- 15 Ekim 2016
- 1.192
- 890
- 38
- 29
- Konu Sahibi nnaazzllii
-
benim ilk aylardan beri ağrı oluyor çok büyümeselerde tabiki değişim var :)arkadaslar bende 10 haftalik hamileyim biraz alakasiz olcak belki ama boyle olan varmi merak ediyorum her yerde bu haftalarda gogus buyumesi olur diyo ama bende tik yok :) ilk cocugumda cok az hossetmistim buyudgnu ama bunda yok sizlerde nasil durum
Kendimiz karar verdiğimiz için zorlanıyoruz işte. Ama çok şükür bizde eşimle düşündük taşındık isimlere karar verdik. Halaaa cinsiyeti belli olmadığı için iki isimde bulduk :) çok da içimize sindi darısı başına inşallahaynen benimde ismimi kuzenim koymuş :) ama ben bebeme kendim karar vercem inşallah :)
nedir aceba isimlerinizKendimiz karar verdiğimiz için zorlanıyoruz işte. Ama çok şükür bizde eşimle düşündük taşındık isimlere karar verdik. Halaaa cinsiyeti belli olmadığı için iki isimde bulduk :) çok da içimize sindi darısı başına inşallah
Ayy benim göğüslerim neredeyse koynuma sığmayacak. Ve göğüs uçlarım bile büyüdü heralde bebeşin ağzına göre olmaya başlıyobende yok ay bilmiyorum hassaslik yok ama arada kasinti oluyo oda normal sanirim
bende böyle rüyamda falan göresem etkilensem :) ama olmuyor :)Kendimiz karar verdiğimiz için zorlanıyoruz işte. Ama çok şükür bizde eşimle düşündük taşındık isimlere karar verdik. Halaaa cinsiyeti belli olmadığı için iki isimde bulduk :) çok da içimize sindi darısı başına inşallah
Eğer oğlumuz olursa İsmail Buğra kızımız olursa Ela Nur :)nedir aceba isimleriniz
benim gögüs ucları çok fena kaşınıyor deli oluyorumAyy benim göğüslerim neredeyse koynuma sığmayacak. Ve göğüs uçlarım bile büyüdü heralde bebeşin ağzına göre olmaya başlıyo
darısı başıma :)Eğer oğlumuz olursa İsmail Buğra kızımız olursa Ela Nur :)
Olur inşallahbende böyle rüyamda falan göresem etkilensem :) ama olmuyor :)
Ayy çok şükür şimdilik kaşınmıyo ama senin haftalarına gelince ne olur bilmem. Bide zeytin yağı ya da krem sür. Nemli dursun kuruyuncada kaşınır çatladığı zaman flnbenim gögüs ucları çok fena kaşınıyor deli oluyorum
beni akşamları bir kaşıntı alıyor ki anlatamam ölürcesine kaşınmak istiyorum her yanım yara bereAyy çok şükür şimdilik kaşınmıyo ama senin haftalarına gelince ne olur bilmem. Bide zeytin yağı ya da krem sür. Nemli dursun kuruyuncada kaşınır çatladığı zaman fln
isimleriyle buyusunler insallah guzel isimlerEğer oğlumuz olursa İsmail Buğra kızımız olursa Ela Nur :)
Doktora danıştın mı canım. Bu grup da okumuştum karaciğer enzimleri ile de alakalı olabiliyormuş aşırı kaşıntıbeni akşamları bir kaşıntı alıyor ki anlatamam ölürcesine kaşınmak istiyorum her yanım yara bere
İnşallah canım. Rabbim hepimizin evladını bize bağışlasın. Sağlıcakla kucağımıza alalım da kokusunu doyaa doyaa içimize çekelim inşallahisimleriyle buyusunler insallah guzel isimler
masallah ya benm goguslerim kucuk bazi anneleri goruyorum hemen cikarip emziriyolar ama ben ilk bebegimde disardaysam o kdar zorlaniyodum ki emzirmek icin kucuk olunca tabi :))Ayy benim göğüslerim neredeyse koynuma sığmayacak. Ve göğüs uçlarım bile büyüdü heralde bebeşin ağzına göre olmaya başlıyo
Valla bu haftada daha bu kadar büyüdüysee ben 9. Ayı düşünemiyorum eşimde dalga geçiyo kafam kadar oldu diyomasallah ya benm goguslerim kucuk bazi anneleri goruyorum hemen cikarip emziriyolar ama ben ilk bebegimde disardaysam o kdar zorlaniyodum ki emzirmek icin kucuk olunca tabi :))
amin insallah biz ilk hamileligimde kiz oldugnu ogrenince kv faktoru benim ismin olcak dedi ikinci isim bile koydurmadi sinirlendim uzuldum ve simdi diyorum bebegin ismi belli erkek olsada kiz olsada sizde kimliginde gorursunuz dedimİnşallah canım. Rabbim hepimizin evladını bize bağışlasın. Sağlıcakla kucağımıza alalım da kokusunu doyaa doyaa içimize çekelim inşallah
o kadae diyosun yani bebek icin iyi olur rahat olursun ya ablaminda gogusleri buyuktu uyurken emzirirdi kizini cikarirdi kiz rahatca emer uyurdu ben uyurken emzirmek mumkunmu kucucukValla bu haftada daha bu kadar büyüdüysee ben 9. Ayı düşünemiyorum eşimde dalga geçiyo kafam kadar oldu diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?