çirkin koca/nişanlı/sözlü/sevgilisi olanlar?

Tabi ki canım oyleee, bu isin espri tarafi :))
Zamaninda hayatimda biri oldu yaklaşık bir sene önce de bitti. Dışı gayet güzeldi herifin mesela ben çakma bali bey derdim, Burak ozciviti baya andırıyordu çünkü :)
Ama ne oldu, içi de bir o kadar pis çıktı. Aldatildim ve daha da fazlasi. O yüzden hep derim önce "iç güzelliği". Dış güzellik geçici ne de olsa
Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum

Ne guluyon kizaamm tabi senin tuzun kuru tabii empati yap kızım accik
Yalnızım dostlarim yalnizim yalnizzz
ne empati yapcam be. Hazir bulmusum gül gibi birini. abisi gardasi olaydi hayrina sana ayarlardim ama yok. Sansina küs. Sana buraki ayarliyalim

üstünden 5 yıl geçmiş halen beraber misiniz halen çekici geliyor mu size merak ettim ona göre bi karar vermek lazım

gönül kimi severse dünya güzeli odur.
insan sevdiğini nasıl çirkin bulur?

valla benim erkek arkadaşım bana göre dünyanın en yakışıklı adamı.. birden fazla enstruman çalıyor bunun yanındada en yetenekli adamı gönül sevdimi dünya güzeli gelir

valla benim erkek arkadaşım bana göre dünyanın en yakışıklı adamı.. birden fazla enstruman çalıyor bunun yanındada en yetenekli adamı gönül sevdimi dünya güzeli gelir
Burda da sana cevabımı eksik etmeyeyim bu konuyu okuyunca çok şaşırdım Ama sana yine katılıyorum benim sevgilim de bana göre dünyanın en yakışıklı ve zeki adamı

benimki de tipsiz bazen yakışıklı gibi geliyor ama özellikle sinirlendiğimde hep bi çirkin geliyor gözüme mesela şu aralar

Çirkin değil de tarzı hoş olmayabilir mesela ben metrobüste giderken bazı erkekleri görüyorum kulaklarından kıllar fışkırmış ayakkabı kemer uyumu yok eğer herkes erkeğini biraz metro seksüel olmaya iterse tarz değişeceği için çok çekici olabilir. Bence lazere erkeklerin daha çok ihtiyacı var.

peki ya itmeme rağmen o yöne gram ilerlemiyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…