- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Zeyna_Stone
-
Bizim evde çıplak gezen benimAy ben tiksinirdim öyle. Her bi yani koltuğa kanepeye değiyor falanartik kimsenin evine gönül rahatligiyla gidemem bu konuyu gördüm ya. Çıplak gezip oturdularsa yattilarsa yüz üstü falan iyy pinkstrap bi daha gelmem evinize
Bununla ilgili Beckham ailesinin röportajını okumuştum. Adam o çıplak haliyle evde cocuklarla koşturuyormuş. bildigin yakalamaca oynuyorlarmış. En son cocuklar büyüdü diye çıplak gezmediginden bahsetmişlerdi.
Ayy evetttyere otursaydık keske
PisssssBizim evde çıplak gezen benim
İçini rahatlatacaksa sen o koltuğa oturdun zaten
3 tam 1 robot geçti artık :))
üstelik çıplak bir ticaret erbabı ile evliBende aynı şeyi düşündüm. Bide bi akademisyenin "yalnız" ı, "yanlız" şeklinde yazmasında ayrı bi tuhaflık
yine o adam bi derece çekilir şahin k tıpkı herifler denemesin ama bence
yine o adam bi derece çekilir şahin k tıpkı herifler denemesin ama bence
Siz melek uzmanı mısınız? Meleklerin hangi insanın hangi durumunda yanında olup olmayacağı hakkında görüş beyan etmek size mi kaldı? Ayıp ayıp.
Boxer falan yokmus baya ciplak geziyomusBoxeri varsa altında gayet normal.Neden psikolojik olsunki ne alaka yani? Evler çook sıcak.Benim erkek arkadaşımda gece sadece boxerla yatar ev müsaitse üstsüz başsız gezer falan.Baska türlü rahat edemiyormus.Altındaki donuda çıkarıp göt baş meydanda gezmiyorsa gayet normal.
Onu da yadırgıyomEvde ki en büyük özgürlüğüm sütyen giymemek:) ötesi beni sarsar
Huy değiştiriyor olmasın
Enteresan geldi bana nedense
Benim koca;açık uyuma deprem olur
Evde ki en büyük özgürlüğüm sütyen giymemek:) ötesi beni sarsar
ıykkkk
Beckham da olsa o toto çıplak be bacım her yere degiyor ıykkkk
şahin k dedin daha bir igrendim ama ıyyy
Deme beBoxer falan yokmus baya ciplak geziyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?