Cinsiyetttt

Valla hi bende hemen geçsin istiyorum da sonra Allah korusun yanlış dua ederim erken doğum fln olur diyorum. Sağlıca kendi vakitlerinde gelsinler inşallah
aynen hamilelikte gercekten insanin pskolojisi bozuluyo bende dua ediyorum allahim sen hayrli olani nasip et diyorum geri :) cinsiyeti belli olsun hemn alisverise :)))

bu arada gerinen varmi aranizda ben abartmadan geriniyorum ama geri korkuyorum yatakdayken oluyo bu hep

bu arada gerinen varmi aranizda ben abartmadan geriniyorum ama geri korkuyorum yatakdayken oluyo bu hep
Ben gerinmeyi çok seven bir insanım arada yapıyorum ama kasığıma bi ağrı giriyo sanki bebeğim anne ben burdayım bu kadar rahat davranma diyo hemen toparlanıyorum aklıma kötü kötü şeyler geliyo Allah korusun

ilk hamileligimde erkek dedi herkese soyledik herkes hediye alms bende battaniyesini falan aldm obur aylarddada kiz dedi :)) bakalim erkek icin hersey duruyo hayrlisi saglikli olsun insallah en basi o
Ayy ben kesinleşene kadar bişe almamayı düşünüyorum tabiii dayanabildiğim kadar

benimde cekmisti baslarda nasil guzel kokuyodu burnuma valla :))
Benim ogluma hamileyken sIk sIk cig köfte cekiyordu canim ama tabiki etsiz yiyordum..
Bu hamileligimde nerdeyse hic bisey istemiyor canim baslarda yogurtlu corba aserdim ve manti gercekten benimde aklima geliyor nedesne

Benim ogluma hamileyken sIk sIk cig köfte cekiyordu canim ama tabiki etsiz yiyordum..
Bu hamileligimde nerdeyse hic bisey istemiyor canim baslarda yogurtlu corba aserdim ve manti gercekten benimde aklima geliyor nedesne
bende bu ara haslanmis misira taktim :)) kaynvalidemde varms o yapti iki gun oncede annem yapti :) ayva istyo canim bide ya ama cok hemde ayva yiyenin cocug guzel olur derler bide :)

arkadaslar bende 10 haftalik hamileyim biraz alakasiz olcak belki ama boyle olan varmi merak ediyorum her yerde bu haftalarda gogus buyumesi olur diyo ama bende tik yok :) ilk cocugumda cok az hossetmistim buyudgnu ama bunda yok sizlerde nasil durum
Benimde ilk zamanlardan beri bi hassaslik bi tık büyüme ve bu aralarda kaşıntı oluyo

kuruluktan olabilirmis vucut losyonu kullan istersen yada hakiki zeytn yagida olablr kimyasal dersen losyona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…