Cinsiyetttt

arkadaslar bende 10 haftalik hamileyim biraz alakasiz olcak belki ama boyle olan varmi merak ediyorum her yerde bu haftalarda gogus buyumesi olur diyo ama bende tik yok :) ilk cocugumda cok az hossetmistim buyudgnu ama bunda yok sizlerde nasil durum

Reactions: mnt
arkadaslar bende 10 haftalik hamileyim biraz alakasiz olcak belki ama boyle olan varmi merak ediyorum her yerde bu haftalarda gogus buyumesi olur diyo ama bende tik yok :) ilk cocugumda cok az hossetmistim buyudgnu ama bunda yok sizlerde nasil durum
benim ilk aylardan beri ağrı oluyor çok büyümeselerde tabiki değişim var :)

aynen benimde ismimi kuzenim koymuş :) ama ben bebeme kendim karar vercem inşallah :)
Kendimiz karar verdiğimiz için zorlanıyoruz işte. Ama çok şükür bizde eşimle düşündük taşındık isimlere karar verdik. Halaaa cinsiyeti belli olmadığı için iki isimde bulduk :) çok da içimize sindi darısı başına inşallah

bende böyle rüyamda falan göresem etkilensem :) ama olmuyor :)

Ayy çok şükür şimdilik kaşınmıyo ama senin haftalarına gelince ne olur bilmem. Bide zeytin yağı ya da krem sür. Nemli dursun kuruyuncada kaşınır çatladığı zaman fln
beni akşamları bir kaşıntı alıyor ki anlatamam ölürcesine kaşınmak istiyorum her yanım yara bere

Ayy benim göğüslerim neredeyse koynuma sığmayacak. Ve göğüs uçlarım bile büyüdü heralde bebeşin ağzına göre olmaya başlıyo
masallah ya benm goguslerim kucuk bazi anneleri goruyorum hemen cikarip emziriyolar ama ben ilk bebegimde disardaysam o kdar zorlaniyodum ki emzirmek icin kucuk olunca tabi :))

masallah ya benm goguslerim kucuk bazi anneleri goruyorum hemen cikarip emziriyolar ama ben ilk bebegimde disardaysam o kdar zorlaniyodum ki emzirmek icin kucuk olunca tabi :))
Valla bu haftada daha bu kadar büyüdüysee ben 9. Ayı düşünemiyorum eşimde dalga geçiyo kafam kadar oldu diyo

İnşallah canım. Rabbim hepimizin evladını bize bağışlasın. Sağlıcakla kucağımıza alalım da kokusunu doyaa doyaa içimize çekelim inşallah
amin insallah biz ilk hamileligimde kiz oldugnu ogrenince kv faktoru benim ismin olcak dedi ikinci isim bile koydurmadi sinirlendim uzuldum ve simdi diyorum bebegin ismi belli erkek olsada kiz olsada sizde kimliginde gorursunuz dedim ben onlemimi alimda sonra buda annemin ismi olsun falan der kv

Valla bu haftada daha bu kadar büyüdüysee ben 9. Ayı düşünemiyorum eşimde dalga geçiyo kafam kadar oldu diyo
o kadae diyosun yani bebek icin iyi olur rahat olursun ya ablaminda gogusleri buyuktu uyurken emzirirdi kizini cikarirdi kiz rahatca emer uyurdu ben uyurken emzirmek mumkunmu kucucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…