Çirkin erkegin teklif etmesi sorunsalı?

Ve annesinin güzel kızı, pamuk prenses olmadığını anladığı anlar....
Öpen kurbağa prens olmadı bi türlü...
Oysaki kendi de bir prenses değildi...

Konu fake mi değil mi bilmiyorum ama böyle düşünenler gerçekten çok fazla.

En yakın arkadaşlarım çok yakın akrabalarım bile hayatımdan çıkan son kişi için yulin bu ne buna nasıl baktın bununla evlensen şok olurduk birbirimizle konuşurduk bu konuyu sizden gizli deyip durdular. Niye ki bence abartıyorsunuz dediğimde senin gözünde başka herhalde dediler. Açıkçası bu şekilde düşündüklerine çok şaşırdım. Bir de gen çok önemli diye savundular.

Bence karakter,zeka daha önemli başta beğenmediğim halde şans verdim sırf bu yüzden ha doğru seçim miydi ? Maalesef değildi yanılttı.

Çirkinliğin çözümü var ama karaktersizliğin, düşük iqnun, tembelliğin çözümü pek yok..

Böyle biri resmini gösterse ne olur göstermese ne olur.
Bakış açısı çirkin olduktan sonra ne önemi var.

Bu tarz konuşan bir iki insan tanıdım. Çirkin diye küçümsediklerini bile bulamadılar sonra. :dondurma:

Bazen anlayamiyorum.Kimse ruhlar aleminde yaşamıyor.Ne bekliyorlar ki hemen sevgili mi olalım onlarla ?..
Yani çirkin birinden teklif gelince istemsizce şoka giriyorum.Yanlis olabilir ama hayat enerjim kayboluyor bu sefer.
Ben bundan 1 sene önce çirkin olarak tanımladığım (tabiki göreceli) hatta baktıkça neyse ki arkadaşım sevgilim değil dediğim bir insanı tanıdıkça aşık oldum. Ayrılalı 20 gün oldu ve ben bir daha öyle bir insan tanıyamayacağımı düşünüyorum. Döktüğüm gözyaşının haddi hesabı yok. Tipini beğenmediğiniz birini tanıdıkça aşık olabiliyorsunuz. Büyük konuşmayın derim. Tecrübe edildi...

Valla konuya çok güldüm yalan yok
Sende aynaya bak falan denmiş ama şöylede bir gerçek var
Konu sahibi gerçekten çok güzel olabilir
Benim bir arkadasım var erkek kendi toplu kısa boylu ama kız beğenmez
40 lı yaşlarda 30 yaşına yaşlı der
Nerde manken gibi kız var ona yazar tinderdan :))
Niyetide ciddi ama beğenmiyor
O kızlar sana bakar mı diyesi geliyor insanın
Kriterleri çok yüksek
Beğendiği kızları gösterdi de Yani inanamadım
Neyse hala umudu var :KK70:

Back
X