• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çirkefleşen Eşim ve Ailesi

Merhaba sevgili hanımlar,

Daha önce de pek çok konu açmıştım, eşimle boşanma aşamasındayız, eşime tebligat bugün gitmiş, normalde çocukla görüşmek için gün içinde birkaç kez arar beni. Bugün direkt benimle konuşmak istediğini söyledi ve davayı geri çekmemi, anlaşmalı boşanmak istediğini söyledi. Davayı geri çekmeyeceğimi ama isterse cevap dilekçesinde boşanmayı kabul ettiğini yazabileceğini söyledim. Mıy mıy edip kapattı.

Daha sonra ikinciyi aradı ve altınları istememin çirkinlik olduğunu zaten altınları aldığımı, kısacası altınları vermek istemediklerini, verecek altının olmadığını söyledi.

Tabi bu sırada kayınpederim dedemi aramış ve dedeme anneanneme beni şikayet etmiş ve hatta iftiraya gideceklerini düşündüğüm sözler söylemiş. Oğullarından on tane çocuğumuz olsa bile ayrılmayacaklarını, zaten benimle ayda bir görüştüklerini (her gün başımızdaydılar) filan söylemişler.

Esas cümleye geçiyorum, “kızınıza sorun bizi bahane etmesin, bir yıldır oğluma kadınlık mı yapmış, aynı yatakta bile yatmamış, derdi neymiş?” demiş. Bu da kayınvalidemin cümlesi zaman zaman ben oğlumla yatardım ya da oğlum gece uyanıp ağlayınca onu yanıma alırdım ve eşim salonda yatardı, kv de buna denk gelip sormuştu. Şimdi bunu bu şekilde kullanıyorlar ve imalı söylemişler.

Aradım eşimi ağzıma geleni saydım, bir daha da benim ailemden tek bir kişiyi bile aramamalarını söyledim. Eş olacak şahsiyetsiz hiçbir şey söylemedi.

Ben hep bu pisliklerden en kötüsünü bekliyordum ama bunlar da hep benim umduğumdan da beterini yaptılar.

Tabi canım sıkıldı, modum düştü. Bende hepsi engelliydi, bugün eşimi de engelledim. Bizimkilere de söyledim asla açmayın artık şu telefonları diye.

Midem bulanıyor bu insan müsveddelerinden artık.
Boşanma aşamasında Cirkeflesmeyen erkek ve ailesi görmedim maalesef
Yüzde yüz haksız olsalar seni suçlu çıkarmaya çalışırlar
Haklarinizdan vazgecmeyin
Allah sabır versin

Şu erkeklerden her gün daha da soguyorum. Yahu bu erkeklerde neden geçmişe saygı hiç olmuyor? Yıllarca aynı yastığa baş koymussun, hayat arkadaşın olmuş , neden yani ayrılırken bu çirkeflik? Erkeklerin çoğunda bu var. Ayrılırken, geçmişte güzel günler yaşadığı kişi değil de karşısındaki düşmanı sanki. Nerde ayrılmanın bile adabini bilecek adam gibi adamlar , yok işte. Kurtulduğunuza sukredin , kafaniza takmayin bu sürecte biraz zorlanabilirsiniz ama inşallah gelecek güzel günler getirecek.

Bende yaşıyorum aynı şeyleri, kizim haklısın diyen şahitlik bile edeceğim diyen insanlar, şiddet hakaret için mahkemede tazminat istedigimde bana etmedikleri hakaret kalmadi. Engellemisler bir de kabahatli değilsin diyenler Çok üzülüyorum , boğuluyorum hatta onlara hep güler yüzlü , saygılı davranmamin karşılığı bu mu olacskti diye . Allah a havale ediyorum.Acimiz azalacak inanıyorum.

Her şerde bir hayır vardır. Belki de ileride daha mutlu olmak için bu gün bunu yaşamanız gerekiyordu. Sadece dersinizi çıkarıp, önünüze bakın, bunlara takılı kalmayın.

Pişman olmak, üzüntü, stres bunları yoğun veya uzun dönem yaşamak insanda genlerin eğilimi olan hastalıkların ortaya çıkmasına sebep oluyor. Yani genlerde bir hastalığa eğilim var diyelim ama o inaktif olarak duruyor. Hayat boyu hiç aktif olmayabilir ve çok sağlıklı olabilirsiniz de. Ama yoğun miktarda stres vs yaşarsanız, bu vücudunuzdaki kimyasal dengeyi etkiliyor ve genlerinizdeki eğilimi tek tek aktif hale getirebiliyor.

