Çirkin erkegin teklif etmesi sorunsalı?

Herkes kendi klasmaninda takilir genelde. Teklif eden cirkinse sizinde ortalamaniz o civardadır. Cokta sey yapmamak lazim.

yok ya hep öyle olmuyor siz de karşılaşmışsınızdır mutlaka.
O zaman sizin özgüven probleminiz var. Size göre kendinize yakıştıramadığınız biri size açılınca kendinizden şüpheye düşüyorsanız bu farklı bir psikoloji olsa gerek. Benim anlayabiliceğim bir dirum değil.

olabilir gerçekten.

Nazar değmesin korkuyorum maazallah ortalıkta çok kem göz var

Sosyal medya kullanmıyor musunuz?İnternet ortamında hiç fotoğrafınız yok mu?Değecek olsa çoktan değerdi. Yazdığınız fotoğraf eklememek için bahane bu da demek ki o kadar güzel değilsiniz.Yoksa bunca lafa çoktannnn eklemiştiniz.

Sosyal medya kullanmıyor musunuz?İnternet ortamında hiç fotoğrafınız yok mu?Değecek olsa çoktan değerdi. Yazdığınız fotoğraf eklememek için bahane bu da demek ki o kadar güzel değilsiniz.Yoksa bunca lafa çoktannnn eklemiştiniz.
Alla alla ispat etme zorunluluğum mu var yani.

Alla alla ispat etme zorunluluğum mu var yani.
Öyle bir zorunluluğun yok tabiki ama sen burada kendini şöyle güzelim, böyle güzelim diye anlatır da bir de üzerine insanları beğenmeyip “çirkin” diye nitelendirirsen e bir de seni görelim o zaman madem bu kadar güzelsin? Der insan...

Burada bi insanın fiziksel özelliği,dış görünüşü hakkında onur kırıcı konuşup konu açacak ne derdiniz var onu anlamadım ??Beğenmediyseniz kendisini reddersiniz konuda orada kapanır.Çok çok güzel manken gibi Rus kız arkadaşım vardı.Motosikletiyle küçücük bi kaza geçirdi yüzü tanınmaz hale geldi.Ama kız halâ çok sevilen biri çünkü zekasıda,kalbide yüzü kadar güzel.. :KK66:

Konu belli ki fake ama bu doğru genelde yakışıklı olmayan erkeklerin yanında hep güzel kadınlar var. Ve hep güzel kadın peşindeler.

Fakat tam tersi tercih olduğunda erkekler bunu yapmıyor.

Boş ozguven mi kadının maneviyatı daha önem vermesi mi nedir sebebi ben de bilmiyorum.

Back
X