Çirkin hissedıyorum

yukiik

KendimeYeniBirNedenLazım
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2009
534
3
96
İstanbul
Baştan söyliyeyim yaşım 24 ne yaparsam yapayim bu aralar kendimi çirkin hissediyorum
burnumdan memnun değilim yaptirmak istedim ramazan falan derken kaldı hem kimse anlamasın istiyorum
bunu da her doktor yapabilir mi bilmiyorum burnum aşırı büyük ya da kemikli değil ama yüzüme
yakıştırmıyorum uzun boyluyum kilo problemimde yok sayılır biraz göbeğim var saçlarımda bir kaç renk var bana hangisi yakışır bir türlü karar veremediğimden degistirmeye korkuyorum burnumu gerçekten dert ediyorum yarın seminerlerde başlıyor estetik işi de yattı rapor alsam arkadaşlar neden aldığım anlar diye rapora da
sıcak bakmıyorum
giyinmeye de hevesim kaçtı kendimi beğenmediğim için bakım yapmakta istemiyorum
Çok şükür sağlıklı olduğuma şükrediyorum ama aynada hayalimdeki beni görememek beni mutsuz ediyor

Ekliym dediğim gibi kilolu değilim ama yanaklarım tombul yakıştırmıyorum
kendime zayıflatmak istiyorum

seminerler başlıyor dedinde öğretmensin sanırım
arkadaşların anlarsa anlasın nolacakki, sanki iyileşmiş halini görünce anlamıcaklarmı
bence bunu bu kadar kafaya takıyorsan bir an önce yaptır kurtul, diğer dediğin şeyler her zaman hallolur nasılsa

sana önerim bikere kuaföre git ve o istedigin sac rengine sacını boyat kendine güven mesela kaş modelini degistirebilirsin saclarini biraz kestirebilirsin benimde burnum kemikli ama hiç göze batmıyor burun kemikli diye cirkin mi olucaz yani hic alakası bile yok her insanin kusuru vardır kiminin cildinde kiminin sacında kiminin vucudunda canim dert etme sen sorunlarını detaylı yazarsan yardımcı olabilirim

ayy kusura bakma dersim yeni bittide yanlıs okuyorum hep yaa kemikli diye okumusum herneyse gene ayni sey canim yani yüzüne uyuyordur makyajlada duzelte bilirsin

Resim koymayı istiyorum ama arkadaşlarımin hepsi bu topici takip ediyor ifsa olmak istemiyorum

canım biraz bakımlı ol kuaföre git saç şeklini değiştir degişiklik iyi gelir
ama yok illa çirkinim diyosan herkes güzel degildir etrafına bi bak eminim senden çirkinleri vardır
önemli olan kalbinin güzelliğidir

eminim çok güzel bir kızsındır aman boşver kafana takma
şükret sağlıklısın klasik gelebilir ama gerçektende sağlık ne büyük güzellik ve hazinedir

Bence fotoğrafını görürsek yorum yapabiliriz. Belki sen kuruntu yapıyorsundur, biz güzel bulacağız belki ?
Sana fikir veremeyeceksek ne anlamı var topikciğin.

Burnumu yaptırıcktm en azından burun ucu annem ablam burnun güzel
sakın yaptırma dediler bakiyorum estetik topicine çoğunun burnu makineden
çıkmış sanki doğallıktan eser yok istesem şimdi doktoru arar yarina gün alirim bir haftada rapor
ama iyileşmezse daha kötü olursa

kilonu koruduktan sonra biraz bakım ve güzel giyinmeyle herkes güzel olur.
boyun, yüzün,burnun senin elinde olan şeyler değil ama diğerleri senin elinde.
bir de özgüven.
güzellik konusunda şöyle düşünüyorum.
bence kendi güzel bulan kadınlar karşı tarafa da bunu mesaj veriyor ve herkes onu güzel buluyor. cidden güzel olduğu için değil yani.

valla bende aynı durumdayım burnumun ucu düşük..yaptırmayıda çok düşündüm ama ya daha kötü olursa diye vazgeçtim..gittim saçımı falan kestirdim gölge yaptırdım..kendimi daha iyi hissediyorum..çok kafaya da takmamaya çalışıyorum artık..bende böyleyim işte beni seven böyle sevsin

o kadar çok kafana taktıysan birkaç estetik cerrahla konuşup fikir alabilirsin..ama onlar bile şunu söylüyor" burun estetiği hayatınızı değiştirmez olay kafada biter"..

sadece burnunu çekip koyabilirmisin
bence burnun seni depresyona sokuyorsa yaptırmalısın, bu yaz olmadı öbür yaz

Böyle konular okuyunca aklıma hep Gülse Birsel gelir... Bence güzel bir kadın ama burnu sorun:) buna rağmen burnuna müdahale ettirmiyor yine de... Üstelik bilenler bilir senaryosunu yazdığı avrupa yakasında da burnuyla sürekli dalga geçtirirdi diğer oyunculaar vesilesiyle...

insanın kendini kötü hissetmesi kadar kötü bir şey yoktur eminim...kendimden biliyorum.benimde burnum öyle işte.toplumda göze çarpıyo.ve ililşkilerimide etkliyo.beni bu tiple hep tipsizler krolar buluyo.ama güzel olsam öyle olmazdı eminim.ben de istiyorum ama param yok şuan.olunca ilk işim yaptırmak olacak...kim ne derse desin insanın kendini mutlu etmesi lazım.hayat gitmiyo böyle

Ben de senin yaşadığın psikolojiyi yasadım. psikolojim bozulucagına amelıyat olurum kurtulurum dedim. Şu an çok pişmanım resmini görüp kandığım burunların sadece resimde güzel durduğunu farkettim. Burnunu yaptırıcaksın ve istediğin kadar sakla en doğalı bile olsa, bir bakışta insanlar direk estetik olduğunu anlayacaklar. Çünkü derisinin rengi, kazınmış burun kemiğinin izleri pürüzlü dalgalı kemiği, siyah noktalar. Güzel bir kızım daha güzel olacağım diye ameliyat olma. İnan bana yüzüne gelen o yapaylığa tahammül etmek en zoru, eski düşük burnunun sana yarattığı psikolojik bunalımın çeyregi bile değil. Keşke üç ay öncesine dönsem de büyük burnumla barışık olsaydım.

canım ben de kendimi çok çirkin hissediyorum hem de tam 1 yıldır, abartısız her gün çirkinimle yatıyorum çirkinmle kalkıyorum. Özgüvenim sıfır, iş yerinde insanların gözlerinin içine bakarak konuşamıyorum bile, yüzümde çözemediğim bir problem var. Sadece gölge belli etmeyen ışıklarda güzelim. O kadar kafama taktım ki ve bunu bakışlarıma da yansıtıyorum galiba, insanlar da benden çok haz etmiyorlar konuşmayı uzatmıyorlar gibi geliyor.. şu bi gerçek ki maalesef insanlar güzelliğe çok önem veriyor, kız erkek farketmiyor bu güzel her zaman daha çok seviliyor.. ben hatta güzel olmayan insanlara daha yakın davranıyorum onların kendilerini iyi hissetmelerini sağlamaya çalışıyorum.. güzellik de çirkinlik de Allah'ın bize verdiği, onunla gurur olmaz, herkesi Allah yarattı.. Allah hepimizin önce kalbini sonra yüzünü güzelleştirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…