Artık inanmıyorum hcg ye ablamında tutmadı benimde.nub kese şekli Çin takvimi hepsi yalan oldu :))Benimde oglum var hcg 175 ti.13 haftalikken ogrendim cinsiyetini.
Ben hep sağda hissettim ve kizim oluyor :) doktorun da sağda dedi hep :)Canım peki birşey soracam sana.hani kız olursa solda erkek olursa sağda olur falan derler.agri falan olurmuş.sende oldu mu hiç? Hissettin mi ? Bu arada allah sağlıklı doğurmadı nasip.etsin canım.
HCG yi bilmiyorum ama ben ilk öğrendiğimde 20000 lerdeydi :) cin takvimine gore de erkekti :) ve hep sagdaydi :) hic bi şeye asermedim daha çok tatli istiyor canim tuzlu eksi değilde. Buda yalan yani karnimda sivri kiz bebekte kalçalar buyurmuş benim büyümesi karin yayvan olurmuş.benimki önde top gibi.erkek saniyor herkes :) kiz bebek doğuran cirkinlesir derler herkes bana çok guzellesmissin diyor hic sismedimde bütün teorileri çürüttüm yumurtlama gününe yakin hamile kalirsan erkek olur dediler yumurtlama günümde kaldim :) bütün bulgular erkek ama minnosum kiz :)Artık inanmıyorum hcg ye ablamında tutmadı benimde.nub kese şekli Çin takvimi hepsi yalan oldu :))
Msjını okuyunca bütün umutlarım tükendi bende erkek bebek için yumurtlama takibi yaptım ovulasyon testleri çin takvimi bir kızım var birde oğlumuz olsun çok istedim 7+6 yım şimdi bakalım nasibimizde ne var seninde Allah yardımcın olsun az kalmış gününe sağ salim kucağına almayı nasip etsinHCG yi bilmiyorum ama ben ilk öğrendiğimde 20000 lerdeydi :) cin takvimine gore de erkekti :) ve hep sagdaydi :) hic bi şeye asermedim daha çok tatli istiyor canim tuzlu eksi değilde. Buda yalan yani karnimda sivri kiz bebekte kalçalar buyurmuş benim büyümesi karin yayvan olurmuş.benimki önde top gibi.erkek saniyor herkes :) kiz bebek doğuran cirkinlesir derler herkes bana çok guzellesmissin diyor hic sismedimde bütün teorileri çürüttüm yumurtlama gününe yakin hamile kalirsan erkek olur dediler yumurtlama günümde kaldim :) bütün bulgular erkek ama minnosum kiz :)
Rabbim gonlundekini saglikli bir şekilde nasip eder inş. Valla herkes bana erkek olur öyle hissediyoruz feln dedi.hatta erkek bebek kiyaferi alan bile oldu :) ben ilk günden bu yana hep kiz hissettim.anneler hissedermis derler :) hastaligin bittiklen bir hafta içinde hamile kalorsan erkek olur dediler :) yalanmis yumurtlama gününe yakin kalirsan erkek olur dediler yalanmis cin takvimini su uyguladi bu uyguladi erkek doğurdu dediler cin takvimine asla bakmadim k.v bakmis erkek gözüküyordu yalan oldu :) yeşil soğandan tiksinirsen erkek dediler yalanmis :) daha neler neler :) oyuzden kimse inanmasin boyle şeylere allahtan başka hic kimse bilemez rabbim herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin canim.bide ben suna inaniyorum biseyi ne kadar çok istersen iste hep tersi oluyor. Cevremde erkek olsun diye çok cabalayanlar var ama olmadi sen hep dua et aalhim gonlundekini nasip etsin başka şeylere inanma canmMsjını okuyunca bütün umutlarım tükendi bende erkek bebek için yumurtlama takibi yaptım ovulasyon testleri çin takvimi bir kızım var birde oğlumuz olsun çok istedim 7+6 yım şimdi bakalım nasibimizde ne var seninde Allah yardımcın olsun az kalmış gününe sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Amin canım haklısın çok şey araştırıp bilmekde iyi değil hesapta olan değil nasipde olan oluyor yaş oldu 33 bundan sonra daha doğuramam diye düşündüm birde erkek olursa bu aksiyonda burda biter diyordum hakkımızda hayırlısı benimde ultrasona bakan bu erkek herşeyi oluşmuş diyorlar susturuyom beni ona empoze etmeyin diyorum ama içten içe Allah a dua ediyorumRabbim gonlundekini saglikli bir şekilde nasip eder inş. Valla herkes bana erkek olur öyle hissediyoruz feln dedi.hatta erkek bebek kiyaferi alan bile oldu :) ben ilk günden bu yana hep kiz hissettim.anneler hissedermis derler :) hastaligin bittiklen bir hafta içinde hamile kalorsan erkek olur dediler :) yalanmis yumurtlama gününe yakin kalirsan erkek olur dediler yalanmis cin takvimini su uyguladi bu uyguladi erkek doğurdu dediler cin takvimine asla bakmadim k.v bakmis erkek gözüküyordu yalan oldu :) yeşil soğandan tiksinirsen erkek dediler yalanmis :) daha neler neler :) oyuzden kimse inanmasin boyle şeylere allahtan başka hic kimse bilemez rabbim herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin canim.bide ben suna inaniyorum biseyi ne kadar çok istersen iste hep tersi oluyor. Cevremde erkek olsun diye çok cabalayanlar var ama olmadi sen hep dua et aalhim gonlundekini nasip etsin başka şeylere inanma canm
