çirkin koca/nişanlı/sözlü/sevgilisi olanlar?

erkeğin güzeli çirkini mi olurmuş ayoll önemli olan yanında ki bayan ben böyle düşünürüm yerimseniben

valla erkeklerde iç güzelliği çok daha önemli ben bunu bilir bunu söylerim benim ki yakışıklıdır herkez öle der ama ben onun mantığına aşığım kara kaşına gözüne değil

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis ne güzel yazmışsına.s.

sevgilisini yada eşini çirkin bulduğunu, kendisi kadar güzel olmadığını ve çevresindekilere resmini göstermek istemediğini söyleyen arkadaşların güzelliklerine gölge düşürecek bir kaza gelse başlarına. o zaman o eşler yada sevgililer sizin resminizi göstermeye utansa, kendisi kadar güzel bulmasa sizi:uhm:
hiçbirşeyin garantisi yokki, büyük konuşmamak gerek. daha öncede demiştim, güvenme güzelliğine bir sivilce yeter, güvenme zenginliğine bir kıvılcım yeter..

Ya orası öyle tabii. O bahsettiklerinden birisi olarak ben de katılıyorum bu söylediğine. Biri gelip de yüzüme kezzap atsa sempatiksalakcinni öööyle Bergen gib kalsam, acıların kadını olsam ihtimalleri hep geçer aklımdan, hep şükrederim. Ama yani mevcuttaki durum bu, benim de mevcuttaki düşüncelerim bunlar. Zaten kimseyi hor görmüyoruz bizden daha çirkin diye, sonuçta Allah istese onu daha yakışıklı yaratırdı, gücü mü yetmeyecekti sanki. Bizimki sadece durum tespiti, yoksa duruma üzüldüğümüzden, niye benden daha çirkin, niye fotoğrafını gösteremiyorum, vah tüh durumları değil. kaydirigubbakcemile5

anlıyorumolumunekankayizsmile kezzabada gerek yokki arkadaşım, Allah korusun birçok kaza var insanın başına gelebilecekbenneyaptımki

bende bir sivilce çıktı yanağımda inanın ne güzellik kaldı ne cazibe yanikafamçokkarıştıakla gelebilir ben güzelim neden benim şöyle yakışıklısından yok die ama bu göreceli başkasına yakışıklı gelmeyen sana gelebilir ama ben mesela bana iyi görünüyo gibi bile gelse dışardan olumsuz duyunca etkilenirim heralde burda da sevip sevmeme konusu açılabilir tabi uff karışık:jeyyar:

kirpi bile yavrusunu pamuğum diye severmiş...insana sevdiği aşık olduğu kişi de
en güzel gözükür...
zaten seçen ve seçilen kişi önemlidir başkalarının ne düşündüğü değil )

çirkin demeyin kızlar be yazık seviyosunuz ki birliktesiniz opuyorumnanaktan

mecnuna demişler;
sen bu leyla da ne bulursun,güzell değil diye
o da demişki;
siz bide leylayı benim gözümle görün
o yüzden eğer seversen ondan daha güzeli daha yakışıklısı yoktur
senin gözünde

zsize şöyle izah edeyim...
zamanın padişahı mecununun leylasını çok merak ediyormuşş..onun dünyalar güzeli bi insan olduğunu hayal ediyormuş..ve bulup huzuruna getirmiş leyla yı..
gördüğü karşısında hayal kırıklığına uğrar.. sen misin leyla sen sıradan bi insansın diğer kadınlar gibisin der..üstelik çokda güzel değilsin der..
leyla da evet ben leylayım ama sen mecnun değilsin der....yani bacılar insana sevdği ne hoş ne güzel gelir..senin ona nasıl baktığın önemli zaten en kadar güzel olursa olsun kimse onu senin kadar güzel göremez ki...dert etmeyin herkesin kendine göre güzelliği var..kusurları görmeyin

benımde eskı erkek arkadaşım unutamadığım ınsan öyle çirkin kısa boylu göbekli falan ama bence dünyanın en mükemmel erkeği.çok sevıyorum onu hala daha.ondan sonra hayatıma mankenlık bıle yapan tipler girmeye kalktılar ama aynı elektriği alamıyorum ben kımseden.

neden utansınkı ınsan eger bırısını sevıyorsa kendıne uygun gördüğü için sevıyordur ve sevgının nedenı yoktur.gerçi ben bunu çok sonradan anladım kaybetmeden kıymetlerini bılın.

valla benim kocamda çirkin kızlar
burnu yamuk ve büyük kaşın biri aşşada biri yukarda balık ağızlı balığa benziyo ağzı:)))))))) dişleride çrkin çok uzun 1,85 ve 67 kilo yani bide sıska:)))))))))))
ama kocam yaa yerim ben onu canım o benim.....

önceden banada derlerdi sen güzelsin o çirkin diye ama içindeki sevgi ona başka bir gözle bakmana sebep oluyor.

Benim için insan gibi görünüp hayvan olmaması önemli.Ter kokan,geğiren,ağzı ve ayakları kokan,horlayan erkeklerden hiç haz etmiyorum,sinirlerimi bozuyor böyleleri.Bakımlı olacak
Benimle fiziksel olarak çirkin adamlar arkadaşlık kurmak istiyorlar.Azıcık eli yüzü düzgün biri neden nasip olmuyor Tanrım?Ne çirkin kızlar da onca yakışlı adam var.Bu haksızlık kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Aboooo ne diyon kız sen insan sevdiği adama çirkin dermi ohaoldumsmile

Benimki sanırım dünya yakışıklısı zemuszemus (Tabi bana göre:roflol:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…