- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
-
Kız sen tavlamayı da mı adamdan kaçarak yaptınYüz ver kaç, yüz ver kaç...Ben öyle tavladım.
Bilgece ne kadar iyi niyetlisin :)Eger begendiginiz biri varsa kendisiyle tanismak istediginizi soyleyebilirisniz. Eger siz cekiniyorsaniz araya araci bile koyabilirsiniz. Hz.Hatice, Peygamberimize boyle evlenme teklifi etmistir..
Bilgece ne kadar iyi niyetlisin :)
Bizim gariban kızlarımız böyle bi şey yapsa ne olur bilin mi?
Adamlara saati sorsak "Kesin sevüşecek" diye düşünürler
Bi kere sen çok tatlısın, güldürdüm gece gece:)Yani güzel değil belki ama cilveli de değil.bi de hep yorgun bi kadın nasıl tavyabilir? Malum kimse beni tavlamayınca ben tavlayayım dedim.akıl istiyore
Eger begendiginiz biri varsa kendisiyle tanismak istediginizi soyleyebilirisniz. Eger siz cekiniyorsaniz araya araci bile koyabilirsiniz. Hz.Hatice, Peygamberimize boyle evlenme teklifi etmistir..[/QU
Devir aynı değil ki...o olmaz sanki yok o kadar yapamam.bi de çok tanımıyorum.duyulursa rezil lurum
Tarzım buKız sen tavlamayı da mı adamdan kaçarak yaptın
Tesekkür ederimBi kere sen çok tatlısın, güldürdüm gece gece:)
Evde kaldım deme arkadaşım.Bi de rica ediyorum kaadınlar tavlarmıymış vs demeyin evde kaldım ben akıl verin nasıl tavlanıyo
Erkekleri tavlayan veya peşinden koşturan kadınların hepsinin ortak bir yönü vardır. Özgüven. Kendilerini çirkin, cilvesiz ve yorgun olarak görmezler. Karşılarındakilerin öyle görmesine de izin vermezler.Yani güzel değil belki ama cilveli de değil.bi de hep yorgun bi kadın nasıl tavyabilir? Malum kimse beni tavlamayınca ben tavlayayım dedim.akıl istiyore
Ben onu yapamam adamı da çok tanımıyorumAma tabi adam da onemli onu demeyi unutmusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?