• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çirkefleşen Eşim ve Ailesi

Sanırım bu boşanma davası bayağı sarsmış kendilerini ki söyleyecek kelime bulamayıp yatak odası olaylarına kadar inebiliyorlar.İnsanoğlu kim olursa olsun yeterki damarına basmasın böylede çirkinleşebiliyorlar.....
Teşekkür ederim yorumunuz için.

Eleştirebilecekleri tek bir konu bile bırakmadım onlara inanın. Neye kötüydü, yapmadı diyebilirler ki?

Yalan söyleyip geçiyorlar işte.

Eger ararlarsa dava icin kayi altina alip kullanacagim de arayamazlar
Bende zaten engelliler fakat dedemi-anneannemi aramışlar. Tembihledim onları da, telefonlarına cevap vermemeleri konusunda. Umarım artık uzak dururlar ama nedense hiç zannetmiyorum.

Canım her insan kendine yakışanı yapar.
Sen iyiydin, vefalıydın, merhametliydin. O yüzden geçmişteki iyi davranışların için pişmanlık hissetme.

O insanlar ise gerçekten acınacak haldeler. Onlar başkaları için yaşayan, hayattaki amaçları para ve gösteriş olan insanlar.
Oğulları evde kaldı demesin diye evlendirirler, torunları oğlu kısır denmesin diye isterler. Öz evlatları onlarla sadece övünmek için vardır.
Onlar hiç kimseyi sevmezler. Eşin senden yana olsaydı, inan onu evlatlıktan reddederlerdi.
Çünkü oğulları bile olsa, paralarını bölüşmekten nefret ederler. Ölene kadar koklatmazlar bile.
Eşin ailesinin gerçek yüzünü er geç görecek, başını taşlara vuracak ama iş işten geçmiş olacak

Onların canını maddiyatla hiç ummadığın kadar yakıyorsun.
Alabildiğin kadar al, bu iftiralar vb şeyler için tazminat hakkın varsa, söke söke al.
Bu acı onlara yeter.

Allah senin ve evladının yardımcısı olsun.

Sevgili grill, çok teşekkür ederim tüm desteğin için.

Zaten tüm dertleri elaleme nasıl deriz, x ikinci eşinden de boşandı, hem de bizim yüzümüzden diye, düşüncesi. Bir de istediğim takılarım. Yoksa beni çocuğu, oğullarını umursamadıklarına eminim.

Tam da dediğin gibi dediler, “bizi istemiyorsanız çıkın, sizi kovuyoruz evimizden” ve tabi eşime de gözdağı. Eşim de adam değil ki, “beni ailemden ayırmak istiyor, ailemden vazgeçmem” diye geziniyor ortalıkta.

kayınpedere bak sen ..gelini için kadınlık mı yapmış diyor..terbiyesiz herif.. kusura bakmayın herif dedim çünkü adam herkes olamıyor..bunlar olamamış mesela baba oğul..

kayınpedere bak sen ..gelini için kadınlık mı yapmış diyor..terbiyesiz herif.. kusura bakmayın herif dedim çünkü adam herkes olamıyor..bunlar olamamış mesela baba oğul..

Kesinlikle olmamışlar. Onlar nasıl normal görüyorlar bunu, hayret ediyorum. İğrenç insanlar hepsi.

Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Sanırım bir ortamızda yatmadığı kalmıştı.

Elimden geldiğince muhatap olmamaya çalışıyorum ve hakkımı da yanlarına bırakmayacağım. Eskiden olsa belki bu kadar umursamazdım takıyı filan ama artık öyle zıvanadan çıktılar ve çıkarttılar ki, çöpümü bile bırakmak istemiyorum.
Rica ederim
Dilerim herşey gönlünüzce olur bundan sonra.
Mahkeme de istediğiniz şekilde sonuçlanır,bu çirkefler sürüsü de sinir olduklarıyla kalırlar.

Bir ucuncu es de gelse gelse Uganda dan falan gelir herhalde. Yani iki evliliginde kaderdi magduriyetti diye bitmesi cok rastlanan bir durum degil. Kendi cevresi ve olaylari bilenler onlar istedigi senaryoyu okusa da gercegi gorur, kaydeder. Oz elestiri yaparlar umarim.

