- 12 Mayıs 2017
- 2.613
- 1.856
- 133
- 35
- Konu Sahibi BlancKahkul
-
Mutsuz musunuz onda mı sardınız bu iğrenç şeyeEvet biliyorum. Aldım hatta. Ama pek sevemedim.
Bulanmiyor valla kahvaltiyi çoğu kez cipsle yapıyorum
Dikkat edin bağımlı olmayın sizde
Benimde asitli içecekler asla içmem, hamur işi tarzı şeylerden sakinirim şeker çok tüketmem. Tadı çok güzelTek zararlı alışkanlığım ve en sevdiğim
Beynede çok zararliymis devlet hastanesi eczane biriminde tıbbi sekreterim. Eczacı arkadaşlar her gün zararlarını anlat anlat yıldılar artıkSize cips hakkinda bazi seyler yazayim, belki tiksinir birakirsiniz.
Oncelikle cips asla ve asla kilo yapmaz.
Cok ciddiyim. Cunku kullanilan yag o kadar pis, dogaya, dogala aykiri bir sey ki insan vucudunda onu parcalayacak enzim yok. Beslenmeyle takviyeyle vesaire hic bir sekilde girmiyor vucuda bu lanet olasi seyi parcalayacak enzim.
Parcalanmaz.
Evet bu yuzden kilo yapmaz. Kanser yapar dogrudan.
Aa evett bi ara arkadasim bana maras tarhanasi gondermisti. Super biseydi. Yedikce yiyesim geliyordu. O da bagimlilik yapmisti ama cips gibi zararli degil sonucta.Yerini tutmar mı biliyorum ama aktarlarda tarhana cipsi satılıyor. Baharatlı, kekikli ve sade seçenekleri oluyor. Ben de cips çok severim, ne zaman canım istese sağlıklı alternatifi olan tarhana cipsine yöneliyorum. Herkes tadını beğenmiyor ama bence bir deneyin.
Çıldırdınız herhalde direkt fare zehri için daha iyiAynı durumda olan var mı bilmiyorum ama benim için sigara gibi bişey. Hergun ama hergun cips yiyiyorum. Hele bu aralar biraz üzüntülü bir dönemdi. Günde 4-5 Allah ne verdiysedurduramiyorum kendimi. Yemeyince de mutsuz oluyorum. Hafta sonu cips yemiycem almiycam dedim. Kendi kendimi yedim resmen. Aman mutlu olayimda deyip gene aldım. Çok zararlı bişey çokta pahalı. Kutusu 4,5 lira günde en az 13/15 lira cipse veriyorum. Onu da geçtim çok sağlıksız. Kilo sorunum da var zaten. İçinde ki katkı maddeleri her neyse artık beni bağımlı etti.
Napicam bilmiyorum
Zaten önceden de yiyordum. Yani sayısı arttı diyelim.Mutsuz musunuz onda mı sardınız bu iğrenç şeye
Bu şekilde cipsten kurtulduk.Bence cipsten çekirdeğe geçiş yapabilirsiniz. En azından sağlıklı. Denemeye değer. Biz eşimle her akşam birer kase çekirdek yeriz, kilo problemine de sebep olmuyor hem de daha ucuz. Cips inanın çook sağlıksız
Sivilce yapmıyor ama cildinde yağlanma var belki ona sebeptir bilmiyorumKilodan önce sivilce yapmıyor mu o kadar cips? Ben de severim ama hemen sivilce çıkar bende kaşıntılı yediğimin ertesi günü. O yüzden yemiyorum rahatsız ediyor. Kilo aldırmadan önce cildi bozuyor, bunu düşünüp de bırakabilirsiniz.
İzledimyapılışını izleyin. zararlarını okuyun. önce alternatif bisey koyun yerine çekirdek veya sakız gibi. en azından azaltın .
Bilmiyorum valla. Mahvoldum benBi an basligi ben mi actim dedim :) ben sizin kadar degilim ama hergun yiyorum ben de. Cok zararli, icinde cok zararli maddeler var biliyorum ama ben de engelleyemiyorum kendimi. Onun yerine kuruyemisler falan alip yiyorum belki cips yeme istegimi keser diye ama yok faydasi olmuyor. Bir de ozellijle adet donemi oncesi asiri sekilde canim istiyor. Herkes tatliya dadanir ben cipse dadaniyorum. Cips yuzunden kilo aldim. Konu sahibi ayni durumdayiz ne olacak bu halimiz?
Benim favorim yoğurtlu ve ketcapliHangi markanın hangi türünü yiyorsunuz merak ettim
ben de cips severim ama günde bir paket değil tabi, kriz zamanlarında çeyrek paket diyelim. Favorim şade ruffles
Boğa burcuyuz ne yapalım başlı başına oburluk sebebi.O cips bağımlılığı bende de var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?