• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çirkin bir kadın birini tavlamak için ne yapmalı?

Her konu da negatifsin, hep olumlu düşün olumlu olsun. Eminim çok da güzelsindir, kendine azıcık güven.

Bir kere gidip de tanışmak için adım bile atamıyorsan, bir şey yapma zaten. Elaleme maskara olursun en fazla. Kendine bak, az makyaj yap, biraz havan olsun. Çirkin veya güzel, herkesin dengi bulunuyor valla. Bu işler çok da güzelliğe bakmıyor. Ama iş gözüne kestirdiğin birini tavlamaksa, çirkinlik bir dezavantajdır.

Aklıma Tarık Akan ın çapkınlık yaptığı filmler geldi. Bu adamın tavlamak için yaptığı şeylere gülüyorum, sempatik geliyor. Ama aynı şeyi bir İlyas Salman yapsa çok itici gelirdi. Bilmem anlatabildim mi.

Adayin kim?
Is ortamin dami, arkadas cevresi mi.
Bilgi versene biraz, ona göre kurgu dusunelim :)

Bir kere gidip de tanışmak için adım bile atamıyorsan, bir şey yapma zaten. Elaleme maskara olursun en fazla. Kendine bak, az makyaj yap, biraz havan olsun. Çirkin veya güzel, herkesin dengi bulunuyor valla. Bu işler çok da güzelliğe bakmıyor. Ama iş gözüne kestirdiğin birini tavlamaksa, çirkinlik bir dezavantajdır.

Aklıma Tarık Akan ın çapkınlık yaptığı filmler geldi. Bu adamın tavlamak için yaptığı şeylere gülüyorum, sempatik geliyor. Ama aynı şeyi bir İlyas Salman yapsa çok itici gelirdi. Bilmem anlatabildim mi.
Hıh buyur işte nasıl özguvenlı olayım kı bu yorumdan sonra

Zaman zaman güveniyorum sonra pişman oluyorum
Ne zaman güvensem ne kadar çirkin olduğum hatırlatılıyo
Senin üzerine gelindikçe daha güzel olduğunu hatırla, kimseyi önemseme yahu, bizlerin başından neler geçiyor ama koca göbeğimizle yine de dimdik geziyoruz. Anacım kendine gel azıcık, olumsuzu istiyorsun hep evrenden, o da sana karşılığını veriyor. Sürekli kendini geliştirmeye odaklan, ufkun değiştikçe kendine güvenin artacaktır.

Senin üzerine gelindikçe daha güzel olduğunu hatırla, kimseyi önemseme yahu, bizlerin başından neler geçiyor ama koca göbeğimizle yine de dimdik geziyoruz. Anacım kendine gel azıcık, olumsuzu istiyorsun hep evrenden, o da sana karşılığını veriyor. Sürekli kendini geliştirmeye odaklan, ufkun değiştikçe kendine güvenin artacaktır.
Bi de onu deneyeyim bari madem

Bana göre erkeğe açılmak doğru değil. Hiç geri kafalı biri olduğumu da düşünmüyorum. Aksine açık görüşluyum. Özgüven sahibi olmadığımdan da değil. Kadın-erkek eşitliğine de sonuna kadar evet diyenlerdenim ama bu konuda takıntılıyım, aşkımdan ölsem açılmam, en fazla sinyal verebilirim :KK53: (bekarlık günlerimden bahsediyorum tabii)

Bence olduğun gibi davran, başka türlü davranarak tavladin diyelim. Sürekli rol yapamazsın değil mi? Yakın tanıdığım bir kız var, senin gibi düşünürdu.Hayatı boyunca kadın ya da erkek kimsenin ona güzelsin demedigini söylerdi. 30 yaşından sonra fıstık gibi kızları peşinden koşturan, cok yakışıklı bir adamla evlendi,adam hala sırılsıklam aşık. Yani tavlamak tarzın değilse, kasma kendini, konuş ,sohbet et. Olduğun gibi davran,seni tanimasini sağla, gorsellige çok takılma. Olacaksa olur zaten.

Kadın erkek ilişkilerinden az buçuk anlayan biri olarak tavsiyelerim şunlardır ;
1) enerjik olmalısın
2) bakımlı olmalısın. Bakma erkeklerin doğal kadın severim demelerine, dudakta ruj tirnakta oje olmalı
3) kiyafetlerin uyumlu olsun. Yani bir tarzın olsun
4) çok çekingen olma. Ama çok dışadönüklük de yapma. Gülümseyerek verilen bir selam , bir çay kahve muhabbeti başlangıç için iyidir.
5) karşı tarafın ilgi gösterdiği şeyleri bul, ortak hobileriniz varsa hele harika olur , arada bunları gündeme getir
6) karakterini göster , kendin gibi ol.
Simdilik bu kadar yeterlidir :KK66:

Hoşlandıgını söyleyip arkadaş gibi takılmaya devam et, bi nevi özgür ol çok taktığını falan düşünmesin rahat görün derim

Bakışlar heşeyi anlatır zaten.
Eğer bekarsa arada bakışlarınız yeter anlayana

Back
X