Seviyesiz insanlar ya. Okurken ben sinirlendim. İnşallah söyledikleri yaptıkları yanlarına kalmaz. Böyleleri ömür boyu yalnız ve mutsuz olmaya mahkum olsun. Hoş idrak gücü yok ki bunlarda yine kendilerine suç bulmazlar.

Seviyesiz insanlar ya. Okurken ben sinirlendim. İnşallah söyledikleri yaptıkları yanlarına kalmaz. Böyleleri ömür boyu yalnız ve mutsuz olmaya mahkum olsun. Hoş idrak gücü yok ki bunlarda yine kendilerine suç bulmazlar.
Gerçekten çok seviyesizce konuşmalar, daha nelere şahit olacağım acaba?
Ben hayırlısıyla kurtulayım da, onlar ne olursa olsunlar. Teşekkür ederim yorumunuz için.
Bir ucuncu es de gelse gelse Uganda dan falan gelir herhalde. Yüani iki evliliginde kaderdi magduriyetti diye bitmesi cok rastlanan bir durum degil. Kendi cevresi ve olaylari bilenler onlar istedigi senaryoyu okusa da gercegi gorur, kaydeder. Oz elestiri yaparlar umarim.
Eşimin de ailesinin de üçüncüye yelteneceğini sanmam ama hiç belli de olmaz. İnsan olan tahammül edemez bunlara. Ben çok bile dayandım.

Hiç öz eleştiri yapıyora benzemiyorlar inanın. Baksanıza laf söyleyecek konu bulamıyorlar, yataktan bahsediyorlar ama hiç kendilerinde kusur bulmuyorlar.

Rica ederim
Dilerim herşey gönlünüzce olur bundan sonra.
Mahkeme de istediğiniz şekilde sonuçlanır,bu çirkefler sürüsü de sinir olduklarıyla kalırlar.
Teşekkür ederim, umarım daha fazla çirkinleşmezler ve dediğiniz gibi umarım mahkeme lehime sonuçlanır.

Merhaba sevgili hanımlar,

Daha önce de pek çok konu açmıştım, eşimle boşanma aşamasındayız, eşime tebligat bugün gitmiş, normalde çocukla görüşmek için gün içinde birkaç kez arar beni. Bugün direkt benimle konuşmak istediğini söyledi ve davayı geri çekmemi, anlaşmalı boşanmak istediğini söyledi. Davayı geri çekmeyeceğimi ama isterse cevap dilekçesinde boşanmayı kabul ettiğini yazabileceğini söyledim. Mıy mıy edip kapattı.

Daha sonra ikinciyi aradı ve altınları istememin çirkinlik olduğunu zaten altınları aldığımı, kısacası altınları vermek istemediklerini, verecek altının olmadığını söyledi.

Tabi bu sırada kayınpederim dedemi aramış ve dedeme anneanneme beni şikayet etmiş ve hatta iftiraya gideceklerini düşündüğüm sözler söylemiş. Oğullarından on tane çocuğumuz olsa bile ayrılmayacaklarını, zaten benimle ayda bir görüştüklerini (her gün başımızdaydılar) filan söylemişler.

Esas cümleye geçiyorum, “kızınıza sorun bizi bahane etmesin, bir yıldır oğluma kadınlık mı yapmış, aynı yatakta bile yatmamış, derdi neymiş?” demiş. Bu da kayınvalidemin cümlesi zaman zaman ben oğlumla yatardım ya da oğlum gece uyanıp ağlayınca onu yanıma alırdım ve eşim salonda yatardı, kv de buna denk gelip sormuştu. Şimdi bunu bu şekilde kullanıyorlar ve imalı söylemişler.

Aradım eşimi ağzıma geleni saydım, bir daha da benim ailemden tek bir kişiyi bile aramamalarını söyledim. Eş olacak şahsiyetsiz hiçbir şey söylemedi.

Ben hep bu pisliklerden en kötüsünü bekliyordum ama bunlar da hep benim umduğumdan da beterini yaptılar.

Tabi canım sıkıldı, modum düştü. Bende hepsi engelliydi, bugün eşimi de engelledim. Bizimkilere de söyledim asla açmayın artık şu telefonları diye.

