Doğuma Hazırlık Cinsiyetini belirleyip hamile kalmak isteyenler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
merhaba; eşim 1 ocak 1974 doğumlu ben ise 23 mayıs 1980 , bir kızım var , şimdide oğlumuz olsun istiyoruz , bize de bakabilrimisiniz aca şimdiden tşk.

canım sana şimdiki ağustostan başlamış kasımda dahil erkek.. 2011 hep kız .. 2012 hep erkek .. 2013 hep erkek.. sende erkek konusunda baya cömert davranmış yerimseniben

çok teşekkür ederim , bir kaç veriyi birleştirip ona göre denemek istiyorum:)), umarım başarılı olur, tabi herşeyden önemlisi sağlık, rabbim herkese gönlüne göre hayırlısıyla versin inş.

cnm banada bakarsan çok sevinirim eşim 16 09 1984 benim 02 01 1985

canım ben bunun doğruluğuna inanmamakla beraber topiğe kimse uğramadığı için yardımcı olmaya çalışıyorum senin 2010 ağustos kız sonrası 2011 dahil hep erkek 2012 temmuza kadar erkek ağustostan sonra kız 2013 ocak hariç hep erkek

tesekkür ederim cnm a.s.

canım banada bakarmısın.. ve 2011 nısandan sonraya.. eşim 1968 şubat, ben 1984 aralık bırde bu yaza

eger bana 2010 subattan sonrayı söyleyebilirsen, sana tutma konusunda en hızlı cevabı veririm canım..

eger bana 2010 subattan sonrayı söyleyebilirsen, sana tutma konusunda en hızlı cevabı veririm canım..

canım bu takvimde geri dönük bakılamıyor ilk 2010 ağustostan sonra başlıyor.. senin bu yıl kız 2011 ağustosa kadar kız eylülden sonra erkek 2012 haziran hariç hepsi erkek 2013 hep erkek

Son düzenleme:
slm..banada bakabılır mısın? benım d.t 12aralık1987 esımın d.t 12mayıs1986 sımdıkı bebegım erkek ılerde ınsallh kız cocugu ıstıyorum en azından fıkrım olur saol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…