- 30 Mart 2016
- 1.373
- 1.456
- 48
- Konu Sahibi nnaazzllii
-
Ne güzel ikisinide tattiriyor Rabbim size.. 1 kiz dan sonra oglu, oglandan sonra kizi olanlari hep cok sansli bulmusumdur.. ins bizdede aynisi olur.. 1 oglum var bakalim :)Benim ilk gebeliğimde erkeğe benziyor demişti yüzde seksen, bir ay sonra gittik kız dedi. Hevesim ilk önce kız annesi olmaktan yanaydı o zaman. Şimdi de ilk cinsiyet tahminimiz yüzde yüz erkek oldu 12+4'te. Açtı çok net bir şekilde pipiyi gösterdi,ayrıca kordon bağı da başka açıdan gözüktü. Rabbime çok şükür.
Canm benim rüya olarak ne anlma geldigni bilmiyorum ama portakala kiza hamile olunca aserilirmis diye cok yerde okumusdum :)kızlar gece rüyamda portakal suyu gördüm acayip derecede canım çekti bunun anlamını bilen var mı?
hakkaten mi rüyamda görnce birden canım istedi ki normaldede çok severm taze sıkılmış portakal suyunuCanm benim rüya olarak ne anlma geldigni bilmiyorum ama portakala kiza hamile olunca aserilirmis diye cok yerde okumusdum :)
Gercekten gecenlerde okumusdum hatta :)hakkaten mi rüyamda görnce birden canım istedi ki normaldede çok severm taze sıkılmış portakal suyunu
ayy çok sevindim valla cimcime olcak :)Gercekten gecenlerde okumusdum hatta :)
Aynen canim insallah :))(ayy çok sevindim valla cimcime olcak :)
Cnm bisey sorcam.. bebisin hareketlerini hissediyormusun? Ben 9+2 deyim ama pit pit bise oluyo cok erken aslinda ama cok sIk hissetmeye basladim normalmi acaba ?ayy çok sevindim valla cimcime olcak :)
evet hissediyorum doktora sordum şu an ancak o kdr hissedersin zaten dedi baloncuk gibi olur dedi hafif hafif hissedyrm arada sırada hep olmuyor tabi ama yinede çok güzel :) bazen hareket etsin diye tatlı yiyip yatıyorum :))Cnm bisey sorcam.. bebisin hareketlerini hissediyormusun? Ben 9+2 deyim ama pit pit bise oluyo cok erken aslinda ama cok sIk hissetmeye basladim normalmi acaba ?
Canim ilk gebeligim de doktor 14. haftada yüzde 60 erkek dedi. 16. Hafta da kız yüzde 99 kız dedi ve kızım oldu. yanılma olabiliyor. ilerleyen haftaları beklemek gerek. Şimdi de 5 haftalık hamileyim bakalım cinsiyeti ne olucak tabi insan değişik istiyor bir kızım var bir de oğlum olsun isterim ama Rabbim hayırlısını versin . kız da olsa sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun yeterki...Meraba sevgili anne adayları. 13+2 günlük hamileyim çok şükür :) dün hastaneye gittim 2 li test için. Doktorum ultrasonla bakarken cinsiyeti için daha erken mi diye sordum. Doktor da kıza benziyo dedi. İlk çocuğum ve kesinlikle cinsiyet ayrımım yok. Ama kimseye söylemedim daha sonra değişir fln diye. Başına böyle bişe gelen var mı uzun oldu biraz hakkınızı helal edin. Deneyimli annelerin cevaplarını bekliyorum :)
Oglanlar cok erken hareketlenirmis.. hissediyormusun sende ?Bize de 13.haftanın başında erkek gibi bi çikinti var dedi doktor :)
Ne zaman basladin hissetmeye bana cok erken geldi 10 haftaligiz anca ve bir kac gündür oluyor.. erkek cocuklar erkenden hissedilirmis cünküevet hissediyorum doktora sordum şu an ancak o kdr hissedersin zaten dedi baloncuk gibi olur dedi hafif hafif hissedyrm arada sırada hep olmuyor tabi ama yinede çok güzel :) bazen hareket etsin diye tatlı yiyip yatıyorum :))
kız öle değil bariz hissedilir bişey değil geçen hafta ilk hissettim o da böle baloncuk dedğim gibi tam hareket denemez sende de öle mi oluyorNe zaman basladin hissetmeye bana cok erken geldi 10 haftaligiz anca ve bir kac gündür oluyor.. erkek cocuklar erkenden hissedilirmis cünkü
Aynen baloncuk gibi oluyor canm ama sen benden 2/3 hafta ilerdesin.. benim cok erken aslinda sasirdim tuhaf geldi yani..kız öle değil bariz hissedilir bişey değil geçen hafta ilk hissettim o da böle baloncuk dedğim gibi tam hareket denemez sende de öle mi oluyor
ama senin ikinci gebelik dimi ikinci gebeliklerde çok erken hissediliyormuş :)) sen benden daha şanslısın canım ilk tekmeleri önce sen duycan :)Aynen baloncuk gibi oluyor canm ama sen benden 2/3 hafta ilerdesin.. benim cok erken aslinda sasirdim tuhaf geldi yani..
Ondanmi acaba yoksa yine oglan oldugu icinmi diye düsünmeye basladim :) erkek cocuklar erken hissedilir diye cok duydum.. bak simdi yine oglan olacak gibi geliyor banaama senin ikinci gebelik dimi ikinci gebeliklerde çok erken hissediliyormuş :)) sen benden daha şanslısın canım ilk tekmeleri önce sen duycan :)
canım bizdede ikili test için gittiğimizde erkeğe benzetti 15, ve 17.haftalarda yüzde 90 kız dendi geçen haftada erkeğe benzetildi ve bu 4 tahminide 4 farklı dr yaptıMeraba sevgili anne adayları. 13+2 günlük hamileyim çok şükür :) dün hastaneye gittim 2 li test için. Doktorum ultrasonla bakarken cinsiyeti için daha erken mi diye sordum. Doktor da kıza benziyo dedi. İlk çocuğum ve kesinlikle cinsiyet ayrımım yok. Ama kimseye söylemedim daha sonra değişir fln diye. Başına böyle bişe gelen var mı uzun oldu biraz hakkınızı helal edin. Deneyimli annelerin cevaplarını bekliyorum :)
Hay masallahcanım bizdede ikili test için gittiğimizde erkeğe benzetti 15, ve 17.haftalarda yüzde 90 kız dendi geçen haftada erkeğe benzetildi ve bu 4 tahminide 4 farklı dr yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?