- 16 Haziran 2016
- 217
- 71
- 13
- 30
- Konu Sahibi Hayatbanaguzelki
Merhaba arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var suan ben 1.5 yildir evliyim 2 aylık hamileyim. Konuya gelelim. Kkda yaşadığım şehirde bir kadın yazdı bana tanisalim hiç arkadaşım yok diye falan tamam dedim instagram falan derken konusuyoduk baya herşey baya güzeldi. Sonra bir gün hadi eşler tanissin dedik benim esim internet arkadasliginapek sıcak bakmadi neyse gittik konuştuk sonra bizi bir cafeye çağırdılar sohbet falan. Kadın 155 boyunda erkek ise ondan güzel yakışıklı açık sözlü biriyim yakıştıramadım onları cat diyede söyledim hemen alındı falan bende kocan iyi efendi kaparlar dedim yakışıklı anlamında ama göz var nizam var yukarda allah var niye yalan soylim öyle adama öyle kadın olmaz kendi tercihleri ben fikrimi söyledim. Sonra düşük tehlikem vardı aman düşer o bebek umut etme dedi ogun baya ağladım ben 7 ay çocuk istedim sonuçta. Kiskaniyomus meğerse kendi kuzeni de hamile onada öyle demiş kuzeni beni kiskaniyosun demiş ki gerçek beni de kıskanıyor allah isteyen herkese versin diyorum daha napim yanı asıl konu şu. Kadının kocası polis benim esimde durumlar kötü dün geceki olay için kocası evdemi değil mi diye sor dedi bende adıyla hitap ahmet mehmet evdemi dedim bir tripler niye kocami ikidebir soruyorsun dedi bende olay var dedim ondan ama yok senin gozun kocamdaya kadar geldi laf bana ahlaksız dedi sen sürekli kocama yakışıklı diyosanda ne demek istedigimi anla dedi bende senden arkadaş olmaz dedim bir ton laf söyledim bana s.k. t.r. g.t dedi terbiyesiz utanmaz. Evli olduğum halde neler söyledi. Kendisi sevgili döneminde kocasını aldatmış bana kendi anlattı simdii ise bana bunu yakistirdi. Sizce napmaliyim burda kapatmaliyim miyim yoksa esine soylemem mi gerek o kadınla asla konuşmam bir daha bir arayada gelmem? ???? G.tu yere yakın olandan korkun ☺☺☺