- 22 Kasım 2014
- 3.147
- 3.141
- 248
- 32
Tabi ki canım oyleee, bu isin espri tarafi :))O kadar da yapma yaaa =)))
Olsun da tam olsun.
Yoksa sevgili bulmak kolay. Ama içine sineni bulmak şans işi.
Benim hayatımdaki insan çok tatlıdır mesela. Buna rağmen yeterli değil onunla bir hayat kurmama.
Yani sadece bir sevgilinin varlığı hiçbir şeye yetmiyor.
Ben de bu durumda değilken, sevebileceğim bir insanla karşılaşmadan önce senin gibi düşünürdüm.
Bu cümleleri ben de söyledim.
Fakat öyle olmuyormuş. Dengimizin karşımıza çıkması en önemlisi.
Yoksa sürekli biri geliyor biri gidiyor... Tecrübe kazanmak adına güzel olsa da ruhunu tamamlamıyor hiçbiri.
Yavrıımm gurban oldugum yazik sanaOff ya. Konuya nerdeyse iki ay önce yorum yapmisim yalnızım diye, yine yalnızım arkadaş.
Durum vahim
Ne guluyon kizaamm tabi senin tuzun kuru tabii empati yap kızım accikYavrıımm gurban oldugum yazik sana
Ne guluyon kizaamm tabi senin tuzun kuru tabii empati yap kızım accik
Yalnızım dostlarim yalnizim yalnizzz
ne empati yapcam be. Hazir bulmusum gül gibi birini. abisi gardasi olaydi hayrina sana ayarlardim ama yok. Sansina küs. Sana buraki ayarliyalimNe guluyon kizaamm tabi senin tuzun kuru tabii empati yap kızım accik
Yalnızım dostlarim yalnizim yalnizzz
Sen bana ne didin. Evde kalmis didin. Tirbiyasiz utanmaz a be. Seni kibliyorumYazık ya kim alır ki seni, evde kalmışsın resmen. Üzülme ya belki seni de biri bulur
Burak da gitti kızımne empati yapcam be. Hazir bulmusum gül gibi birini. abisi gardasi olaydi hayrina sana ayarlardim ama yok. Sansina küs. Sana buraki ayarliyalim
Pos biyiklidan asagisi kesmez seniBurak da gitti kızımesmer yağız bi delikanlı da olabiler
Pos bıyıklı olmasa da olur yeter ki adam çıksınPos biyiklidan asagisi kesmez seni
kızlar bu konuda yalnız olmadığımı biliyorum.
benim sevgilim çirkin. ama bana aşırı çekici geliyo. üstelik biraz da light erkek selami gibi.
ama napiyim onu bu haliyle seviyorum... :asigim:
benim babam da çirkin... ve annem dünyalar güzeli bi kadın. üstelik babamdan da biraz uzun :roflol:
benden başka çirkin sevgilisi olan var mı? merak ediyorum....
ayrıca zamanla, onunla tartışıp, ona kızdığımda, gözüme çirkinliğine getirip ondan soğur muyum? size böyle oluyor mu? akannehir
Burda da sana cevabımı eksik etmeyeyimvalla benim erkek arkadaşım bana göre dünyanın en yakışıklı adamı.. birden fazla enstruman çalıyor bunun yanındada en yetenekli adamı gönül sevdimi dünya güzeli gelir
aşkın gözü kör olsunBurda da sana cevabımı eksik etmeyeyimbu konuyu okuyunca çok şaşırdım Ama sana yine katılıyorum benim sevgilim de bana göre dünyanın en yakışıklı ve zeki adamı
Valla varlığı dert yokluğu dertSevgilisi olmayanlar napsin
benimki de tipsiz bazen yakışıklı gibi geliyor ama özellikle sinirlendiğimde hep bi çirkin geliyor gözüme mesela şu aralarkızlar bu konuda yalnız olmadığımı biliyorum.
benim sevgilim çirkin. ama bana aşırı çekici geliyo. üstelik biraz da light erkek selami gibi.
ama napiyim onu bu haliyle seviyorum... :asigim:
benim babam da çirkin... ve annem dünyalar güzeli bi kadın. üstelik babamdan da biraz uzun :roflol:
benden başka çirkin sevgilisi olan var mı? merak ediyorum....
ayrıca zamanla, onunla tartışıp, ona kızdığımda, gözüme çirkinliğine getirip ondan soğur muyum? size böyle oluyor mu? akannehir
peki ya itmeme rağmen o yöne gram ilerlemiyorsaÇirkin değil de tarzı hoş olmayabilir mesela ben metrobüste giderken bazı erkekleri görüyorum kulaklarından kıllar fışkırmış ayakkabı kemer uyumu yok eğer herkes erkeğini biraz metro seksüel olmaya iterse tarz değişeceği için çok çekici olabilir. Bence lazere erkeklerin daha çok ihtiyacı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?