Yani, şu an kötü durumda olduğunuzu düşünebilirsiniz ama değilsiniz. Sağlıklısınız. Ama bu yoğun pişmanlık, öfke vs ruh halinden kurtulmazsanız, gerçekten kötü olabilirsiniz. O zaman sizden 4 yıldan fazlasını almış olurlar. Buna izin vermeyin.

Pozitif düşünün pozitif olsun diyorlar ya. Bu yüzden sanırım. Pozitif olmak en basitinden vücuttaki kimyasal dengeyi olumlu yönde etkiliyor.

Her gün sizi mutlu ettirecek, kahkaha attıracak bir şeyler yapın. Komik diziler vs izleyin. Her gün eğleneceğiniz bir aktivite planlayın. Belki bugün az yapabilirsiniz, ama her geçen gün hayatınızdaki olumlu hissettiğiniz bölümleri arttırın. Siz olumlu hissetmeye odaklanın, diğer konuları da avukatınız halletsin. Unutmayın ki olaylar sizi, sadece sizin izin verdiğiniz kadar etkileyebilir.

Sevgili taylor taylor çok teşekkür ederim desteğiniz ve tavsiyeleriniz için, genel olarak söylediklerinizin pek çoğunu yapıyorum, sağlık konusunda da genetik yatkınlığım olduğu için pek çok konuda dikkatliyim ama zaman zaman tökezliyorum işte.

Bazı şeylere anlam veremiyorum, biliyorum her şey anlamlı, normal akışa ya da mantığa uygun olacak değil ama yine de bu nasıl olur, diye düşünmeden edemiyorum. Yine de genel olarak daha dikkatli ve daha iyiyim.

Tekrar teşekkür ederim.

Bende yaşıyorum aynı şeyleri, kizim haklısın diyen şahitlik bile edeceğim diyen insanlar, şiddet hakaret için mahkemede tazminat istedigimde bana etmedikleri hakaret kalmadi. Engellemisler bir de kabahatli değilsin diyenler Çok üzülüyorum , boğuluyorum hatta onlara hep güler yüzlü , saygılı davranmamin karşılığı bu mu olacskti diye . Allah a havale ediyorum.Acimiz azalacak inanıyorum.

Amaçları senin huzurunu kaçırmak zaten. Muhatap almayın çamur kendi içlerinde var çamur atmalarından belli. Ayrı yatakta yatarsın yatmazsın bu senin bileceğin şey. Dava görülürken ve normal hayatta muhatap olma.
keske dedeniz deseydi ki: senin oglunun kusu ötmüyorsa bizim kiz napsin? :KK45:

Allahın belaları !
İnşallah en yakıın zamanda harap olduklarını görürsün.

Çok teşekkür ederim destekleriniz için.

Yavaş yavaş geçiyor sıkıntısı, şimdi eşimin dilekçeme cevabını bekliyorum sabırsızlıkla.

Elimden geldiğince muhatap almamaya çalışıyorum. Bu kadar çirkinleşmelerini beklemiyordum ama artık her şeye hazırım.

Tek isteğim bu sürecin çabuk sona ermesi.

Şu erkeklerden her gün daha da soguyorum. Yahu bu erkeklerde neden geçmişe saygı hiç olmuyor? Yıllarca aynı yastığa baş koymussun, hayat arkadaşın olmuş , neden yani ayrılırken bu çirkeflik? Erkeklerin çoğunda bu var. Ayrılırken, geçmişte güzel günler yaşadığı kişi değil de karşısındaki düşmanı sanki. Nerde ayrılmanın bile adabini bilecek adam gibi adamlar , yok işte. Kurtulduğunuza sukredin , kafaniza takmayin bu sürecte biraz zorlanabilirsiniz ama inşallah gelecek güzel günler getirecek.

Boşanma aşamasında Cirkeflesmeyen erkek ve ailesi görmedim maalesef
Yüzde yüz haksız olsalar seni suçlu çıkarmaya çalışırlar
Haklarinizdan vazgecmeyin
Allah sabır versin

Bütün altınlarını da al tek tek. Ne derse desinler zaten kuyruk acıları altından kaynaklı...

Çok t
Pislikler ya
İnsanları ayrılırken gercek karakterini görün diye bosuna dememişler

Çok teşekkür ederim yorumlarınız ve destekleriniz için.

Hakkımı kesinlikle sonuna dek savunacağım. Arkadaşın da dediği gibi, dertleri de muhtemelen alacağım şeyler.

