Merhabalar, iyi bayramlar.
Yorum yazan herkese tek tek teşekkür ederim. Dün ve bugün o kadar gergindim ki, girip iki kelime yazamadım.
Dün sebepsiz yere bir mesaj at tarak sataştı bana. Benim çildirmami bekliyordu muhtemelen ama ben de hiç hakaret etmeden, hakettiği şeyleri yazdım. Onun üstüne ne iğrenç mesajlar, ne basitlikler anlatamam size. Yazdığı şeyleri okudukça şok oldum. Engelledim çıktım sonunda, çocukla iletişimimi kesti derse de, delil olsun diye saklıyorum mesajları.
Olayın özeti şöyle, ben buraya gelmeden birkaç gün önce koltuğun üzerine çay dökmüştü, duvar filan da çay olmuş tabi, benim zaten o halde ne duvarı silmek geldi aklıma ne de o enerjim vardı. Tutmuş koltuğu çekmiş, duvarın resmini çekip atmış. “Bu mu senin titizliğin?” Diye. Ütüleri parayla yaptırırmışım, duvarı silmemişim, ailesinin bana aldığı o marka çantaları hayatımda görmemişim, böyle lüks bir hayat varken daha ne istemişim, her gün etli yemek yermişim (eti hiç sevmem, kendisi de bilir, ailesinin keyfine göre pişerdi evdeki yemek bile) böyle saçma sapan, aklımın alamayacağı bir sürü şey.
Ben de saydım tabi ağzıma geleni. Senin hayatının değeri, çocuğunun değeri bir lüks site, bir pahalı çanta olabilir de, benim umurumda değil, huzur bırakmadınız diye. Herkesi kendisi gibi satılık zannediyor. Pislik adam.
Öyle işte, aşağılık, pislik birisi çıkıyor adamın içinden sürekli. Altınları alacağımı anlayınca ne yapacak, ne pislikler yapacak merak ediyorum. Daha ne kadar iğrençleşir hiç bilmiyorum.
Tek isteğim, şu pislikten ve ailesinden bir an önce kurtulmak.