Hmmm.ya bu işler değişiyor mu acaba? Onu anlamadım..ben ilk.hep solda hissettim şimdi bir sağda bir solda.cozemedim:)Ben hep sağda hissettim ve kizim oluyor :) doktorun da sağda dedi hep :)
8 haftalikti galiba elleri bacaklari o kadar belirgindiki bizim bebegin kiz kirmizi et parcasi gibi olur der annemler erkek bebegin heryeri belli olurmuş bende artik neye inanip inanmayacagimi bilemiyorum ben haricinde herkes erkeğe o kadar odaklanmistiki bizde :) bu en son memlekete gittiğimde bile herkes bu çocuk erkek olmaya larnin erkek karni deyip durdular :) yasinda bisey yok canim 33 neki kendini kasma boyle ama tavsiye boyle hurafelerede takilma rabbim ne dilerse o oluyor ben hamile kalmadan önce deliler gibi herşeyi okudum yok hamilelik belirtisi su olur bu olur felan filan ben 9 günüm geçti hala hic bi şey hissetmemistim hafif lekenmemde olmuştu mevsimlerde herhalde tam gelmiyor diye düşündüm hic belirtim yoktu yani sürpriz oldu bizeAmin canım haklısın çok şey araştırıp bilmekde iyi değil hesapta olan değil nasipde olan oluyor yaş oldu 33 bundan sonra daha doğuramam diye düşündüm birde erkek olursa bu aksiyonda burda biter diyordum hakkımızda hayırlısı benimde ultrasona bakan bu erkek herşeyi oluşmuş diyorlar susturuyom beni ona empoze etmeyin diyorum ama içten içe Allah a dua ediyorum
Benimde 7+3 Ken girdim ultrasona herşeyi oluşmuş resmine bak istersen ben o görüntüden çok umutlanmıştım onuda çürüttün8 haftalikti galiba elleri bacaklari o kadar belirgindiki bizim bebegin kiz kirmizi et parcasi gibi olur der annemler erkek bebegin heryeri belli olurmuş bende artik neye inanip inanmayacagimi bilemiyorum ben haricinde herkes erkeğe o kadar odaklanmistiki bizde :) bu en son memlekete gittiğimde bile herkes bu çocuk erkek olmaya larnin erkek karni deyip durdular :) yasinda bisey yok canim 33 neki kendini kasma boyle ama tavsiye boyle hurafelerede takilma rabbim ne dilerse o oluyor ben hamile kalmadan önce deliler gibi herşeyi okudum yok hamilelik belirtisi su olur bu olur felan filan ben 9 günüm geçti hala hic bi şey hissetmemistim hafif lekenmemde olmuştu mevsimlerde herhalde tam gelmiyor diye düşündüm hic belirtim yoktu yani sürpriz oldu bize
Yaş canim herkes benim gibi olacak diye bi şey yok sen umudunu kesme ama benimki daha belirgindir :) fotoyu bulsam atardim sana eli kolu ayagi basit heryeri çok belliydi bildiğin 15-16 haftalik gibiydiBenimde 7+3 Ken girdim ultrasona herşeyi oluşmuş resmine bak istersen ben o görüntüden çok umutlanmıştım onuda çürüttünEki Görüntüle 1948871
4 haftam kaldı erkekse hemen belli olur zaten hayırlısı neyse o olsun yeterki sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar ne yapalım olmazsa iyi damat buluruz onlar bize oğul olurYaş canim herkes benim gibi olacak diye bi şey yok sen umudunu kesme ama benimki daha belirgindir :) fotoyu bulsam atardim sana eli kolu ayagi basit heryeri çok belliydi bildiğin 15-16 haftalik gibiydi
Bizim arkadasin 8. Aya kdr kizdi son ay erkek dedi doktor ☺8 haftalikti galiba elleri bacaklari o kadar belirgindiki bizim bebegin kiz kirmizi et parcasi gibi olur der annemler erkek bebegin heryeri belli olurmuş bende artik neye inanip inanmayacagimi bilemiyorum ben haricinde herkes erkeğe o kadar odaklanmistiki bizde :) bu en son memlekete gittiğimde bile herkes bu çocuk erkek olmaya larnin erkek karni deyip durdular :) yasinda bisey yok canim 33 neki kendini kasma boyle ama tavsiye boyle hurafelerede takilma rabbim ne dilerse o oluyor ben hamile kalmadan önce deliler gibi herşeyi okudum yok hamilelik belirtisi su olur bu olur felan filan ben 9 günüm geçti hala hic bi şey hissetmemistim hafif lekenmemde olmuştu mevsimlerde herhalde tam gelmiyor diye düşündüm hic belirtim yoktu yani sürpriz oldu bize
Hadi ya :) valla şuana kadar sadece birkez erkek dedi doktor bize sonra hep kiza benziyor dedi kesin konuşmuyor 4 doktor değiştirdin :)Bizim arkadasin 8. Aya kdr kizdi son ay erkek dedi doktor ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?