Doğuma Hazırlık Cinsiyetini belirleyip hamile kalmak isteyenler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
selam gulyhas bende merakla senden haber bekliyorum
bende bebek düşünenlerdenim
benim doğum tarihim:26.09.1976
eşimin doğum tarihi 01.04.1972 banada bakarsan çok memnun olurum teşekkür ederim

kızlar slm ben artık bakmıyorum buradan rus takvimine ama siz elinki veririm isterseniz

yalnız inanın bunun bir kesinliği yok kızlar yinede insan denemek istiyor.Ben anladımki herşey Önce allahtan sonra diğer yöntemler

namaz ve dua
diyet
yum takibi
ilişki öncesi yapılacaklar bunlardan ibaret

tabiki herşey önce Allahtan gulyhascığım ama yinede insan merak ediyor bu sene düşünüyoruz
kız bebek istiyoruuummmm!!!

selam gulyhas bende merakla senden haber bekliyorum
bende bebek düşünenlerdenim
benim doğum tarihim:26.09.1976
eşimin doğum tarihi 01.04.1972 banada bakarsan çok memnun olurum teşekkür ederim

canım snein şubat ve martta erkek sonrası hep kız sene sonuna kadar hatta 2011 de hep kız bayanssulusmile

ohh,2010 yılı boyunca kız benim..:))ocakla şubatı göstermiyo ama,onlar da öyledir heralde,keşke dün girip baksaymışım,o zaman gösterirdi şubatı da...(((((((((

kızlar,bu yöntemin dogrulugunu nasıl anlıycaz peki yaa?sonradan anlarız artık...

neye dayanarak hesaplıyo bu takvim cinsiyeti?

banada bakarmısın canm
doğum tarihim: 18.02.1986
eşimin: 11.01.1986
sat: 13.01.2010
cewabını bekliyorum canm

merhaba canım babada bakarmısın çok merak ediyorum
benim dogum tarihim:07.03.1983
eşimin dogum tarihi :26.12.1979fisfisfis

Arkadaşlar bu rus takvimi çin takvimiyle hiç uyuşmuyor ya bence çin takvimi daha çok tutuyor. Bir çok arkadaşımın ki tutuyor mesela bence ona bakın. Ben de çin takvimine göre denicem kısmetse kaydirigubbakcemile3

Banada bakarmısın benım doĞum tarıhım 9 mart 1980 eŞımın 10 ekım 1978
sat:12 mart teŞekkÜrler

mrb arkasaşlar eşimin dğm tarihi 05.03.1975
benim dğm tarihim 13.09.1983arkadaşım benim için 3.çocuğun erkek olması için bakarmısın

kızlar bu hesap rus takviminin aynısı...
ordan hesaplayabilirsiniz..
a ile başlayan sonuç kız m ile başlayan erkek...

mimoza ben o rus takvimi nasıl bakılır bilmiyorum ben eşimin ve benim doğum tarihlerimi yazdım sana zahmet benimkine bakarmısın cvbını bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…