- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi Zeyna_Stone
-
Allah korusun. .Ya tabi işin o kısmıda var demi. Deprem olur hırsız girer mazallah
Allah korusun. .
Adapazarı depreminde çıplak insanlar çıkmıştı enkazdan
Allah korusun. .
Evet tatlım ne acı günlerdi o günler
Orada oturan bir tanıdıgım vardı. Sokaga kendini çıplak atanlara kıyafet verdiklerini anlatmìştı. Ben o yüzden çok korkarım çıplak yatmaya. ya deprem olursa ya hırsız girer görürse diye.
ay evet ya çok iğrenç,istemsiz olarak geldiği anlar oluyo sonucta ıyyy...Adama hala don giydiremediniz mi kızlaray valla rahatlık diyosunuz ama bi don ne kadar rahatsız edebilir vucut sıvılarını korur en azından
Bence bu konu zirvede kapansın, bu Kapanış Mesajı Olmalı, eline sağlık :)profilde gerçek bir resimse, meslek akademisyense, acaba nüdizm e toplumun yada sadece kadınların ne açıdan baktığı araştırılıyor olabilirmi ???
yok hani öyle değilse yada öleysede;
" meyveler, sebzeler kabuksuz olsa çabuk bozulur, tadı kaçar" diye düşünüyorum şahsım adına.
mademki rahatlık bu kadar önemli, wc , cinsellik nerde aklımıza gelirse yapalım olacak işmi, herşey yerinde ve dozunda olmalı, eşimin yanında dolaşabilirim diyorsa ozaman saygı nerde e eş istemiyor, eşi hiçe saymakmı yoksa ilgi çekmeye çalışmakmı bilemedim walla,
işin özü "olmamalı" kanımca, saygısızlıktır demek belki haddim değil ama o kadar rahatlık isteyen, eşinin sınırlarını önemsemeyen adam hiç evlenmeyip yalnız yaşayacak
bence psikolojik falan değil, rahatına fazla düşkün ve eşine çok alışkın gibi geldi bana
Selam Kızlar,
Sizlere hergün başınıza gelmeyecek, garip bir derdimden bahsetmek istiyorum. Eşimle yaklaşık 4 yıldır evliyiz. Ben akademisyenim. Eşim de ticaret erbabıdır. Sevgiye dayalı, düzgün bir ilişkimiz var. Eşim bana düşkündür.
Son zamanlarda eşime bir takım haller olmaya başladı. Biliyorsunuz bu yaz baya sıcak geçiyor. Önce geceleri çıplak uyumayla başladı. Bu durum bana çok da garip gelmedi, neticede hava çok sıcak ve biz uyurken klima kullanmayı sevmiyoruz. Yanlız son zamanlarda evde sadece ben varsam ya da yanlızsa çıplak dolanmaya başladı. Mesela evde TV izliyor, ben markete gidiyorum. 1 saat sonra dönüyorum, adam aynı koltukta çıplak şekilde TV izliyor. Ya da mesela normal evde otururken tuvalete giriyor üzerinde şort ve atletle, bir çıkıyor ki çıplak. Yani ev içerisindeki hayatına mümkün olduğu kadar çıplak şekilde devam edyor.
Sorunca da ben böyle kendimi buldum, çok rahat mis gibi, çok doğal falan diyor. Hatta bana sen de soyunsana öyle kıyafetlerle ne yapıyorsun bak oooh mis gibi efil efil diyor. Ben rahatsız oluyorum, giyinir misin lütfen dediğimde ise burası benim de evim, çıplak dolaşmak istiyorum, hem ben de senin kıyafetli dolanmandan rahatsız oluyorum ama birşey söylemiyorum diyor. Evimiz müstakil ve dışarıdan gözükmüyor. Cinsel hayatımızda da bir problem yok.
Ben bu işi anlamadım. Bir akıl verin kızlar.
Selam Kızlar,
Sizlere hergün başınıza gelmeyecek, garip bir derdimden bahsetmek istiyorum. Eşimle yaklaşık 4 yıldır evliyiz. Ben akademisyenim. Eşim de ticaret erbabıdır. Sevgiye dayalı, düzgün bir ilişkimiz var. Eşim bana düşkündür.
Son zamanlarda eşime bir takım haller olmaya başladı. Biliyorsunuz bu yaz baya sıcak geçiyor. Önce geceleri çıplak uyumayla başladı. Bu durum bana çok da garip gelmedi, neticede hava çok sıcak ve biz uyurken klima kullanmayı sevmiyoruz. Yanlız son zamanlarda evde sadece ben varsam ya da yanlızsa çıplak dolanmaya başladı. Mesela evde TV izliyor, ben markete gidiyorum. 1 saat sonra dönüyorum, adam aynı koltukta çıplak şekilde TV izliyor. Ya da mesela normal evde otururken tuvalete giriyor üzerinde şort ve atletle, bir çıkıyor ki çıplak. Yani ev içerisindeki hayatına mümkün olduğu kadar çıplak şekilde devam edyor.
Sorunca da ben böyle kendimi buldum, çok rahat mis gibi, çok doğal falan diyor. Hatta bana sen de soyunsana öyle kıyafetlerle ne yapıyorsun bak oooh mis gibi efil efil diyor. Ben rahatsız oluyorum, giyinir misin lütfen dediğimde ise burası benim de evim, çıplak dolaşmak istiyorum, hem ben de senin kıyafetli dolanmandan rahatsız oluyorum ama birşey söylemiyorum diyor. Evimiz müstakil ve dışarıdan gözükmüyor. Cinsel hayatımızda da bir problem yok.
Ben bu işi anlamadım. Bir akıl verin kızlar.
Bence gayet normalBiz de eşimle genelde iç çamaşırlı yada çıplak kalırız evde. Eve adım atan soyunmaya başlar zaten. Rahatlık varken insan kendi evinde niye onca şeyi üstüne giysin ki??? Kıyafetle doğmadık ya, nasıl rahatsak öyle :)
dansmarue koltukta halıda tezgahta falan sevişilebiliyorAy yok ben artık birnn evine gidip otururken altıma örtü koycam
vallsha bnde bee.. Milletin fantezilerine bakkAy yok ben artık birnn evine gidip otururken altıma örtü koycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?