Cinsiyetttt

11+1 de erkek olduğunu öğrenmiştim. biraz doktorun tecrübesi biraz da bebeğin kendisini göstermesi ile alakalı sanıyorum erken cinsiyet tahmini.

kızlar gece rüyamda portakal suyu gördüm acayip derecede canım çekti bunun anlamını bilen var mı?

Ne güzel ikisinide tattiriyor Rabbim size.. 1 kiz dan sonra oglu, oglandan sonra kizi olanlari hep cok sansli bulmusumdur.. ins bizdede aynisi olur.. 1 oglum var bakalim :)

Canm benim rüya olarak ne anlma geldigni bilmiyorum ama portakala kiza hamile olunca aserilirmis diye cok yerde okumusdum :)
hakkaten mi rüyamda görnce birden canım istedi ki normaldede çok severm taze sıkılmış portakal suyunu

Cnm bisey sorcam.. bebisin hareketlerini hissediyormusun? Ben 9+2 deyim ama pit pit bise oluyo cok erken aslinda ama cok sIk hissetmeye basladim normalmi acaba ?
evet hissediyorum doktora sordum şu an ancak o kdr hissedersin zaten dedi baloncuk gibi olur dedi hafif hafif hissedyrm arada sırada hep olmuyor tabi ama yinede çok güzel :) bazen hareket etsin diye tatlı yiyip yatıyorum :))

Canim ilk gebeligim de doktor 14. haftada yüzde 60 erkek dedi. 16. Hafta da kız yüzde 99 kız dedi ve kızım oldu. yanılma olabiliyor. ilerleyen haftaları beklemek gerek. Şimdi de 5 haftalık hamileyim bakalım cinsiyeti ne olucak tabi insan değişik istiyor bir kızım var bir de oğlum olsun isterim ama Rabbim hayırlısını versin . kız da olsa sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun yeterki...

evet hissediyorum doktora sordum şu an ancak o kdr hissedersin zaten dedi baloncuk gibi olur dedi hafif hafif hissedyrm arada sırada hep olmuyor tabi ama yinede çok güzel :) bazen hareket etsin diye tatlı yiyip yatıyorum :))
Ne zaman basladin hissetmeye bana cok erken geldi 10 haftaligiz anca ve bir kac gündür oluyor.. erkek cocuklar erkenden hissedilirmis cünkü

Ne zaman basladin hissetmeye bana cok erken geldi 10 haftaligiz anca ve bir kac gündür oluyor.. erkek cocuklar erkenden hissedilirmis cünkü
kız öle değil bariz hissedilir bişey değil geçen hafta ilk hissettim o da böle baloncuk dedğim gibi tam hareket denemez sende de öle mi oluyor

kız öle değil bariz hissedilir bişey değil geçen hafta ilk hissettim o da böle baloncuk dedğim gibi tam hareket denemez sende de öle mi oluyor
Aynen baloncuk gibi oluyor canm ama sen benden 2/3 hafta ilerdesin.. benim cok erken aslinda sasirdim tuhaf geldi yani..

Aynen baloncuk gibi oluyor canm ama sen benden 2/3 hafta ilerdesin.. benim cok erken aslinda sasirdim tuhaf geldi yani..
ama senin ikinci gebelik dimi ikinci gebeliklerde çok erken hissediliyormuş :)) sen benden daha şanslısın canım ilk tekmeleri önce sen duycan :)

ama senin ikinci gebelik dimi ikinci gebeliklerde çok erken hissediliyormuş :)) sen benden daha şanslısın canım ilk tekmeleri önce sen duycan :)
Ondanmi acaba yoksa yine oglan oldugu icinmi diye düsünmeye basladim :) erkek cocuklar erken hissedilir diye cok duydum.. bak simdi yine oglan olacak gibi geliyor bana

canım bizdede ikili test için gittiğimizde erkeğe benzetti 15, ve 17.haftalarda yüzde 90 kız dendi geçen haftada erkeğe benzetildi ve bu 4 tahminide 4 farklı dr yaptı

canım bizdede ikili test için gittiğimizde erkeğe benzetti 15, ve 17.haftalarda yüzde 90 kız dendi geçen haftada erkeğe benzetildi ve bu 4 tahminide 4 farklı dr yaptı
Hay masallah
Insanin kafasi karismamasi mümkün degil bi kiz bi oglan.. madem emin olmadan birsy söylemesinler daha iyi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…