- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.554
- 598
Maşallah emojisi ne için var sence?Nazar değmesin korkuyorum maazallah ortalıkta çok kem göz var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah emojisi ne için var sence?Nazar değmesin korkuyorum maazallah ortalıkta çok kem göz var
Ah yaaa... içim nasıl cız etti dünya güzeliNazar değmesin korkuyorum maazallah ortalıkta çok kem göz var
Herkes kendi klasmaninda takilir genelde. Teklif eden cirkinse sizinde ortalamaniz o civardadır. Cokta sey yapmamak lazim.
O zaman sizin özgüven probleminiz var. Size göre kendinize yakıştıramadığınız biri size açılınca kendinizden şüpheye düşüyorsanız bu farklı bir psikoloji olsa gerek. Benim anlayabiliceğim bir dirum değil.
Nazar değmesin korkuyorum maazallah ortalıkta çok kem göz var
Nazar değmesin korkuyorum maazallah ortalıkta çok kem göz var
Alla alla ispat etme zorunluluğum mu var yani.Sosyal medya kullanmıyor musunuz?İnternet ortamında hiç fotoğrafınız yok mu?Değecek olsa çoktan değerdi. Yazdığınız fotoğraf eklememek için bahane bu da demek ki o kadar güzel değilsiniz.Yoksa bunca lafa çoktannnn eklemiştiniz.
Alla alla ispat etme zorunluluğum mu var yani.
Öyle bir zorunluluğun yok tabiki ama sen burada kendini şöyle güzelim, böyle güzelim diye anlatır da bir de üzerine insanları beğenmeyip “çirkin” diye nitelendirirsen e bir de seni görelim o zaman madem bu kadar güzelsin? Der insan...Alla alla ispat etme zorunluluğum mu var yani.
Bu gereklidir!Alla alla ispat etme zorunluluğum mu var yani.
Alla alla ispat etme zorunluluğum mu var yani.