çirkin koca/nişanlı/sözlü/sevgilisi olanlar?

Daha iyi onlar cirkin bulsun biz begeniyosak sorun yok ,kimse bakmaz işte

benim sevgilimi görenler sen nasıl bunu sevdin diyen bile oldu çok güzel kızsın diye ama hiç birzaman umursamadım hatta şuan ona deli gibi aşıgım

Böyle bir problem var galiba:=) Güzel kuzenlerim çirkin çocuklarla yakışıklı olanlarda çirkin kızlarla evleniyor ya da beraberler. bu işin kuralı bu galiba denge olunca işin tadı mı kalmıyor anlamadım :=)
Ayrıca konuyla ilgili çok yakın bir arkadaşım beni biriyle tanıştırmıştı. Adamın boyu fiziği yerinde ama yine de beğenmiyordum arkadaşım da hep öyle beğenmedim demekle olmaz bi öpüş koklaş beğenirsin demişti. :=) Haklı da aslında önemli olan ten uyumu ya da cinsel çekicilik bence.

İşin kuralı bu her güzele bir çirkin.

Ama denildiği gibi de gönüle güzel gelen göze de güzel gelir.. =P

Erkek kadından çirkin olacak ki değerini bilsin. En çirkin erkek bile maşallah pek kendini yakışıklı görüyor yakışıklı olsa bile şımartmayin :-D

bu çok doğru işte
benim sevgilim hiç yakışıklı değil ama kendini bişey zannediyor işte "seni tavladım ya bende de bişeyler var demekki, sen güzelsin ama bende karizmatiğim" gibi şeylerle avutuyor kendini.. genelde yakıştırmazlar benim tanıdıklarım "sen nasıl bu çocukla birliktesin" derler oda böyle tamir ediyor özgüvenini :)
mesela benim erkek arkadaşlarımla başbaşa buluşmamı istemez benden etkileneceklerini düşünür bana nispet yapmaya çalışır "bende kız arkadaşlarımla buluşurum" diye bende gayet rahat "buluuşşş" derim "anzer sen ciddi misin" der birden şoka girer çünkü normalde çok kıskancımdır.. :) önceden kıyamet koparırdım "buluşamazsın" diye şakasına dediği halde ve kendini bişey zannederdi.. artık diyorum ki: "içim rahat nasılsa sana kimse bakmaz" acayip bozuluyor :)

çirkin olsun kızlar daha iyi
benim sevgilim yakışıklı boylu poslu
gören kıvanca benzetiyor
kıskançlığımdan ölüyorum vallahi çünkü biliyorum girdiği ortamda dikkat çekicek
şimdiye kadar hiç yakışıklı sevgilim olmamıştı ortalamaydı hep
hiç kıskançlık çekmezdim :26:

Konuyu hortlaticam ama bi cirkinde bende var artik :) belkide cok zayif oldugundan oyledir..ne demisler 1gr et bin ayip orter onun konusmasi yeterr bana..tatli dilli,iyi,huyu guzel kendi cirkin olsa ne yazarrr....ama su bi gercek cirkin adam resimlerde daha bi cirkin cikiyor ne hikmetse...orasi gelecekteki cocuguma anne babami bu haliyle nasil sevdin sorularina
zemin hazirliyor iste...

insan sevdigi hakkinda böyle düsünür mü???
düsünüyorsa ne kadar aksini söylesede bilinç altinda bunu düsünüyordur...

Kocam kesinlikle çirkin değil, çok çok abartı bi yakışıklılığı da yok ama bana göre yakışıklı ve aşırı çekici bi tip. Bi mekanda 100 kişi varsa 95 i garanti dönüp bakar çünkü farklı ve dikkat çekici özellikleri var. (Boyu, görünüşü, eni vs.)

Gel gelelim bu adam çirkin bi adam olsaydı evlenir miydim; evet evlenirdim. Çünkü mükemmel bi eş. Kalıbıyla çelişmeyen güzellikleri var :)

Tip değil, sana verdiği değer çok önemli..
Saygı çok önemli...
Anlayış çok önemli...

Ama şu da var ki; kocan uyurken onu hayran hayran izleyebilmek müthiş bi duygu. Sabahlara kadar onu izliyorum. Şuanda da öyle :)

Ben feci aşıklardanım.

Benide sevgilimle yanyana görenler senden ondan çok daha iyisin diyor. oda bunu biliyor bende ama onun öyle özellikleri var ki geçen buluştuğumuzda kendimi çaktırmadan onu izlerken buldum :)) bence dünyanın en yakışıklı insanı sevdiğin adamdır. tamam odunlukları vardır ama güveniyorum arkamı döndüğümde başkalarına bakmayacağına dair içim rahat.

Selam bayanlar .
Bu konuyu görünce tek bir şey geçirdim icimden.
Sizin yine iyi cirkin sevgili/sozlu/nişanlı/esiniz varmış.
Ya olmayanlar napsin hee

benimki de cok yakışıklı yahuu napcaz bilmem. inşALLAH içi de dışı gibidir

benim sozlumun çirkinlik problemi yok. Sadece benden bir santim kısa. Onunla tanışmadan önce boy olayina cok takardim büyük konusmusum :) demem o ki insan bi şekilde dış görünüşe takılıyor. Cok sevmek engel değil yada sevmediginin göstergesi değil bence :)

Selam bayanlar .
Bu konuyu görünce tek bir şey geçirdim icimden.
Sizin yine iyi cirkin sevgili/sozlu/nişanlı/esiniz varmış.
Ya olmayanlar napsin hee

O kadar da yapma yaaa =)))
Olsun da tam olsun.
Yoksa sevgili bulmak kolay. Ama içine sineni bulmak şans işi.
Benim hayatımdaki insan çok tatlıdır mesela. Buna rağmen yeterli değil onunla bir hayat kurmama.
Yani sadece bir sevgilinin varlığı hiçbir şeye yetmiyor.
Ben de bu durumda değilken, sevebileceğim bir insanla karşılaşmadan önce senin gibi düşünürdüm.
Bu cümleleri ben de söyledim.
Fakat öyle olmuyormuş. Dengimizin karşımıza çıkması en önemlisi.
Yoksa sürekli biri geliyor biri gidiyor... Tecrübe kazanmak adına güzel olsa da ruhunu tamamlamıyor hiçbiri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…