- 8 Ağustos 2014
- 1.181
- 1.083
- 158
- Konu Sahibi Dindirella
Her konu da negatifsin, hep olumlu düşün olumlu olsun. Eminim çok da güzelsindir, kendine azıcık güven.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle olmadıklarındandır belkiErkekleri tavlayan veya peşinden koşturan kadınların hepsinin ortak bir yönü vardır. Özgüven. Kendilerini çirkin, cilvesiz ve yorgun olarak görmezler. Karşılarındakilerin öyle görmesine de izin vermezler.
Zaman zaman güveniyorum sonra pişman oluyorumHer konu da negatifsin, hep olumlu düşün olumlu olsun. Eminim çok da güzelsindir, kendine azıcık güven.
Hıh buyur işte nasıl özguvenlı olayım kı bu yorumdan sonraBir kere gidip de tanışmak için adım bile atamıyorsan, bir şey yapma zaten. Elaleme maskara olursun en fazla. Kendine bak, az makyaj yap, biraz havan olsun. Çirkin veya güzel, herkesin dengi bulunuyor valla. Bu işler çok da güzelliğe bakmıyor. Ama iş gözüne kestirdiğin birini tavlamaksa, çirkinlik bir dezavantajdır.
Aklıma Tarık Akan ın çapkınlık yaptığı filmler geldi. Bu adamın tavlamak için yaptığı şeylere gülüyorum, sempatik geliyor. Ama aynı şeyi bir İlyas Salman yapsa çok itici gelirdi. Bilmem anlatabildim mi.
İş ortamı ama adamın hiç bişini bilmiyorumAdayin kim?
Is ortamin dami, arkadas cevresi mi.
Bilgi versene biraz, ona göre kurgu dusunelim :)
Senin üzerine gelindikçe daha güzel olduğunu hatırla, kimseyi önemseme yahu, bizlerin başından neler geçiyor ama koca göbeğimizle yine de dimdik geziyoruz. Anacım kendine gel azıcık, olumsuzu istiyorsun hep evrenden, o da sana karşılığını veriyor. Sürekli kendini geliştirmeye odaklan, ufkun değiştikçe kendine güvenin artacaktır.Zaman zaman güveniyorum sonra pişman oluyorum
Ne zaman güvensem ne kadar çirkin olduğum hatırlatılıyo
Bi de onu deneyeyim bari mademSenin üzerine gelindikçe daha güzel olduğunu hatırla, kimseyi önemseme yahu, bizlerin başından neler geçiyor ama koca göbeğimizle yine de dimdik geziyoruz. Anacım kendine gel azıcık, olumsuzu istiyorsun hep evrenden, o da sana karşılığını veriyor. Sürekli kendini geliştirmeye odaklan, ufkun değiştikçe kendine güvenin artacaktır.
Emin olun öylelerini çok gördüm.Öyle olmadıklarındandır belki
İş ortamı ama adamın hiç bişini bilmiyorum
Ya aslında onu da bılmıyorum...baktım sosyal hesabı yok
Bekar olduğunu bilmen yeterli ilk asamada :) sosyal hesaplardan aradin mi.
Sadece burada yazdım ki onu normalde konuşmuyorumIstiyore tarzi konusmaktan vazgecmekle baslayin. Cok itici.
Ya aslında onu da bılmıyorum...baktım sosyal hesabı yok