- 8 Ocak 2016
- 4.404
- 4.263
- 133
- Konu Sahibi Hayatbanaguzelki
Sen kadına kocan yakışıklı dersen tabiki o da haklı olarak kocamda gözü var diye düşünebilir. Burda ilk suçlu sizsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay çok merak ettimmmmAyy kim olduğunu buldum, dehşet ifşa edesim geldi
noluuuurrrAyy kim olduğunu buldum, dehşet ifşa edesim geldi
BendeeeAy çok merak ettimmmm
Şimdi iş daha gizemli oldu vallaAyy kim olduğunu buldum, dehşet ifşa edesim geldi
Ayy kim olduğunu buldum, dehşet ifşa edesim geldi
fake miymiş şimdi bu ya , bunun yüzünden ban yemesem barihesap bılgılerını duzenlıyor suan konu sahıbı![]()
Hayır şikayet ediyorum hepinizihesap bılgılerını duzenlıyor suan konu sahıbı![]()
Ayy kim olduğunu buldum, dehşet ifşa edesim geldi
Arkadaşlık bu değil tabi ki. Neden kötü olabildiklerini bilmiyorum. Sanırım çok mutsuzlar. Konu sahibi de öyle olabilir.
Ben de uzun süre sabrettiğim birisiyle bıçak gibi kestim bütün iletişimimi. Çok defa geldi konuştu yüzüne bile bakılmadı ve gitti. Ve gerçekten huzur buldum.
Bu tipleri kendi silahlarıyla vurmak çözüm değil. Daha da azıtıyorlar zevk alıyorlar. En iyisi ciddiye alınmadıklarını göstermek.
ayyyy korkudan bacaklarım titrediHayır şikayet ediyorum hepinizi
Aaa pardon :)Kim olduğunu ben de buldum.Konu sahibi üslubunuz baştan yanlış olmuş.tdsozlem için zamanında bebeğim teyzesi ni özler demişsiniz bu nasıl bir arkadaşlık.
ayyy aynen...Kim olduğunu ben de buldum.Konu sahibi üslubunuz baştan yanlış olmuş.tdsozlem için zamanında bebeğim teyzesi ni özler demişsiniz bu nasıl bir arkadaşlık.