağlıklı olsun oğluşun
Ay yerim bunu ya erkek tabiValla bilmiyorum ki. Baktı emin bir şekilde kız dedi %90 dedi bacak arası baktı hemde bugün başka Dr erkek dedi bak sana resmini atıyım erkek dediğini Eki Görüntüle 1947907
Allah izin verirse öyle olcak:))Ay yerim bunu ya erkek tabiDr lar iyice şaşırmış senin iki oğlan bi kız oldu dini şimdi
Attım canım yukarda var :))Pipinin resmini atsana canım ya çok merak ediyorum valla bizimkininde cinsiyetini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?