- 20 Temmuz 2016
- 147
- 52
- 13
- Konu Sahibi nnaazzllii
-
Hayy Allah ım o muhabbetler beni sıkıyo eşim zaten ben söylemeden demişti anne senin ismini koymayacağız diye. Kv demlerin 1 torunu var benim ki olursa 2. Olcak ilki kız ona eltim kendi istediği ismi koymuş. Ama eğer benim oğlum olursa ilk erkek torun olacağı için kendim istiyorum kayınpederimin adını koymayı ki İsmail kayınpederimin adıamin insallah biz ilk hamileligimde kiz oldugnu ogrenince kv faktoru benim ismin olcak dedi ikinci isim bile koydurmadi sinirlendim uzuldum ve simdi diyorum bebegin ismi belli erkek olsada kiz olsada sizde kimliginde gorursunuz dedimben onlemimi alimda sonra buda annemin ismi olsun falan der kv
ay Allah korusun hiç büyüklerin ismini yada ölülerin ismini koyma niyetim yok zaten bize kimse karışmıyor fikir söylemiyor çok şükür :) ben kendim karar verecem inşallah :)amin insallah biz ilk hamileligimde kiz oldugnu ogrenince kv faktoru benim ismin olcak dedi ikinci isim bile koydurmadi sinirlendim uzuldum ve simdi diyorum bebegin ismi belli erkek olsada kiz olsada sizde kimliginde gorursunuz dedimben onlemimi alimda sonra buda annemin ismi olsun falan der kv
Aman bebeklerimizi doyuralım aç kalmasınlarda napalım büyüsünlero kadae diyosun yani bebek icin iyi olur rahat olursun ya ablaminda gogusleri buyuktu uyurken emzirirdi kizini cikarirdi kiz rahatca emer uyurdu ben uyurken emzirmek mumkunmu kucucuk
bizde esimle anlastik kiz olrsa ben erkek olursa esim koycak ama onlarda ortak kararay Allah korusun hiç büyüklerin ismini yada ölülerin ismini koyma niyetim yok zaten bize kimse karışmıyor fikir söylemiyor çok şükür :) ben kendim karar verecem inşallah :)
masallah canim saglicakla alirsin insallah kucagna dr ne diyo normalmi sezeryanmi sen hangisinden yanasinAman bebeklerimizi doyuralım aç kalmasınlarda napalım büyüsünlerdarısı başınaaa o zaman bu arada benim ilk bebeğim olucak
En mantıklısı canım kv adı neydi?bizde esimle anlastik kiz olrsa ben erkek olursa esim koycak ama onlarda ortak karar
Daha böyle bişe söylemesi için çok erken değil mi. Bana daha hiç bişe söylemedi. Ben bebeğim ve kendi sağlığım sıkıntıya girmediği sürece normal doğumdan yanayım. Ama tabi nasip olmayınca da olmuyo.masallah canim saglicakla alirsin insallah kucagna dr ne diyo normalmi sezeryanmi sen hangisinden yanasin
meryem ilk bebegime koyduk ismini bende meryem sila olsun dedm sirf iki isim olsun diye ama yok benim adimi koyun ikinci isim koycaksanz hic koymayin dedi cikti simdide daha hamile olmadan annesnin ismini istedi bidaha olursa annemin ismi olsun dedi adida nayleymis annesinin hic bisey demedim aslada koymam bu cocuklarin ustunde benimde hakkim var ama ismini koyamiyorum :))) sig goruslu eski kafali birazEn mantıklısı canım kv adı neydi?
bana bu haftalarda soylemisti doktorum saglik sorunun olup olmadigni soruyo tabi sonra karar veriyoDaha böyle bişe söylemesi için çok erken değil mi. Bana daha hiç bişe söylemedi. Ben bebeğim ve kendi sağlığım sıkıntıya girmediği sürece normal doğumdan yanayım. Ama tabi nasip olmayınca da olmuyo.
