Çıplak Adam

Korkunç birşey gelmiş başına ve kafasındaki ampülleri kapatmış. Tedavi Olmalı

Vallahi midem kalkti. Alt camasiri bile yokken yemek masasina oturuyor. Sonra koltuga kurulup tv izliyor. Ay misafirlerinizde sonra oralara oturuyor. Bide surekli o halde gormek bence mide bulandirici. Surekli eli de degiyordur sonra kumandayi bile elliyor kapi kulplarini falan ayy. Pislik mikroptan baska bisey degil. Bence bi sorunu psikolojik halletmeniz gerekiyor tiksinc ya

sapıksınız demedim ki gerçekten sordum..
Bilmem, biz rahatız mutluyuz :) Evimiz bizim en rahat ettiğimiz tatlı tatlı vakit geçirdiğimiz en iyi yer. Hem neresi tuhaf ki, bu rahatlıktır. Giyinmiş olmaktan daha normal hatta bence. Ben evlenmeden önce de tek yaşadığım yıllarda da böyleydim. Size norm dışı gelmesi şaşırtıyor beni aslında

ne bilim insan sürekli giyiik olunca eksiklik hisseder herhalde. mesela şortlayım yazın evde. mini şort. ama kavursa da çıkaramam. tamamen çırılçıplak dolaşmadık hiç. zaten kardeşler anne baba abi vs. nasıl dolaşalım. evliyken rahat edili beki de bilemiyorum.

Çok merak ettim peki kontrol edemediğiniz vucüt sıvıları nasıl oluyor koltuğa mı bulaşıyor, iş çamaşırları insanlar utandığı için değil hijyen için geliştirilmiş ben sizi yadırgamıyorum Sakın yanlış anlama farklı olduğun için merak ettim:)

Evde ki en büyük özgürlüğüm sütyen giymemek:) ötesi beni sarsar

Ben erken çıktım ailemin yanından belki de ondan rahatlığa alışığım. Baya baya rahatlığa Sonra da evlendim, eşim de rahat insan zaten. Öyle tuhaf gelmiyor :)
Anne evindeyken de iç çamaşırlarıyla dolaşmaktan utanmazdım (baba hariç) ama tabi annem çok söylenirdi

Havalar cok sicak olabilir, kiyafetsiz takilmak rahat geliyor olabilir ama tum evi bu sekilde kullanmasi hic hos degil.
Sizin evinize misafir gelmiyor mu arkadasim?
Misafirlerinizde ayni koltuk sandalyelere oturuyorlar.
Esinize bunu soyleyin, aynisi bize yapilsa hosuna gider mi deyin belki tesiri olur.

Bundan sonra misafirliğe giderken 2. Kez düşüneceğim. Kimse kusura bakmasın. Rahat olacaklar diye mikroplarına ortak olamam. Öyle kumandaya bilmem neye dokunup, koltuğa sürtünüp evine çağırana da diyecek söz bulamıyorum. İnşallah öyle iğrenç bir evde bulunmamışımdır.

Adam ferahlık keşfetmiş

Belki çamaşırları sıkıyordur çıkarınca rahatlamıştır

Beckham'a özenmiştir ya da

Oturduğu yerlere örtü seriyormussun, sık sık değiştirip yikarsan çokta sorun olmaz diye dusunuyorum. Arada sırada da boxer giyer ısrar edersin atlatirsiniz su sıcakları az bir zaman kaldı zaten. Soğuklar gelsin kat kat giyinir elbet.

Aklıma gözle göremedigimiz gaitalar geldi. Her yere çok kolay bulaşır valla...

Adam ferahlık keşfetmiş

Belki çamaşırları sıkıyordur çıkarınca rahatlamıştır

Beckham'a özenmiştir ya da

Bununla ilgili Beckham ailesinin röportajını okumuştum. Adam o çıplak haliyle evde cocuklarla koşturuyormuş. bildigin yakalamaca oynuyorlarmış. En son cocuklar büyüdü artık diye çıplak gezmediginden bahsetmişlerdi.[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…