- 5 Temmuz 2015
- 2.245
- 5.854
- 158
- Konu Sahibi BlancKahkul
-
Deme! Fıstıklı cips severler derneği başkanıydım bir ara, yiye yiye midem bulandıBenim favorim yoğurtlu ve ketcapli
Süt misirini da çok severim
Fıstıklı cips sevmem sadece :)
Aynı durumda olan var mı bilmiyorum ama benim için sigara gibi bişey. Hergun ama hergun cips yiyiyorum. Hele bu aralar biraz üzüntülü bir dönemdi. Günde 4-5 Allah ne verdiysedurduramiyorum kendimi. Yemeyince de mutsuz oluyorum. Hafta sonu cips yemiycem almiycam dedim. Kendi kendimi yedim resmen. Aman mutlu olayimda deyip gene aldım. Çok zararlı bişey çokta pahalı. Kutusu 4,5 lira günde en az 13/15 lira cipse veriyorum. Onu da geçtim çok sağlıksız. Kilo sorunum da var zaten. İçinde ki katkı maddeleri her neyse artık beni bağımlı etti.
Napicam bilmiyorum
Cipsden bende vazgecemiyorum. Birde alistim yanina yogurt/sarimsak/nane sosu yapiyorum. Of offfff tadindan yenmez :)
Valla ben sadece raffs orj ve doritos taco yu yiyordum. Ama gecen gun dorits acılı denedim hosuma gitti :)bende yoğurtla yiyorum hangi cipsleri yoğurtla yiyorsun ben sadece sade olanları öyle yiyorum başkalarına da yakışıyor mu
Hiç duymamıştım yedikten sonra mi içiyoruz midemiz mi bulanıyorDeme! Fıstıklı cips severler derneği başkanıydım bir ara, yiye yiye midem bulandı
Ah Tombi! Nerdesin
Şaka bir yana, abur cubur düşkünü biri olarak bana bile fazla geldi yeme miktarınız. Mide bulantısı yapan ilaçlar var aslen şeker hastaları kullanıyor ama yan etkisi olmayan bir marka vardı zayıflamak için kullananlar çok var. Tavsiye ederim
-linç için koşa koşa gelenlere: doktor tavsiyesini bu kulaklar duymuştur-
Ben annemi de alıştırdın oda diyo cips al TV izlerken yeriz diye. Yalnız benim de babam çıldırıyor evimde istemiyorum artık diyor yeter diyor. Bizde sadece senin evin değil heralde diyoruzhergün özellikle aksamlari tv izlerken yada nette videolar izlerken aile boyu cips yerim ve 2 paket olur bu biri doritos diğeri ruffles ketçapli ama simdi lays firindan takintimda başladı ) yanindada olmazsa olmaz kola ve 2 akşamda bir 2.5 litrelik kola muhakkak alinir eve :) kilo ben malesef ne yesem icsem alamıyorum sabit duruyo kilo 49 boy 1 75 34 yaşındayım ve bu cips bizim evde annem tarafından sorun haline geldi ıntı çıntı yiyorsun yemek yemiyorsun Onlar çok saglıklı ye gamze diyor kizarak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?