Çirkefleşen Eşim ve Ailesi

Surekli_Karisik

Kimselerin vakti yok,durup ince şeyleri anlamaya.
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
1.657
2.413
133
Güncel 9. sayfa.

Merhaba sevgili hanımlar,

Daha önce de pek çok konu açmıştım, eşimle boşanma aşamasındayız, eşime tebligat bugün gitmiş, normalde çocukla görüşmek için gün içinde birkaç kez arar beni. Bugün direkt benimle konuşmak istediğini söyledi ve davayı geri çekmemi, anlaşmalı boşanmak istediğini söyledi. Davayı geri çekmeyeceğimi ama isterse cevap dilekçesinde boşanmayı kabul ettiğini yazabileceğini söyledim. Mıy mıy edip kapattı.

Daha sonra ikinciyi aradı ve altınları istememin çirkinlik olduğunu zaten altınları aldığımı, kısacası altınları vermek istemediklerini, verecek altının olmadığını söyledi.

Tabi bu sırada kayınpederim dedemi aramış ve dedeme anneanneme beni şikayet etmiş ve hatta iftiraya gideceklerini düşündüğüm sözler söylemiş. Oğullarından on tane çocuğumuz olsa bile ayrılmayacaklarını, zaten benimle ayda bir görüştüklerini (her gün başımızdaydılar) filan söylemişler.

Esas cümleye geçiyorum, “kızınıza sorun bizi bahane etmesin, bir yıldır oğluma kadınlık mı yapmış, aynı yatakta bile yatmamış, derdi neymiş?” demiş. Bu da kayınvalidemin cümlesi zaman zaman ben oğlumla yatardım ya da oğlum gece uyanıp ağlayınca onu yanıma alırdım ve eşim salonda yatardı, kv de buna denk gelip sormuştu. Şimdi bunu bu şekilde kullanıyorlar ve imalı söylemişler.

Aradım eşimi ağzıma geleni saydım, bir daha da benim ailemden tek bir kişiyi bile aramamalarını söyledim. Eş olacak şahsiyetsiz hiçbir şey söylemedi.

Ben hep bu pisliklerden en kötüsünü bekliyordum ama bunlar da hep benim umduğumdan da beterini yaptılar.

Tabi canım sıkıldı, modum düştü. Bende hepsi engelliydi, bugün eşimi de engelledim. Bizimkilere de söyledim asla açmayın artık şu telefonları diye.

Midem bulanıyor bu insan müsveddelerinden artık.

Son düzenleme:
Ay ne ayıp yaaa!!!
Adı üstünde özel hayat bunu nasıl dile getirirler ayrıca bu eşler arasında olan bir şey nasıl oldu da aile hatta sülale dalaşına döndü?
Eş kişisi gerçekten çirkefe bağlamış
keske basta evlilik sözlesmesi olsaydi.
Kv ile sokakta bir yerde denk gelirseniz, suratına dolu dolu bi tükürün.

Bir de beni düşünün, çıldırdım bunu duyunca. Aslında kv arayacaktım ama hem annem izin vermedi, hem de pislik kadın, hakaret ederim ses kaydı yapar diye korktum açıkçası. Sadece eşime biraz saydırıp kapattım.

Ex kocan tam bir kepaze,ailesi de ucube...dava bittiğinde fakir sevindir.

mutluyken hepimiz öyleyiz malesef. simdi bende diyorum ayrilirsak medeni sekilde olur diye ama beni aldatsa diri diri gömerim.

Allah yardımcınız olsun,böyle insanlarla uğraşmak gerçekten çok zor.ne kadar aciz oldukları söyledikleri şeylerden belli.

Çok teşekkür ederim hepinize. Artık boşanıyorum ya, hiçbir şey canımı sıkamaz, keyfimi kaçıramaz diyordum ama öyle şeyler söylüyorlar ki çıldırıyorum resmen.

ya ben sana çok üzülüyorum. annene döndün rahatladıydım valla. boşanırken genelde pislik oluyor hep. senin eşin adam olsaydı kimse onu geçip aileni arayamazdı.
öyle yada böyle bitecek artık bu geçirmen gereken bir süreç canını sıkma onların saçmalıklarıyla.

İğrenç laflar üstelik altın yüzünden ne alabiliyorsan al şu aileden. Bu nasıl laf ya iğrenç iğrenç iğrenç gerçekten bunu dedeye söylemeleri ve dedenin de bunu aileden birilerine söylemesi hiç hoş değil.

ya ben sana çok üzülüyorum. annene döndün rahatladıydım valla. boşanırken genelde pislik oluyor hep. senin eşin adam olsaydı kimse onu geçip aileni arayamazdı.
öyle yada böyle bitecek artık bu geçirmen gereken bir süreç canını sıkma onların saçmalıklarıyla.
İğrenç laflar üstelik altın yüzünden ne alabiliyorsan al şu aileden. Bu nasıl laf ya iğrenç iğrenç iğrenç gerçekten bunu dedeye söylemeleri ve dedenin de bunu aileden birilerine söylemesi hiç hoş değil.

Herife bak adam diyemiyorum. Beraber yatma meselesini nasıl ailesine konu edebilir ve bir dedeye bu söylenir. Cidden iğrenç ya. ALLAH kolaylık versin size bu süreçte.
Terbiyesizler. Allah bir an önce kurtarsın sizi.