Midem bulanıyor bu insan müsveddelerinden artık.
Hiiiiiç takma kafana
Hepsi geçiyor
Ne diyecekler oğlumuz adam olamadı Mİ diyecekler
Sana b...k atıyorlar İŞTE

Ben ayrılırken de görümcem beni arayıp zaten sen eski nişanlınla görüşüyormuşsun demişti :)

Hiiiiiç takma kafana
Hepsi geçiyor
Ne diyecekler oğlumuz adam olamadı Mİ diyecekler
Sana b...k atıyorlar İŞTE

Ben ayrılırken de görümcem beni arayıp zaten sen eski nişanlınla görüşüyormuşsun demişti :)

Yani sorun zaten ortada, bunu ben de eşim de dile getiriyoruz. Kendisi de sorun diye söylediğim her şeyi kavuşturur ailesine.
E peki her şey böylesine ortadayken var olan şeyi görmezden gelip, yeni ve saçma sapan, aramızda sorun olmayan şeyleri sorunmuş gibi ortaya atmak neden ?

Sanırım zihniyet meselesi. Umarım siz de sıkıntılarınızı atlatmışsınızdır ve iyisinizdir.

İğrenç! Özel hayat? Ne demek kadınlık mı yapmış. Dava bittiğinde birini sevindirin kurtulduğunuz için. Çünkü illetler.

İğrenç! Özel hayat? Ne demek kadınlık mı yapmış. Dava bittiğinde birini sevindirin kurtulduğunuz için. Çünkü illetler.

Eşim de demesin mi “sonuçta bu ilişkinin kurtulmasını istiyorlar ve rahatsız oldukları şeyi dile getiriyorlar.” Ölür müsün, öldürür müsün? Boşanmaya sebep kendileri ama ilişkinin kurtulması için rahatsızlık duydukları şeyleri söylüyorlar.

Mutlaka yapacağım dediğinizi. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Eşim de demesin mi “sonuçta bu ilişkinin kurtulmasını istiyorlar ve rahatsız oldukları şeyi dile getiriyorlar.” Ölür müsün, öldürür müsün? Boşanmaya sebep kendileri ama ilişkinin kurtulması için rahatsızlık duydukları şeyleri söylüyorlar.

Mutlaka yapacağım dediğinizi. Teşekkür ederim yorumunuz için.
Ayrı yatmanızdan neden rahatsız oluyolar pardon da? Vah vah oğlumuz sevişemiyo kafası mı bu. Bu ne aymazlık be. Allah sabır versin size inşallah çok çok yıpranmadan bitsin

Yani sorun zaten ortada, bunu ben de eşim de dile getiriyoruz. Kendisi de sorun diye söylediğim her şeyi kavuşturur ailesine.
E peki her şey böylesine ortadayken var olan şeyi görmezden gelip, yeni ve saçma sapan, aramızda sorun olmayan şeyleri sorunmuş gibi ortaya atmak neden ?

Sanırım zihniyet meselesi. Umarım siz de sıkıntılarınızı atlatmışsınızdır ve iyisinizdir.
atlattım ıyıyım
8 sene gectı uzerınden

5 senedir yeniden evliyim :)

darısı basınıza sıkıntı atlatma konusunda öncelikle:)

Allah yardımcınız olsun Öncelikle
Dava aşamasında hiçbirisiyle görüşmeyin
Yalan yanlış şeyler söyleyip sinirlerinizi bozup delil alabilirler
Sen olabildiğince Tüm haklarını al
Ve Geriye çekil allahlarından bulacakları günü bekleyin

Daha beteri de olabilir adam vasıfsız olunca ne yatak odası kalır ne başka birşey adamın kendine ve kendi özel hayatına saygısı yok ki...
Ben de sinirlenirdim başta şimdi hem iftiralara gülüyorum hem de devam ediyorum hayatıma. Sözle olmaz ispat lazım anca en iyi bildikleri şeyi yaparlar. Boşuna sinirlenme. Bu süreç bu şekilde kabullen kendi hayatını ya da sinirini oynatma. Degmez böylesi bir tipe.
Hayat çocuğunla çok daha güzel olacak bu günlere bakıp güleceksin emin ol...

Back
X