Çıplak Ayaklar ... !!!

Soylemesi ayip tam giyecegim zaman esim aliyo elimden o kurtarmaya calisiyo beni bu takintimdam ama ne zaman geecer bilmiyorum

Şanslısın o zaman.
Bu arada şimdi farkettim 2011 tarihli konuya yorum yazmışım. Nasıl nereden hortladı merak ediyorum. Konu sahibi takıntısını aşmıştır umarım.

var var yalnız değilsin:-D bnm kuzenim aala göstermez ayaklarını. Hatta bir ara baya iddaya dönmüştü aramızda bir kaç kuzen falan. Gexe uyurken çıkarmaya gitrik çoraplarını onu yapacağımızı düşünüp üstüste iki çorap giymiş:-D:-D neden dediğimizde sevmiorum huzursuz oluyoru. Bende böyleyim diordu. Bizde rahst bıraktuk. Ama denize gidince açıor baktıkki:-D:-D

Bir de, evde çorapla gezemem kolay kolay.. İnsanın evi yani özgür olmak bir taraftan, birde herhalde böyle alışmışım, evde ayaklarım hep çıplaktır..

bende çıplak ayakla evime gelip ayaklarını toplayarak oturan insanlardan hiç hoşlanmam. üniversitede odama gelip yatağıma oturanlardan hiç hazetmezdim... benim huyum da bu... :)

ben çirkin ayakları sevmiyorum takıntım bu yönde, yani açık ayakkabı giyilmek problem değil ama çirkin hele ki bakımsız pis ayak görünce afakanlar basıyo beni.

konu 2011 de açılmış:) eskiden çok aktif üyeler vardı onlar yorum yapmış :) bazılarını artık göremiyorum.

Hahahahhaha çok tatlı ya sandaletin altına çorap giymesi

benim abimin büyük kıza da sizin gibi .Hep spor ayakkabı ya da kapalı ayakkabı giyer içine de çorap .Yaz kış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…