Allah dan kv ismi güzelmiş. Ama baskı olunva o bile anlamını yitiriyo. Keşke iki isim koymana karışmasaymış seninde gönlün olurdumeryem ilk bebegime koyduk ismini bende meryem sila olsun dedm sirf iki isim olsun diye ama yok benim adimi koyun ikinci isim koycaksanz hic koymayin dedi cikti simdide daha hamile olmadan annesnin ismini istedi bidaha olursa annemin ismi olsun dedi adida nayleymis annesinin hic bisey demedim aslada koymam bu cocuklarin ustunde benimde hakkim var ama ismini koyamiyorum :))) sig goruslu eski kafali biraz
Belki diğer kontrolümde söyler :)bana bu haftalarda soylemisti doktorum saglik sorunun olup olmadigni soruyo tabi sonra karar veriyo
ya şaşıyorum bu tip insanlara anneyi hiçe sayıp kendi kararlarını dikte ettiriyorlar.bu çocuğu karnında taşıyan onun için en çok endişelenen insan nerde onun isteği nerde.kv olabilirsin senin annende kv çıkıp diyor mu benim adım anamın adı diyemeryem ilk bebegime koyduk ismini bende meryem sila olsun dedm sirf iki isim olsun diye ama yok benim adimi koyun ikinci isim koycaksanz hic koymayin dedi cikti simdide daha hamile olmadan annesnin ismini istedi bidaha olursa annemin ismi olsun dedi adida nayleymis annesinin hic bisey demedim aslada koymam bu cocuklarin ustunde benimde hakkim var ama ismini koyamiyorum :))) sig goruslu eski kafali biraz
tabiki insallah bende oyle dua ediyorum bebegim ve benim icin hangisi saglikliysa sag saglim kurtulcaksak o olsun diyorum allahim esirgesin bende ilk dogumumu normal yaptim elime igne batsa aglayan ben herkes bu normal yapamaz sezeryan yapsin neler soylediler normal oldugnu duyan sasrdi bayaDaha böyle bişe söylemesi için çok erken değil mi. Bana daha hiç bişe söylemedi. Ben bebeğim ve kendi sağlığım sıkıntıya girmediği sürece normal doğumdan yanayım. Ama tabi nasip olmayınca da olmuyo.
bende bunu soyledim seninde kv istedimi ille cocugun ismi benim ismim olsun diye dedim bisey soylemedi cunku koymamis kv nin isminiya şaşıyorum bu tip insanlara anneyi hiçe sayıp kendi kararlarını dikte ettiriyorlar.bu çocuğu karnında taşıyan onun için en çok endişelenen insan nerde onun isteği nerde.kv olabilirsin senin annende kv çıkıp diyor mu benim adım anamın adı diye
olabilir beklmek cok zor ya saglikla gelsinler tabiki ama benim gibi sabirsiz biri icin beklemk zor :)) gerci bu gunler geciyo 40 hafta olduk hastaneye yattik o 3 gun gecmedi kizim gec geldi birazda :))Belki diğer kontrolümde söyler :)
Rabm kadını ona göre yaratmış dayanma gücü vermiş. İnşallah sağ sağlim bize de nasip olur. Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin cümlemizeee inşallah :)tabiki insallah bende oyle dua ediyorum bebegim ve benim icin hangisi saglikliysa sag saglim kurtulcaksak o olsun diyorum allahim esirgesin bende ilk dogumumu normal yaptim elime igne batsa aglayan ben herkes bu normal yapamaz sezeryan yapsin neler soylediler normal oldugnu duyan sasrdi baya
aynne ismiguzel ama onun diretmesi o ismi iyice siliyo kafamdan sinir olmustum onun yaninda ismini soylemiyodum baslarda :)Allah dan kv ismi güzelmiş. Ama baskı olunva o bile anlamını yitiriyo. Keşke iki isim koymana karışmasaymış seninde gönlün olurdu
aminnnRabm kadını ona göre yaratmış dayanma gücü vermiş. İnşallah sağ sağlim bize de nasip olur. Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin cümlemizeee inşallah :)
Valla hi bende hemen geçsin istiyorum da sonra Allah korusun yanlış dua ederim erken doğum fln olur diyorum. Sağlıca kendi vakitlerinde gelsinler inşallaholabilir beklmek cok zor ya saglikla gelsinler tabiki ama benim gibi sabirsiz biri icin beklemk zor :)) gerci bu gunler geciyo 40 hafta olduk hastaneye yattik o 3 gun gecmedi kizim gec geldi birazda :))
Haklısın canım tahmin edebiliyorum. Rabbim yola getirsin ne diyeyimaynne ismiguzel ama onun diretmesi o ismi iyice siliyo kafamdan sinir olmustum onun yaninda ismini soylemiyodum baslarda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?