P pinokyo1111 sanırım ben de sizin gibi düşündüğüm için bu kadar olumsuz etkilendim. Olmayan şeylerin ya da olsa bile ailesini ilgilendirmeyen şeylerin (ayrı yattığım zamanlar olduğu doğru olsa da) nasıl bu şekilde dile gelmesine izin verir?

Gerçi adamda buna engel olacak irade olsaydı, şimdi bu noktada olmazdık ama ne bileyim, insan yine de birazcık onurlu tavırlar bekliyor.

Sevgili taylor taylor çok teşekkür ederim desteğiniz ve tavsiyeleriniz için, genel olarak söylediklerinizin pek çoğunu yapıyorum, sağlık konusunda da genetik yatkınlığım olduğu için pek çok konuda dikkatliyim ama zaman zaman tökezliyorum işte.

Bazı şeylere anlam veremiyorum, biliyorum her şey anlamlı, normal akışa ya da mantığa uygun olacak değil ama yine de bu nasıl olur, diye düşünmeden edemiyorum. Yine de genel olarak daha dikkatli ve daha iyiyim.

Tekrar teşekkür ederim.

Her şey zamanla çok daha iyi olacak. Yarısı bitti sayılır. Boşandığınızda çok daha mutlu olacaksınız. Şimdi gelecekteki mutluluğunuzun tohumlarını atıyorsunuz.

Her şey zamanla çok daha iyi olacak. Yarısı bitti sayılır. Boşandığınızda çok daha mutlu olacaksınız. Şimdi gelecekteki mutluluğunuzun tohumlarını atıyorsunuz.

Genel olarak mutlu olmaya başladım bile. :)

İyi olacağına yürekten inanıyorum. Umarım yanılmam.

Çok t

Çok teşekkür ederim yorumlarınız ve destekleriniz için.

Hakkımı kesinlikle sonuna dek savunacağım. Arkadaşın da dediği gibi, dertleri de muhtemelen alacağım şeyler.

P pinokyo1111 sanırım ben de sizin gibi düşündüğüm için bu kadar olumsuz etkilendim. Olmayan şeylerin ya da olsa bile ailesini ilgilendirmeyen şeylerin (ayrı yattığım zamanlar olduğu doğru olsa da) nasıl bu şekilde dile gelmesine izin verir?

Gerçi adamda buna engel olacak irade olsaydı, şimdi bu noktada olmazdık ama ne bileyim, insan yine de birazcık onurlu tavırlar bekliyor.
Aynen adamda onurlu tavırlar olsaydı , sizin yanınızda dursaydi zaten boşanma aşamasına gelmezdiniz. Malesef yapacak bir şey yok ama çoğu erkek böyle. Ayrıldığı an karşısındaki kadını düşmanı olarak görüyor sadece , asıl karakterini ortaya koyuyor, tiksindiriyor kendinden. Benim eski sevgilim de bu kafadan biriydi, insan yine de azıcık onurlu davranmasını bekliyor ama nerde. Allah gönlünüze göre versin bundan sonraki hayatınızda mutluluklar, boşverin karaktersiz birinden kurtuldunuz.

Aynen adamda onurlu tavırlar olsaydı , sizin yanınızda dursaydi zaten boşanma aşamasına gelmezdiniz. Malesef yapacak bir şey yok ama çoğu erkek böyle. Ayrıldığı an karşısındaki kadını düşmanı olarak görüyor sadece , asıl karakterini ortaya koyuyor, tiksindiriyor kendinden. Benim eski sevgilim de bu kafadan biriydi, insan yine de azıcık onurlu davranmasını bekliyor ama nerde. Allah gönlünüze göre versin bundan sonraki hayatınızda mutluluklar, boşverin karaktersiz birinden kurtuldunuz.

Çok teşekkür ederim. Sizin de güzel insanlarla karşılaşmanızı dilerim.

Muhattap olmayın hicbiriyle zira bunlardan herşey beklenir.
Lafa bak,sanki eşinizle ortanızda yatıyor da biliyor sizin yatak odasında ne yapıp yapmadığınızı? Onuda geçtim ayda bir görüşüyorsanız kimin nerede yattığını nasıl bilipte bu denli emin konuşuyorlar.
Alabileceğiniz ne varsa alın bu insanlardan asla aman uğraşmayayim demeyin onlar sizin canınızı böyle yakıyorlar ya sizde onların canını yakın. Dibine kadar haketmişler.

