çirkin koca/nişanlı/sözlü/sevgilisi olanlar?

çirkin ama kendine cekiyor malesef seveni cok bas edemiyorum hayranlarıylaa
kimle karsılassam sen cok güzelsin daha yakısıklılarına layıksın diyor göz görmeyince gönül napsın yakısıklıyı..

Resmen saçmalamışsın ya.Ne demek çirkin görüyorum onu.O zaman neden çıkıyorsun ki.Akla bak Allahım ya..

Benim annem çok güzel bir kadındır babam maalesef onun yanında çirkin kalıyor, gençliğinde hadi neyse ama şimdi iyice saldı. Yalnız annem hep babamın bu konuda kompleksi olduğunu

söyler, annemin en ufak kusurunu büyütür de büyütürmüş önceden şimdi bile biraz kalmış içinde arada aynısını yapıyor. Bu nedenle annem bana hep güzellik olarak da denk biriyle evlenmemi

tavsiye eder. Ben yalnızım ama beni seven ya da benim uzaktan beğendiğim birini arkadaşlarıma gösterirken hep çekinirim. Zaten onlarda takacak kulp ararlar bu yüzden inşallah eşim çok

yakışıklı olur da problem yaşamam (ahlakı ilk sırada tabii).

bazı insanların dış görünüşü 4/4 lük olmayabilir.

bu açığı
sempatik veya şirinlikleriyle kapatıyorlar bence

Son düzenleme:
tövbe estğfurullah pardon da ne bekleniyor türk erkeğinden anlamadım gitti : )
ortalama boy, piknik tüp beden ve çoğunukla kıllı : ))
yani bi kıvanç tatlıtuğ değiller

Son düzenleme:
tövbe estğfurullah pardon da ne bekleniyor türk erkeğinden ankamadım gitti : )

...................
''piknik tüpü'' benzetmesini bu zamana kadar hiç duymamıştım

cirkin ama sevimli cekici bıdı bıdı bıdı bıdı valla cirkinden sonra gelenleri bosuna soylemeyin bir kere cirkin dedinizmi olay bitmistir benim icin sevgilim cirkin ama cekici huyu guzel soyle boyle dese bırak yaaa derim cirkin dedinmi kapanmıstır benim icin o mevzu

Benım kocamda cırkın veee yaslı bızı goren kocama bu hanım kızın mı dıyo olsun benı sınır edıyo bazen ama sevıyorum ulennnn

tövbe estğfurullah pardon da ne bekleniyor türk erkeğinden anlamadım gitti : )

cok komik yaaa
piknik tüp ben kısa boylular icin biliyordum :)
zaten kıvancta pek yakısıklı degıl hem

cok komik yaaa
piknik tüp ben kısa boylular icin biliyordum :)
zaten kıvancta pek yakısıklı degıl hem

herkes kıvanç tatlıtuğ diyor ya
aklıma o geldi : ))
bizim erkekler de çoğunlukla ortalama hatta kısa hani :))

Son düzenleme:
Çirkin olur muuuu! Dünya yakışıklısı benim sevgilim, karizmasına kurban olduğum

Görenler sen daha iyilerine layıksın bence derler ama benim için sevgilim gayet yakışıklı biri

benım teyzem ılk gordugunde sevgılımı ne alaka ya demıstı en yakın kız arkadasımda dunyada bı ben bı de senın sevgılın kalmıs olsaydı bıle olmazdı dedı deli mi ne bence benım sevgılım hayatımda gordugum enn karızmatık adam ...

Erkek kadından çirkin olacak ki değerini bilsin. En çirkin erkek bile maşallah pek kendini yakışıklı görüyor yakışıklı olsa bile şımartmayin :-D

Ben nişanlımı çirkin bulmuyorum,ama çevredekiler çirkin falan diyorlar.

Umrumda bile değil benim gözümde dünya yakışıklısı

Böyle bir şey olabilir mi?
İnsan sevdiğini güzel bulur..Seven göz güzel görür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…