- 1 Kasım 2016
- 1.232
- 518
- 38
- Konu Sahibi nnaazzllii
-
orası öle de ben başta kız görünp değişen duymadım hiç genlde başta erk dediklerinde değişklik olabilyo çünkü kordon bağını pipiye benzeteblyrlrBende gittim dün ve kıza benziyor dedi doktor ikili testte, ama bir kaç hafta sonra anca kesinlik kazanabilir dedi.
Doktor kızlar da da yanılma olabiliyor dedi cunku erkek cinsel organı her bebekte farklı gelişiyor dedi, başta görünmeyen sonraki haftalarda çıkabiliyor birden dedi. Kader :)orası öle de ben başta kız görünp değişen duymadım hiç genlde başta erk dediklerinde değişklik olabilyo çünkü kordon bağını pipiye benzeteblyrlr
o ondan değildir canm kızın da erkeğin de aynı zamnda oluşuyo cinsiyet doktorlar göremiyo göremiyrm demiyorlar tabiki bahaneleri de bu :)Doktor kızlar da da yanılma olabiliyor dedi cunku erkek cinsel organı her bebekte farklı gelişiyor dedi, başta görünmeyen sonraki haftalarda çıkabiliyor birden dedi. Kader :)
Canim bi makale bu, bir de bunu diyen profesör du ikili testime bakan ayrıntılı ultrasonda. O donemde kızların da ayni şişliğe sahip olabildiğini o yüzden yanılgıların olduğunu, erkeklerin de tam belirgin olmayabildigini o yüzden kız sanıldığını söyledi. Yanı bana erkek de dese ben emin olamayacaktım.o ondan değildir canm kızın da erkeğin de aynı zamnda oluşuyo cinsiyet doktorlar göremiyo göremiyrm demiyorlar tabiki bahaneleri de bu :)
anladım canımm bakalm bizimki olcak bugn doktor kıza benziyor dedi bu ayın sonunda netleşir büyük ihtimalle inş aynı kalır :)Canim bi makale bu, bir de bunu diyen profesör du ikili testime bakan ayrıntılı ultrasonda. O donemde kızların da ayni şişliğe sahip olabildiğini o yüzden yanılgıların olduğunu, erkeklerin de tam belirgin olmayabildigini o yüzden kız sanıldığını söyledi. Yanı bana erkek de dese ben emin olamayacaktım.
Benzese ikili testte erken ama kiz sanki dedi sonra yanildim erkek dedi şuan 22. Haftadayiz hic net bi şey söyleyen doktor olmadiMeraba sevgili anne adayları. 13+2 günlük hamileyim çok şükür :) dün hastaneye gittim 2 li test için. Doktorum ultrasonla bakarken cinsiyeti için daha erken mi diye sordum. Doktor da kıza benziyo dedi. İlk çocuğum ve kesinlikle cinsiyet ayrımım yok. Ama kimseye söylemedim daha sonra değişir fln diye. Başına böyle bişe gelen var mı uzun oldu biraz hakkınızı helal edin. Deneyimli annelerin cevaplarını bekliyorum :)
İnsallah hepimizin gönlünden geçen olsun kız deyince çoğunlukla kalıyor zaten değişme ihtimalini de olsa tahmininanladım canımm bakalm bizimki olcak bugn doktor kıza benziyor dedi bu ayın sonunda netleşir büyük ihtimalle inş aynı kalır :)
Aa şuanda hala belli değil mi sizin bebeğin cinsiyetiBenzese ikili testte erken ama kiz sanki dedi sonra yanildim erkek dedi şuan 22. Haftadayiz hic net bi şey söyleyen doktor olmadi
Bazilari kiza benziyor bazilari erkeğe benziyor dedi kesin kiz yada erkek diyen henüz olmadi canimAa şuanda hala belli değil mi sizin bebeğin cinsiyeti
Meraba sevgili anne adayları. 13+2 günlük hamileyim çok şükür :) dün hastaneye gittim 2 li test için. Doktorum ultrasonla bakarken cinsiyeti için daha erken mi diye sordum. Doktor da kıza benziyo dedi. İlk çocuğum ve kesinlikle cinsiyet ayrımım yok. Ama kimseye söylemedim daha sonra değişir fln diye. Başına böyle bişe gelen var mı uzun oldu biraz hakkınızı helal edin. Deneyimli annelerin cevaplarını bekliyorum :)
Oo sizin baya olmuş o haftada kesin öğrenmen gerekmiyor mu? İşte bebek göstermeyince de doktor ne yapsın :) sağlıklı olsunda cinsiyetin önemi yok aslında ama . Hazırlıklar için fln gerekli bide merak :)bana bişi görünmedi göremeyince kız diyoruz dedi haftasonu kontrol var orda görürse diyecek ama kesin olur inşallah ona göre yavruma bir dünya hazırlayacam ona göre isim bulcam :) çok işimiz var yni:)
15. hafta görünürdü bencede bebek bize dönüktü tamamen ama bacak arası kapkaranlık kaldı sonra afra tafra yaptı döndü totoyuOo sizin baya olmuş o haftada kesin öğrenmen gerekmiyor mu? İşte bebek göstermeyince de doktor ne yapsın :) sağlıklı olsunda cinsiyetin önemi yok aslında ama . Hazırlıklar için fln gerekli bide merak :)
Hastanede bi bayanla karşılaştım 8 aylık olmuş doğumu gelmiş bebek arkası dönük göstermiyomuş. Doktor kıza benzetmiş ama kesin değil. Artık doğduğunda öğrenirler. İnşallah bizimkiler öyle olmaz :)15. hafta görünürdü bencede bebek bize dönüktü tamamen ama bacak arası kapkaranlık kaldı sonra afra tafra yaptı döndü totoyubende öyle yapıyom hep kız olabilir cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?