Cinsiyetttt

Hayy Allah ım o muhabbetler beni sıkıyo eşim zaten ben söylemeden demişti anne senin ismini koymayacağız diye. Kv demlerin 1 torunu var benim ki olursa 2. Olcak ilki kız ona eltim kendi istediği ismi koymuş. Ama eğer benim oğlum olursa ilk erkek torun olacağı için kendim istiyorum kayınpederimin adını koymayı ki İsmail kayınpederimin adı

ay Allah korusun hiç büyüklerin ismini yada ölülerin ismini koyma niyetim yok zaten bize kimse karışmıyor fikir söylemiyor çok şükür :) ben kendim karar verecem inşallah :)

o kadae diyosun yani bebek icin iyi olur rahat olursun ya ablaminda gogusleri buyuktu uyurken emzirirdi kizini cikarirdi kiz rahatca emer uyurdu ben uyurken emzirmek mumkunmu kucucuk
Aman bebeklerimizi doyuralım aç kalmasınlarda napalım büyüsünler darısı başınaaa o zaman bu arada benim ilk bebeğim olucak

ay Allah korusun hiç büyüklerin ismini yada ölülerin ismini koyma niyetim yok zaten bize kimse karışmıyor fikir söylemiyor çok şükür :) ben kendim karar verecem inşallah :)
bizde esimle anlastik kiz olrsa ben erkek olursa esim koycak ama onlarda ortak karar

Reactions: mnt
masallah canim saglicakla alirsin insallah kucagna dr ne diyo normalmi sezeryanmi sen hangisinden yanasin
Daha böyle bişe söylemesi için çok erken değil mi. Bana daha hiç bişe söylemedi. Ben bebeğim ve kendi sağlığım sıkıntıya girmediği sürece normal doğumdan yanayım. Ama tabi nasip olmayınca da olmuyo.

En mantıklısı canım kv adı neydi?
meryem ilk bebegime koyduk ismini bende meryem sila olsun dedm sirf iki isim olsun diye ama yok benim adimi koyun ikinci isim koycaksanz hic koymayin dedi cikti simdide daha hamile olmadan annesnin ismini istedi bidaha olursa annemin ismi olsun dedi adida nayleymis annesinin hic bisey demedim aslada koymam bu cocuklarin ustunde benimde hakkim var ama ismini koyamiyorum :))) sig goruslu eski kafali biraz

bana bu haftalarda soylemisti doktorum saglik sorunun olup olmadigni soruyo tabi sonra karar veriyo

Allah dan kv ismi güzelmiş. Ama baskı olunva o bile anlamını yitiriyo. Keşke iki isim koymana karışmasaymış seninde gönlün olurdu

ya şaşıyorum bu tip insanlara anneyi hiçe sayıp kendi kararlarını dikte ettiriyorlar.bu çocuğu karnında taşıyan onun için en çok endişelenen insan nerde onun isteği nerde.kv olabilirsin senin annende kv çıkıp diyor mu benim adım anamın adı diye

tabiki insallah bende oyle dua ediyorum bebegim ve benim icin hangisi saglikliysa sag saglim kurtulcaksak o olsun diyorum allahim esirgesin bende ilk dogumumu normal yaptim elime igne batsa aglayan ben herkes bu normal yapamaz sezeryan yapsin neler soylediler normal oldugnu duyan sasrdi baya

bende bunu soyledim seninde kv istedimi ille cocugun ismi benim ismim olsun diye dedim bisey soylemedi cunku koymamis kv nin ismini

Reactions: mnt
Rabm kadını ona göre yaratmış dayanma gücü vermiş. İnşallah sağ sağlim bize de nasip olur. Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin cümlemizeee inşallah :)

olabilir beklmek cok zor ya saglikla gelsinler tabiki ama benim gibi sabirsiz biri icin beklemk zor :)) gerci bu gunler geciyo 40 hafta olduk hastaneye yattik o 3 gun gecmedi kizim gec geldi birazda :))
Valla hi bende hemen geçsin istiyorum da sonra Allah korusun yanlış dua ederim erken doğum fln olur diyorum. Sağlıca kendi vakitlerinde gelsinler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…