bende çorap giymeyi hiç sevmem azıcık sıcaklar gelsin hoop ayacıklar dışarıya.kış iyiden iyiye hissedilmeden de hep açık ayakkabı giyerim.tercih meselesi canım.bırak sanane milletin ayağından.herkes kendi gönlüne göre yaşasın.sen istersen ağustosta patik giye banane.
Tamam şehiriçinde çıplak ayaktan hoşlanmamanızı anlarım da havuza çorap ve spor ayakkabıyla gitmeniz garip geldi bana..
Eee onları çıkarıp suya girmek zor olmuyor mu sizin için? O zaman huzursuz olmuyorsunuz?
Bence bir uzmana görünün,mutlaka bir sebebi ve tedavisi vardır..
Bende sevmem ama senin kadar aşırı değil denizde çıkarırım yani evet ucu açık giymem hatta yatarken bile yaz kış için özel çoraplarım vardır gece onları giyerim hayatta temas etsin istemem ama başkalarının ayaklarıda umrumda değilbence bir uzmanla konuş bakalım neymiş
Kızlar biliyorum size çok saçma ve anlamsız gelicek ama bir takıntım var benim... Çıplak ayaklara tahammül edemiyorum ben,herkes ayağını beğeniyor,yazın terliklerle dışarı çıkıyor falan,fakat ben kendimi bildim bileli terlikle dışarı çıkmadım,dışarı çıkmayı bırak evde bile açık terlikle dolaşmıyorum.
Yaz gelince herkes açık ayakkabı,terlik,sandalet,ucu açık topuklular vs giyiyor,ben onlara bakmaya bile tahammül edemiyorum... Denize/havuza gidicek oluyorum oraya giderken bile çorapla spor ayakkabısı giyiyorum. yani acayip bi takıntı var bende.Ailem çok çaba sarfetti açık ayakkabı giydirmek için ama nafile. Sevmiyorum işte ,çıplak ayaklara tahammül edemiyorum ben...
Sizde de var mı böyle bir takıntı ya da çevrenizdeki insanlarda ? Hastalık olabilir mi bu ? Ya da ne olabilir size ?
o ayakların mantar falan olmuyo mu yazın sıcağında spor ayakkabı ve çorapla
kokusu 10 metre öteye gelir valla uzmandan yardım al bence de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?