- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.106
- 133
- Konu Sahibi BlancKahkul
-
Heralde ben başka kutu açıp yemeye devam ederdimBenim yedigim cipsten bocek çıkmıştı yillar once .O gundur bu gundur midemi bulandirir
Olabilir mi öyle bişey. Ama sadece cips yemek istiyorum tüm öğünlerdeDuygusal yeme bozukluğu var sizde bence. Psikolog ile görüşmelisiniz.
Ah bilmez miyim beyne dahi zararliymisBence cipsten çekirdeğe geçiş yapabilirsiniz. En azından sağlıklı. Denemeye değer. Biz eşimle her akşam birer kase çekirdek yeriz, kilo problemine de sebep olmuyor hem de daha ucuz. Cips inanın çook sağlıksız
Aynı durumda olan var mı bilmiyorum ama benim için sigara gibi bişey. Hergun ama hergun cips yiyiyorum. Hele bu aralar biraz üzüntülü bir dönemdi. Günde 4-5 Allah ne verdiysedurduramiyorum kendimi. Yemeyince de mutsuz oluyorum. Hafta sonu cips yemiycem almiycam dedim. Kendi kendimi yedim resmen. Aman mutlu olayimda deyip gene aldım. Çok zararlı bişey çokta pahalı. Kutusu 4,5 lira günde en az 13/15 lira cipse veriyorum. Onu da geçtim çok sağlıksız. Kilo sorunum da var zaten. İçinde ki katkı maddeleri her neyse artık beni bağımlı etti.
Napicam bilmiyorum
Tabii ayda 400 lira gidiyor en az. Zaten belirttim ya ekonomik olarakta zorluyor :)Bu bagimlilik bndede vardi o degil market masrafimizi ikiye katliyordu. Bi gun dedimki bundan snracips almcam. O gun bugundur almam. 7 ay oldu .bi anda vazgecebilirsin emn ol.
Evet inanin şaka gibi ama yemezsem resmen huzursuz oluyorumO cipslerin içindeki kimyasallar zaten bağımlılık yapsın diye kullanılıyor sizin gibi bir süru cips cikolata asitli icecek bağımlısı var bence bu bağımlılık sigaradan bile tehlikeli ama iradeli olun kuruyemişe geciş yapmayı deneyin evde kendi cipsinizi kendiniz yapın
Aynı durumda olan var mı bilmiyorum ama benim için sigara gibi bişey. Hergun ama hergun cips yiyiyorum. Hele bu aralar biraz üzüntülü bir dönemdi. Günde 4-5 Allah ne verdiysedurduramiyorum kendimi. Yemeyince de mutsuz oluyorum. Hafta sonu cips yemiycem almiycam dedim. Kendi kendimi yedim resmen. Aman mutlu olayimda deyip gene aldım. Çok zararlı bişey çokta pahalı. Kutusu 4,5 lira günde en az 13/15 lira cipse veriyorum. Onu da geçtim çok sağlıksız. Kilo sorunum da var zaten. İçinde ki katkı maddeleri her neyse artık beni bağımlı etti.
Napicam bilmiyorum
Evet biliyorum. Aldım hatta. Ama pek sevemedim.Yerini tutmar mı biliyorum ama aktarlarda tarhana cipsi satılıyor. Baharatlı, kekikli ve sade seçenekleri oluyor. Ben de cips çok severim, ne zaman canım istese sağlıklı alternatifi olan tarhana cipsine yöneliyorum. Herkes tadını beğenmiyor ama bence bir deneyin.
Bulanmiyor valla kahvaltiyi çoğu kez cipsle yapıyorumMideniz bulanmıyor mu ben dün iki paket aldım bir paketin yarısını yiyemedim midem bulandı attım valla
Dikkat edin bağımlı olmayın sizdeCips benim icin de 1 numaraçok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?