çirkin koca/nişanlı/sözlü/sevgilisi olanlar?

He şu geniş ailede ki mürsele benziyor tabi düzgün davranan ve saçları daha uzun ve karizmatik olanına

gabriel sen bi konu açmıştın geçen hafta evine gitsemmi gitmesemmi diye düşünüyodun.. noldu gittinmi??

he evet açmıştım.

gittim canım ya. bişey olmadı. film izledik. muhabbet ettik. evini yaşadığı yeri, fotoğraflarını gördüm.

ama bi nokta var...
başbaşa kalınca bana olan isteği daha çok artıyormuş onu farkettim.

başlığı okuyunca şu söz aklıma geldi
insan güzeli sevmez sevdiğini güzel bulur diye

32 yıllık daha koca bir bebek ve bizim aramızda tam 8 yaş fark var ondan da biraz derdim yani...

ay inanmıyorum ya. bizim de aramızda 8 yaş fark var...

ya ben de yaş farkına takıyodum bi ara. ama bence daha iyi ya kesinlikle...

bi de benimki yazarlık yapıyo. maalesef türkiye'de işsiz sayılır yani.. ama durumları çok iyi.

seninkinin durumları nasıl?

Biz topluca ööğretmeniz Normal yani...

ay kızlar allah iyiliğinizi versin... delikafadulden delikafadulden
bu nasıl konu başlığıdır daha tıklarken bayıldım gülmekten...
konuyu tuhaf bulmuyorum yanlış anlaşılmasın hee:))
sizi sefiorum ben:)) olumunekankayizsmile

güvenme güzelliğine bir sivilce yeter, güvenme zenginliğine bir kıvılcım yeter..
güzellik görecelidir ve herkes sevdiğini güzel görür. sevdiği insanı çirkin bulup çevresindekilere göstermek istemeyenleri anlayamadım
:umursamaz:

bence yeterince sevmiyor olabilirsiniz eğer göstermek istemiyorsanız
bilinçaltından bi kendinize yakıştıramama durumu var ki bu da saf sevgiyi engeller zaten bence.
iki duygudan birini atmanız gerek :)

bazen bana çirkin gelsede normalde gözlerine bakmaktan hala mutluyum..
çirkindir benim kocam yaaa:)
ama severim ben kulemi:)

Benmki yakışıklıydıı askere gidince tipi kaydı çocuğun ( saç, sakal gitti tabi ) eski halini hatırlamaya çalışıyorumm şu sıralar =)))) :)

benimkine hoış diyolardı ama çirkinin teki bence..diğerinede hoş çocuk demişlerdi ben de hayırr yaaa çirkiiin diye bağırmıştım alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…