Bu saat oldu, iki gündür sinirimden uyuyamıyorum. Çok teşekkür ederim destekleriniz için.

I ipek2890 sadece dedeme değil, anneanneme de söylemiş, bize o söyledi, dedem anlatmadı yani, o sadece bu saatten sonra yapacak bir şey yok, beni boşuna arayıp, anlatma, dediğinden bahsetti.

Bugün öğrendim, sadece bunlar mı sanki? “Kızınız çok pisti, pasaklıydı, evine pislikten girilmiyordu (evlendiğim ilk aylarda da sürekli ev işi yapıyor, temizlik hastası gibi, diyen de kendileriydi) kayınvalidesi üç beş gün çağırıp kendi evinde iş yapmasını istedi diye mi kötü oldu?” demiş.

Ben anlamıyorum, bilmiyorum yani. Bir insan hiç olmayan bir şeyi nasıl varmış gibi anlatır?

“Çocuğa güvenip, gelip alacağımızı düşünüyorsa, değil bir çocuk, on çocuk da olsa bizim umurumuzda değil.” Aklım almıyor ya! Nasıl söylerler bunları, nasıl bir kişilik bozukluğu?

Ben de iki yıl önce bu adama acımıştım, kapımıza geldiğinde. 65 yaşındaki adam bana yalvarıp, ağlıyor, üzülüyorum, diye yazmıştım buraya.

Anneannem de sadece “zaten isteseniz de gelmiyor, o ayrı mesele ama istemiyorsan bırak boşanıyorlar işte niye arayıp bizim canımızı sıkıyorsun.” demiş.

Tüm bu iğrenç sözleri, pislikçe bulundukları imalar, (oğullarıyla yatmıyormuşum, bir derdim varmış ya, başka birisi imasında bulunuyorlar) bu insanların yanına kalmasın istiyorum. Hayatımda hiçbir canlıdan bu kadar ölesiye nefret etmemiştim. Bu insanlarda nefret ediyorum, iğreniyorum.

Muhtemelen dertleri de takılar. Takıları alırsam ceplerinden bayağı yüksek meblağlar çıkacak ya, buna çıldırıyor pislikler.

Diliyorum ki, tüm ettiklerini misliyle bulurlar.

Bu saat oldu, iki gündür sinirimden uyuyamıyorum. Çok teşekkür ederim destekleriniz için.

I ipek2890 sadece dedeme değil, anneanneme de söylemiş, bize o söyledi, dedem anlatmadı yani, o sadece bu saatten sonra yapacak bir şey yok, beni boşuna arayıp, anlatma, dediğinden bahsetti.

Bugün öğrendim, sadece bunlar mı sanki? “Kızınız çok pisti, pasaklıydı, evine pislikten girilmiyordu (evlendiğim ilk aylarda da sürekli ev işi yapıyor, temizlik hastası gibi, diyen de kendileriydi) kayınvalidesi üç beş gün çağırıp kendi evinde iş yapmasını istedi diye mi kötü oldu?” demiş.

Ben anlamıyorum, bilmiyorum yani. Bir insan hiç olmayan bir şeyi nasıl varmış gibi anlatır?

“Çocuğa güvenip, gelip alacağımızı düşünüyorsa, değil bir çocuk, on çocuk da olsa bizim umurumuzda değil.” Aklım almıyor ya! Nasıl söylerler bunları, nasıl bir kişilik bozukluğu?

Ben de iki yıl önce bu adama acımıştım, kapımıza geldiğinde. 65 yaşındaki adam bana yalvarıp, ağlıyor, üzülüyorum, diye yazmıştım buraya.

Anneannem de sadece “zaten isteseniz de gelmiyor, o ayrı mesele ama istemiyorsan bırak boşanıyorlar işte niye arayıp bizim canımızı sıkıyorsun.” demiş.

Tüm bu iğrenç sözleri, pislikçe bulundukları imalar, (oğullarıyla yatmıyormuşum, bir derdim varmış ya, başka birisi imasında bulunuyorlar) bu insanların yanına kalmasın istiyorum. Hayatımda hiçbir canlıdan bu kadar ölesiye nefret etmemiştim. Bu insanlarda nefret ediyorum, iğreniyorum.

Muhtemelen dertleri de takılar. Takıları alırsam ceplerinden bayağı yüksek meblağlar çıkacak ya, buna çıldırıyor pislikler.

Çok üzüldüm. Ne doğru bir karar verdiğiniz bir kez daha onaylanmış olmuş maalesef. Bence tüm telefonlardan hepsini tek tek engelleyin. Avukatınıza tüm gelişmeleri anlatın. Sizi en iyi o yönlendirir.

Herhalde boşanırken böyle çirkinleşmeyen çok azdır. Ne yazık ki..
Biraz daha sabır edin, başka yolu yok. Siz uymayın, muhatap olmayın.
Herkesin ettiği yoluna gelir bir gün.

Ses kaydı delil değil diye biliyorum ama mutlaka avukatınıza danışın, belki bu sözlerini ispat edebilirsiniz bu şekilde. İftira attıklarını kanıtlamanın bir yolu olmalı.

Bu zihniyetteki insanlar pislik çıkarmaya bayılır. Kendil erinin hatalarını kabul etmektense iftira basit geliyor çünkü.

"Ektiklerini biçmeleri umuduyla."

Back
X