Doğuma Hazırlık Cinsiyetini belirleyip hamile kalmak isteyenler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
eşimin dogum tarihi belli değil bu rus takvimi değilmi ondada vardı...yaa sadece kendi doğum tarihinden belirlenen yokmu?

canım merhaba benimkinide hesaplarmısın ben 05.04.1984 eşim 22.04.1978 .2013 2014 yıllarına bakarmısın bebek düşünüyorumda

Son düzenleme:
Banada bakar mısın canım eşim 31.07.1980 benimkide nüfusta 01.03.1981 görünüyor ama annem martın sonuna doğru doğduğumu söylemişti,teşekkürler canım.

canım lütfen bana da bakarmısın? eşimle ayrı şehirlerdyiz ona göre kavuşma günümüzü ayarlayalım :)))))))

benim 17.07.1983
eşimin 30.03.1981

şimdiden teşekkürler...

kızlar bende 6haftalık gebeyim baktım hamile kaldıgım ay kız dogum yapacagım ay erkek gösteriyo şimdi bnm kızımmı oluyo...sonucu ögrenince hemen yazarım kızlar..

merhaba; eşim 1 ocak 1974 doğumlu ben ise 23 mayıs 1980 , bir kızım var , şimdide oğlumuz olsun istiyoruz , bize de bakabilrimisiniz aca şimdiden tşk.

kızlar bu takvimin doğru olma olasılığı yok bence :1no2: .. benim takvime kızı resmen yağdırmış ... sizden bi kaç kişiye baktım hep böyle... doğru olsa o zaman 100 doğumdan en fazla 2-3 erkek olurdu, takvime göre 2-3 de çokta işte ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…