- 15 Ekim 2016
- 1.192
- 890
- 38
- 29
- Konu Sahibi nnaazzllii
-
aynen hamilelikte gercekten insanin pskolojisi bozuluyo bende dua ediyorum allahim sen hayrli olani nasip et diyorum geri :) cinsiyeti belli olsun hemn alisverise :)))Valla hi bende hemen geçsin istiyorum da sonra Allah korusun yanlış dua ederim erken doğum fln olur diyorum. Sağlıca kendi vakitlerinde gelsinler inşallah
Aynen insan onun içinde çok heycanlanıyooaynen hamilelikte gercekten insanin pskolojisi bozuluyo bende dua ediyorum allahim sen hayrli olani nasip et diyorum geri :) cinsiyeti belli olsun hemn alisverise :)))
ilk hamileligimde erkek dedi herkese soyledik herkes hediye alms bende battaniyesini falan aldm obur aylarddada kiz dedi :)) bakalim erkek icin hersey duruyo hayrlisi saglikli olsun insallah en basi oAynen insan onun içinde çok heycanlanıyoo
Ben gerinmeyi çok seven bir insanım arada yapıyorum ama kasığıma bi ağrı giriyo sanki bebeğim anne ben burdayım bu kadar rahat davranma diyo hemen toparlanıyorum aklıma kötü kötü şeyler geliyo Allah korusunbu arada gerinen varmi aranizda ben abartmadan geriniyorum ama geri korkuyorum yatakdayken oluyo bu hep
Ayy ben kesinleşene kadar bişe almamayı düşünüyorum tabiii dayanabildiğim kadarilk hamileligimde erkek dedi herkese soyledik herkes hediye alms bende battaniyesini falan aldm obur aylarddada kiz dedi :)) bakalim erkek icin hersey duruyo hayrlisi saglikli olsun insallah en basi o
Benim ogluma hamileyken sIk sIk cig köfte cekiyordu canim ama tabiki etsiz yiyordum..benimde cekmisti baslarda nasil guzel kokuyodu burnuma valla :))
bende bu ara haslanmis misira taktim :)) kaynvalidemde varms o yapti iki gun oncede annem yapti :) ayva istyo canim bide ya ama cok hemde ayva yiyenin cocug guzel olur derler bide :)Benim ogluma hamileyken sIk sIk cig köfte cekiyordu canim ama tabiki etsiz yiyordum..
Bu hamileligimde nerdeyse hic bisey istemiyor canim baslarda yogurtlu corba aserdim ve manti gercekten benimde aklima geliyor nedesne
Benimde ilk zamanlardan beri bi hassaslik bi tık büyüme ve bu aralarda kaşıntı oluyoarkadaslar bende 10 haftalik hamileyim biraz alakasiz olcak belki ama boyle olan varmi merak ediyorum her yerde bu haftalarda gogus buyumesi olur diyo ama bende tik yok :) ilk cocugumda cok az hossetmistim buyudgnu ama bunda yok sizlerde nasil durum
bende pek degisiklik yok nedenseBenimde ilk zamanlardan beri bi hassaslik bi tık büyüme ve bu aralarda kaşıntı oluyo
ben normaldede kullaniyorum losyon percevdi sanrm avondan kokulu oldug icin degistircem bebegim rahatsiz olmasin tek :))aa hemen bi losyon alıyım yoksa bebek emzirirken çok sıkıntı yaşarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?