:lepi::lepi::lepi::lepi:ya ben çirkin seviyorum galiba.
çirkin erkek bana güzel geliyo... çok acaip ohaoldumsmile
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis ne güzel yazmışsına.s.GUZELI GUZEL YAPAN EDEPTIR
EDEPSE GUZELI SEVMEYE SEBEPTIR
bi insan isterse dunyalar guzeli olsun ahlaki kotuyse o benim gozume cok cirkin gelir
ama cok cirkin olup ahlaki iyiyse o insan benim gozulde dunyalar guzelidir
ve ben birini seviyorsam buda dis guzelliginden degil, edebinden, ahlakindan, icinden dolayidir dolayisiyla benim sevdigim insan dunyayn en guzeli/yakisiklisidirr
bu kadar onuda baskalariyla tanistirmaktan asla utanmam aksine kiskanirimaklinialirimsmile
sevgilisini yada eşini çirkin bulduğunu, kendisi kadar güzel olmadığını ve çevresindekilere resmini göstermek istemediğini söyleyen arkadaşların güzelliklerine gölge düşürecek bir kaza gelse başlarına. o zaman o eşler yada sevgililer sizin resminizi göstermeye utansa, kendisi kadar güzel bulmasa sizi:uhm:
hiçbirşeyin garantisi yokki, büyük konuşmamak gerek. daha öncede demiştim, güvenme güzelliğine bir sivilce yeter, güvenme zenginliğine bir kıvılcım yeter..
anlıyorumolumunekankayizsmile kezzabada gerek yokki arkadaşım, Allah korusun birçok kaza var insanın başına gelebilecekbenneyaptımkiYa orası öyle tabii. O bahsettiklerinden birisi olarak ben de katılıyorum bu söylediğine. Biri gelip de yüzüme kezzap atsa sempatiksalakcinni öööyle Bergen gib kalsam, acıların kadını olsam ihtimalleri hep geçer aklımdan, hep şükrederim. Ama yani mevcuttaki durum bu, benim de mevcuttaki düşüncelerim bunlar. Zaten kimseyi hor görmüyoruz bizden daha çirkin diye, sonuçta Allah istese onu daha yakışıklı yaratırdı, gücü mü yetmeyecekti sanki. Bizimki sadece durum tespiti, yoksa duruma üzüldüğümüzden, niye benden daha çirkin, niye fotoğrafını gösteremiyorum, vah tüh durumları değil. kaydirigubbakcemile5
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis ne güzel yazmışsına.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?