Cinsiyetttt

Bende gittim dün ve kıza benziyor dedi doktor ikili testte, ama bir kaç hafta sonra anca kesinlik kazanabilir dedi.
orası öle de ben başta kız görünp değişen duymadım hiç genlde başta erk dediklerinde değişklik olabilyo çünkü kordon bağını pipiye benzeteblyrlr

orası öle de ben başta kız görünp değişen duymadım hiç genlde başta erk dediklerinde değişklik olabilyo çünkü kordon bağını pipiye benzeteblyrlr
Doktor kızlar da da yanılma olabiliyor dedi cunku erkek cinsel organı her bebekte farklı gelişiyor dedi, başta görünmeyen sonraki haftalarda çıkabiliyor birden dedi. Kader :)

Doktor kızlar da da yanılma olabiliyor dedi cunku erkek cinsel organı her bebekte farklı gelişiyor dedi, başta görünmeyen sonraki haftalarda çıkabiliyor birden dedi. Kader :)
o ondan değildir canm kızın da erkeğin de aynı zamnda oluşuyo cinsiyet doktorlar göremiyo göremiyrm demiyorlar tabiki bahaneleri de bu :)

o ondan değildir canm kızın da erkeğin de aynı zamnda oluşuyo cinsiyet doktorlar göremiyo göremiyrm demiyorlar tabiki bahaneleri de bu :)
Canim bi makale bu, bir de bunu diyen profesör du ikili testime bakan ayrıntılı ultrasonda. O donemde kızların da ayni şişliğe sahip olabildiğini o yüzden yanılgıların olduğunu, erkeklerin de tam belirgin olmayabildigini o yüzden kız sanıldığını söyledi. Yanı bana erkek de dese ben emin olamayacaktım.

anladım canımm bakalm bizimki olcak bugn doktor kıza benziyor dedi bu ayın sonunda netleşir büyük ihtimalle inş aynı kalır :)

Benzese ikili testte erken ama kiz sanki dedi sonra yanildim erkek dedi şuan 22. Haftadayiz hic net bi şey söyleyen doktor olmadi

anladım canımm bakalm bizimki olcak bugn doktor kıza benziyor dedi bu ayın sonunda netleşir büyük ihtimalle inş aynı kalır :)
İnsallah hepimizin gönlünden geçen olsun kız deyince çoğunlukla kalıyor zaten değişme ihtimalini de olsa tahminin

kızlar şimdi ikili test sonucumu aldım hani diyorlar ya ordaki sonuçta bhcg 50 nin üstündeyse kız diye bunu yaşayan var mı benmki bu durumda kız oluyor sanırım

BANADA doktorum 13. haftada erkeğe benziyor demişti sonraki kontrolumde kızım olacağını öğrendim :)

bana da 13. hafta da %60 erkek dedi, ama sonradan değişebilir dedi. bakalım ne olacak, çok merak ediyorum.

Bakalım bize de kıza benziyor su an dedi değişen bisey olacak mi acep bir ay sonra.

Benim ilk gebeliğimde erkeğe benziyor demişti yüzde seksen, bir ay sonra gittik kız dedi. Hevesim ilk önce kız annesi olmaktan yanaydı o zaman. Şimdi de ilk cinsiyet tahminimiz yüzde yüz erkek oldu 12+4'te. Açtı çok net bir şekilde pipiyi gösterdi,ayrıca kordon bağı da başka açıdan gözüktü. Rabbime çok şükür.

12. haftada génital nub a göre tahmin yapıyor doktorlar.. Bana erkek demişti doğru çıktı.. Tabi bazen de yanılma payı olabiliyor..
Tahmin sadece :)
Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.

Amin kızlar bakalım sonuçlar ne olacak. Kesin sonuçları öğrenince yazalım bakalım değişiklik olacak mı :)

bana bişi görünmedi göremeyince kız diyoruz dedi haftasonu kontrol var orda görürse diyecek ama kesin olur inşallah ona göre yavruma bir dünya hazırlayacam ona göre isim bulcam :) çok işimiz var yni:)

bana bişi görünmedi göremeyince kız diyoruz dedi haftasonu kontrol var orda görürse diyecek ama kesin olur inşallah ona göre yavruma bir dünya hazırlayacam ona göre isim bulcam :) çok işimiz var yni:)
Oo sizin baya olmuş o haftada kesin öğrenmen gerekmiyor mu? İşte bebek göstermeyince de doktor ne yapsın :) sağlıklı olsunda cinsiyetin önemi yok aslında ama . Hazırlıklar için fln gerekli bide merak :)

Oo sizin baya olmuş o haftada kesin öğrenmen gerekmiyor mu? İşte bebek göstermeyince de doktor ne yapsın :) sağlıklı olsunda cinsiyetin önemi yok aslında ama . Hazırlıklar için fln gerekli bide merak :)
15. hafta görünürdü bencede bebek bize dönüktü tamamen ama bacak arası kapkaranlık kaldı sonra afra tafra yaptı döndü totoyu bende öyle yapıyom hep kız olabilir cidden

15. hafta görünürdü bencede bebek bize dönüktü tamamen ama bacak arası kapkaranlık kaldı sonra afra tafra yaptı döndü totoyu bende öyle yapıyom hep kız olabilir cidden
Hastanede bi bayanla karşılaştım 8 aylık olmuş doğumu gelmiş bebek arkası dönük göstermiyomuş. Doktor kıza benzetmiş ama kesin değil. Artık doğduğunda öğrenirler. İnşallah bizimkiler öyle olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…