- 11 Şubat 2016
- 367
- 235
- 103
- Konu Sahibi nnaazzllii
-
aynen bizde ısrar ediyoruz gerçi dayanamıyo bişey söylüyo oda ama içimdeki ses kız diyo çünkü erkek diynler hiç yüzde vermedi inanmıyorum onlara salla pati iş yapıyolar:))Hay masallah
Insanin kafasi karismamasi mümkün degil bi kiz bi oglan.. madem emin olmadan birsy söylemesinler daha iyi bence
Evet 90% kiz demisler baksana :)) sen neden degisik dr lara gittin cinsiyet icinmi? Yazmissin ya 4 farkli dr 4 farkli yorum diye :))aynen bizde ısrar ediyoruz gerçi dayanamıyo bişey söylüyo oda ama içimdeki ses kız diyo çünkü erkek diynler hiç yüzde vermedi inanmıyorum onlara salla pati iş yapıyolar:))
valla canım içine doğan da önemli tabi biz baştan da kız istiyrduk ben öğrendiğimde kızım olur inş dedim hissim de hep öle gelişti bi de rüyamda gördüğüm için kıza yoğunlaştımOndanmi acaba yoksa yine oglan oldugu icinmi diye düsünmeye basladim :) erkek cocuklar erken hissedilir diye cok duydum.. bak simdi yine oglan olacak gibi geliyor bana
Bizde öyle 1 oglumz var buda ins kiz olur istiyoruz.. dualarimda o yönde ama hayirlisysa diyorum basda.. artik neyse ne kafa yormamaya calisicam.. :)valla canım içine doğan da önemli tabi biz baştan da kız istiyrduk ben öğrendiğimde kızım olur inş dedim hissim de hep öle gelişti bi de rüyamda gördüğüm için kıza yoğunlaştım
tabiki hayırlısı neyse o olsun insan hep ister ama hayırlısı ne bilemeyiz bende kafa yormuym diyorum durup durup aklıma geliyo ilk olduğu için herlde bu kdr heyecan :)Bizde öyle 1 oglumz var buda ins kiz olur istiyoruz.. dualarimda o yönde ama hayirlisysa diyorum basda.. artik neyse ne kafa yormamaya calisicam.. :)
yok öyle denk geldi ikili test devletteydi cinsiyet için özele gittim bi ama ordada farklı dr lar çıktı iş çıkışı gittiğim için onlar kız dedi en son tekrar devlete gittim oda erkeğe benzetti 10 kasımda tekrar gidicem ogün hem devlete hem başka özele bakalım ne dicekler kafam allak bullak oldu:)))Evet 90% kiz demisler baksana :)) sen neden degisik dr lara gittin cinsiyet icinmi? Yazmissin ya 4 farkli dr 4 farkli yorum diye :))
evet çıkıntı göremiyorum dedi ama ikili test zamanı erkeğe benzettiğinde bende gün buraya atmıştım nubu gerçekten erkeğe benziyo bariz belli yani 15 16 da değişti işte bende şimdi ayıntılıyı bekliyorum ama daha çoook varKıza benziyo demesinin sebebi çıkıntı görememesidir, bana 15. haftadan beri kıza benziyo diyo ve arkasından ekliyo çıkıntı göremediğimden diye. Ayrıntılı ultrasonda da kız dendi, kızımı bekliyorum yani.
Gelir annesi o günler de gelir.evet çıkıntı göremiyorum dedi ama ikili test zamanı erkeğe benzettiğinde bende gün buraya atmıştım nubu gerçekten erkeğe benziyo bariz belli yani 15 16 da değişti işte bende şimdi ayıntılıyı bekliyorum ama daha çoook var
hadi inş:)Gelir annesi o günler de gelir.
Yazarsin ögrenince :))hadi inş:)
Ooo bune arkadaş iyice kafam karıştı bak şimdi benim de :) aman neyse Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin de ne diyelim :)canım bizdede ikili test için gittiğimizde erkeğe benzetti 15, ve 17.haftalarda yüzde 90 kız dendi geçen haftada erkeğe benzetildi ve bu 4 tahminide 4 farklı dr yaptı
Rabbim öncelikle sağlıklı sıhhatlı kucağınıza almanızı nasip etsin. İnşallah gönlünüzden geçen olur. Benim ilk olacağı için gönlümden bişe geçmiyo ikisininde olmasını çok istiyorum. Bakalım ilerleyen haftalarda ne olacak hayırlısı inşallah :)Canim ilk gebeligim de doktor 14. haftada yüzde 60 erkek dedi. 16. Hafta da kız yüzde 99 kız dedi ve kızım oldu. yanılma olabiliyor. ilerleyen haftaları beklemek gerek. Şimdi de 5 haftalık hamileyim bakalım cinsiyeti ne olucak tabi insan değişik istiyor bir kızım var bir de oğlum olsun isterim ama Rabbim hayırlısını versin . kız da olsa sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun yeterki...
Bak şimdi benim de canım çekti :) bu arada ben zaten sürekli mandalina limon yiyorum. Portakal da buldukça yiyorum ama daha ekşiler henüz. :)kızlar gece rüyamda portakal suyu gördüm acayip derecede canım çekti bunun anlamını bilen var mı?
Bana da hareket ediyor gibi geliyor ama hissetmen için erken diyor herkes canımOglanlar cok erken hareketlenirmis.. hissediyormusun sende ?
Sen onu bunu dinleme insan kendini biliyor.. bende erkenden hissetmisdim insan hissede biliyor.. herkez farkli 13 haftadasin galiba sen demi.. normal artik hissetmenBana da hareket ediyor gibi geliyor ama hissetmen için erken diyor herkes canım
ya evet onlar ayrı bi de benm her zmn taze sıkılmış portakal suyuna zaafım vardır da daha canım çekmediydi rüyamda görünce fena oldum bugn sıkıp içtim baya iç cnm sende :)Bak şimdi benim de canım çekti :) bu arada ben zaten sürekli mandalina limon yiyorum. Portakal da buldukça yiyorum ama daha ekşiler henüz. :)
Bilemiyorum ki canım neye dayanarak kıza benziyo dediğini :)Bacak arasini gorduyse dogru olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?