Merhaba sevgili hanımlar,

Daha önce de pek çok konu açmıştım, eşimle boşanma aşamasındayız, eşime tebligat bugün gitmiş, normalde çocukla görüşmek için gün içinde birkaç kez arar beni. Bugün direkt benimle konuşmak istediğini söyledi ve davayı geri çekmemi, anlaşmalı boşanmak istediğini söyledi. Davayı geri çekmeyeceğimi ama isterse cevap dilekçesinde boşanmayı kabul ettiğini yazabileceğini söyledim. Mıy mıy edip kapattı.

Daha sonra ikinciyi aradı ve altınları istememin çirkinlik olduğunu zaten altınları aldığımı, kısacası altınları vermek istemediklerini, verecek altının olmadığını söyledi.

Tabi bu sırada kayınpederim dedemi aramış ve dedeme anneanneme beni şikayet etmiş ve hatta iftiraya gideceklerini düşündüğüm sözler söylemiş. Oğullarından on tane çocuğumuz olsa bile ayrılmayacaklarını, zaten benimle ayda bir görüştüklerini (her gün başımızdaydılar) filan söylemişler.

Esas cümleye geçiyorum, “kızınıza sorun bizi bahane etmesin, bir yıldır oğluma kadınlık mı yapmış, aynı yatakta bile yatmamış, derdi neymiş?” demiş. Bu da kayınvalidemin cümlesi zaman zaman ben oğlumla yatardım ya da oğlum gece uyanıp ağlayınca onu yanıma alırdım ve eşim salonda yatardı, kv de buna denk gelip sormuştu. Şimdi bunu bu şekilde kullanıyorlar ve imalı söylemişler.

Aradım eşimi ağzıma geleni saydım, bir daha da benim ailemden tek bir kişiyi bile aramamalarını söyledim. Eş olacak şahsiyetsiz hiçbir şey söylemedi.

Ben hep bu pisliklerden en kötüsünü bekliyordum ama bunlar da hep benim umduğumdan da beterini yaptılar.

Tabi canım sıkıldı, modum düştü. Bende hepsi engelliydi, bugün eşimi de engelledim. Bizimkilere de söyledim asla açmayın artık şu telefonları diye.

Midem bulanıyor bu insan müsveddelerinden artık.

Sanırım bu boşanma davası bayağı sarsmış kendilerini ki söyleyecek kelime bulamayıp yatak odası olaylarına kadar inebiliyorlar.İnsanoğlu kim olursa olsun yeterki damarına basmasın böylede çirkinleşebiliyorlar.....

B Began çoktan çirkefleştiler bile.
Canım her insan kendine yakışanı yapar.
Sen iyiydin, vefalıydın, merhametliydin. O yüzden geçmişteki iyi davranışların için pişmanlık hissetme.

O insanlar ise gerçekten acınacak haldeler. Onlar başkaları için yaşayan, hayattaki amaçları para ve gösteriş olan insanlar.
Oğulları evde kaldı demesin diye evlendirirler, torunları oğlu kısır denmesin diye isterler. Öz evlatları onlarla sadece övünmek için vardır.
Onlar hiç kimseyi sevmezler. Eşin senden yana olsaydı, inan onu evlatlıktan reddederlerdi.
Çünkü oğulları bile olsa, paralarını bölüşmekten nefret ederler. Ölene kadar koklatmazlar bile.
Eşin ailesinin gerçek yüzünü er geç görecek, başını taşlara vuracak ama iş işten geçmiş olacak

Onların canını maddiyatla hiç ummadığın kadar yakıyorsun.
Alabildiğin kadar al, bu iftiralar vb şeyler için tazminat hakkın varsa, söke söke al.
Bu acı onlara yeter.

Allah senin ve evladının yardımcısı olsun.

Muhattap olmayın hicbiriyle zira bunlardan herşey beklenir.
Lafa bak,sanki eşinizle ortanızda yatıyor da biliyor sizin yatak odasında ne yapıp yapmadığınızı? Onuda geçtim ayda bir görüşüyorsanız kimin nerede yattığını nasıl bilipte bu denli emin konuşuyorlar.
Alabileceğiniz ne varsa alın bu insanlardan asla aman uğraşmayayim demeyin onlar sizin canınızı böyle yakıyorlar ya sizde onların canını yakın. Dibine kadar haketmişler.

Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Sanırım bir ortamızda yatmadığı kalmıştı.

Elimden geldiğince muhatap olmamaya çalışıyorum ve hakkımı da yanlarına bırakmayacağım. Eskiden olsa belki bu kadar umursamazdım takıyı filan ama artık öyle zıvanadan çıktılar ve çıkarttılar ki, çöpümü bile bırakmak istemiyorum.

Back
X