Cinsiyetini ne Zaman öğrendiniz...

15inci haftadaki kontrolümde doktora sordum cinsiyetini görebiliyormusunuz diye..O da bakıcagını soledi..Bir çıkıntı var yüksek ihtimal erkek dedi.Dün başka doktora gıttım meraktan emin olmak için.Şansıma bebişim bacaklarını kapamış idi.Doktor baktığı esnada bi tanesını hafif açtı. O da çıkıntı gordu erkek heralde ama yüzde 70 dedi cunku dıger bacağı açmadığı ıcın oda..Benimki pek nazlı rahatına düşkün cıktı.Bacak bacak ust uste atmış gostermio bir türlü :)

Mrb hayırlı olsun bebeğin bende dün öğrendim 12+5 te doktor gösterdi çıkıntısı diye yüzde diye birsey demedi sadece erkek Dedi hayırlısı herşeyin :)

Bana da %60 kız demişti 12-4 te şimdi %100 kız hocam erkek dediyse erkektir adını ne koyacaksın @Figennbade :)

:)) ne zamn %60 demişti sana bilmiyorum ki ama bakmıyor değilim sen ne koyacaksın

12. Haftada %60 kız kıza benziyor dedi :) allah izin verirse ben Masal koyucam

Hm güzel farklı :) erkek ismide var mı aklında

Ben hep kızım olacak diye o kadar inandım ki hiç düşünmemiştim erkek ismi. Bizim sitede komşumuzun torununun adı Kanat. Çok beğenirdim hatta bi kere düşündüm erkek olursa belki kanat koyarım diye. Arkadaşım dalga geçmişti oldu olacak but koy diye :)) ama ben ilk duyduğumda aklıma bu hiç gelmemişti. Bence çok güzel bi isim hala <3

But o da güzelmiş :)) kanat biraz anlamsız geldi bana ya şöyle istiyorum anlamı güzel olan az duyulmuş asil bir isim olmalı :)

Tamam araştıralım o zaman daha vaktimiz var nasıl olsa :)

Araştıralım Canm masal için birsey aldın mı hiç

Hayır henüz almadım. 7 aylık olana kadar almayı düşünmüyorum bir iğne bile. Biliyorsun benim biraz sıkıntılı

Bence 6. Ayda başlamalıyız hazırlıksız yakalanmayalım :)

Eklentiler

• image.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 151
Oyy çok güzel :) cebinde paran olduktan sonra herşeyi 1 saatte alınır valla. Ben almayacağım en az 27-28 haftalık olana kadar.

1 saat yetmez bana 1 gün belki :)) alınır Canm sağlıklı olsunlarda

merabalar ben 2lı yaptırmadaım 3 luyu yaptırıcam arkadaslar aynısı sanırm dımı yanı ense kalınlıgı falan olculmemıs oldu hepsını 3lude yıne gorebılırmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…