Cips bağımlılığından kurtulamiyorum

Kilodan önce sivilce yapmıyor mu o kadar cips? Ben de severim ama hemen sivilce çıkar bende kaşıntılı yediğimin ertesi günü. O yüzden yemiyorum rahatsız ediyor. Kilo aldırmadan önce cildi bozuyor, bunu düşünüp de bırakabilirsiniz.

Mutlulukla cipsi bağdaştırmışsınız. Her üzgün olduğunuzda bu bağlantı size çağrışım yapıyor belli ki. Şimdi de bu çağrışımın bir yanılsama olduğuna kendinizi inandırmanız gerekiyor.

Bi an basligi ben mi actim dedim :) ben sizin kadar degilim ama hergun yiyorum ben de. Cok zararli, icinde cok zararli maddeler var biliyorum ama ben de engelleyemiyorum kendimi. Onun yerine kuruyemisler falan alip yiyorum belki cips yeme istegimi keser diye ama yok faydasi olmuyor. Bir de ozellijle adet donemi oncesi asiri sekilde canim istiyor. Herkes tatliya dadanir ben cipse dadaniyorum. Cips yuzunden kilo aldim. Konu sahibi ayni durumdayiz ne olacak bu halimiz?

yapılışını izleyin. zararlarını okuyun. önce alternatif bisey koyun yerine çekirdek veya sakız gibi. en azından azaltın .

Tek zararlı alışkanlığım ve en sevdiğim
Benimde asitli içecekler asla içmem, hamur işi tarzı şeylerden sakinirim şeker çok tüketmem. Tadı çok güzel
Beynede çok zararliymis devlet hastanesi eczane biriminde tıbbi sekreterim. Eczacı arkadaşlar her gün zararlarını anlat anlat yıldılar artık o değil istemesem yemem diyodum öyle değilmiş ama yemeyince huzursuz oluyorum. Yuksek dozlu bu bağımlılık resmen. Yanımda para olmasa bile karttan çektiriyor um

Aa evett bi ara arkadasim bana maras tarhanasi gondermisti. Super biseydi. Yedikce yiyesim geliyordu. O da bagimlilik yapmisti ama cips gibi zararli degil sonucta.

Çıldırdınız herhalde direkt fare zehri için daha iyi O vücut 30 sene iflah olmaz bence. Yılda 1 kere anca yerim ben o da ne bileyim disarda fish and cips yada kızartma bişeyin yanında gelir hani öyle. Geçenlerde canım çekti eşimle 1 paketi bolustuk karnım ağrıdı valla. Siz nasıl o kadar paketi yiyorsunuz aklım almıyor. Aşırı zararlı. O korkunç yağları yıllarca uğraşıp vücudunuzdan atamazsınız. İradeniz bu kadar zayıfsa önce psikoloğa sonra diyetisyene koşun acil. Kendinizi seviyosaniz

ben olsam knorun baharatlari cikti ya yeni, onla yufkadan cips yapar yogurtla yerim dayanamazsam

en azından yogurt zararlı degil doyurur da

her sabah bi bardak sut bi tane muz yeseniz kahvaltiniz daha ucuz cabuk ve besleyici olur

ben canim cips istese misir patlatiyorum tereyağlı

cipse verdigin parayla spor salonuna gidilir yav

bi arkadasim kola bagimlisiydi doktor kontrolü ile birakti normal birakamamisti

bir an önce doktora gidin bence tedavi olun

Sivilce yapmıyor ama cildinde yağlanma var belki ona sebeptir bilmiyorum
yapılışını izleyin. zararlarını okuyun. önce alternatif bisey koyun yerine çekirdek veya sakız gibi. en azından azaltın .
İzledim
Bilmiyorum valla. Mahvoldum ben
Aynen ya adet dönemleri benimde fena.
Yerine başka bişey mümkün değil koyamıyorum. Resmen zehirliyoruz kendimizi. Bide yedikce yiyesi geliyor insanın

Hangi markanın hangi türünü yiyorsunuz merak ettim
ben de cips severim ama günde bir paket değil tabi, kriz zamanlarında çeyrek paket diyelim. Favorim şade ruffles

Hangi markanın hangi türünü yiyorsunuz merak ettim
ben de cips severim ama günde bir paket değil tabi, kriz zamanlarında çeyrek paket diyelim. Favorim şade ruffles
Benim favorim yoğurtlu ve ketcapli
Süt misirini da çok severim
Fıstıklı cips sevmem sadece :)

Nasil bi bagimlilik bu:)) yzmanin biri diyodu: olmek istiyosaniz cips yiyin diye. Sanki yemeyen kazik cakcak:)₺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…