çirkin koca/nişanlı/sözlü/sevgilisi olanlar?

bende kendimi çirkin bulurum onun yanında bu nasıl bi duygu acabaa alsanaalsanasmile???

nişanlım bana göre dünyanın en yakışıklı erkeği.hep gönül gözüyle bakıyorum objektif olamıyorum bu konuda ne yazıkki.tabi ilerleyen yıllar yüzünede bırakıyor bir kaç eserini.çöktü benm bi tanecik nişanlım yaaa dertten sıkıntıdan çöktüüüü.hani güzellik çirkinlik değilde yanında daha genç ve dipdiri duruyorum öyle diyebiliriz :roflol:

hahha kizlar bayildim bu basliga ya kaydirigubbakcemile3 benim ilk ciktigimda cirkin ama tatli cirkinlerden ya cok seviyodum deli gibi aSIk oldugm icin hic farketmezdi hala da derim cirkindi diye o zamanlar da diyordum ama dedigim gibi tatli cirkinlerdendir o delikafadulden

annem diyo ki;

bi sabah kalktım. yan tarafıma döndüm. bi baktım babanın yarısı yok.! hemen uyandırdım: "kalk kalk, diğer yarın nerde senin." dedim. meğersem adam aldığımda kısaymış ya. sonra ışığı açtım. o da ne.? burnu da kocamanmış. "26 sene olunca geri iade olmuyo ürünlerimizde" demiş babamda. "garanti kapsamının dışındasınız artık" demiş. :roflol:

neyse, bence erkek zaten güzel olmaz ya.
güzel erkek yok gibi bişey.
bence kenan emirzalıoğlu, kıvaç tatlıtuğ, brad pitt o kadar da yakışıklı değiller.

gelip, diz çökseler önümde, bi düşünürüm yani... :dilcikar:

benim aşkımı da bi çok kişi çirkin bulur bi çok kişi de güzel çocuk der ama benim gözüm güzel görüyo, e sevince dış görünüşünü görmüyosun ama çirkin değil ki benim aşkım kim ne derse desin biz seviyok birbirimizi kıskananlar çatlasıııınnn kaydirigubbakcemile3

ilahi kızlar bi hoşsunuz ya:)güzellik,çirkinlik bence görecelidir.bakana,bakış açısına görede değişir.siz beğenmezsiniz ama dünyanın en çirkin adamı,bir bakarsınız dünyanın en güzel kadınını mutlu edebilir.aralarında paylaştıklarıdır mutlu eden onları.zaten yine bence erkek dediğin boylu,poslu,kalıplı,toplum içinde göze batmayan,vs vs ne biliyim işte adam gibi adam olsun(benim eşim gibi:)düşünsenize tv.de gördüğümüz yakışıklı vitrin bi erkek gerçekçi gelmiyor bana zamanla sıkılırım ben ya.

Bence sevgilinize yada kocanıza çirkin diyebiliyorsanız sevmiyorsunuz demektir çünkü; sevdiğiniz insan size çok güzel gelir.Bununla ilgili bir hikayem var hemde ilkokul kitabımızdan:
Birgün bir bayanın oğlu beslenme çantasını evde unutmuş.Bayan da apartman görevlisini çağırmış ve demişki: Şu beslenme çantasını şurdaki ilkokula götürür müsün? oğlum beslenme çantasını evde unuttu da.Adam daha önce bayanın çocuğunu görmemiştir.Ardından bayana sorar ğlunuzu tarif eder misiniz?
kadında derki: gördüğün en güzel çocuğa çantayı ver.
Ardından akşam olur,çocuk eve gelir.Annesine sorar:annecim neden beslenmemi göndemedin.Bunun üzerine bayan apartman görevlisini çağırır ve neden beslenme çantasını götürmediğini sorar:Adam şöyle der: siz bana gördüğüm en güzel çocuğa çantayı vermemi söylediniz.ben de oğluma çantayı verdim.Çünkü; gördüğüm en güzel çocuk kendi çocuğumdu.

çok alemsin yanlız haa=)
birşey olmaz,çirkin olsun kalbi güzel olsun.
kavga ettiğinizde çirkin olduğunu aklına getirmezsin
yakışıklı olsa kavga ettik ne kadar da yakışıylıydı halbuki mi dicektin
yine aynı derece çirkinleşirdi gözünde kızgınden.
gerçekten seviyorsan soğumazsın.

sevgilim degildi ama sevdigim bi erkek vardi ne yazikki karsiliksizdi
neyse konuya gelelim
onu görünce diordumki arkadaslara ja baksaniza ne kadar cirkin ama onu herseyden cok seviordum tabi ilk asik oldumda öyle düsünmüyordum xD
bence sevmenin güzellikle alakasi yok
hem unutmayin insanlar var cirkin olur ama öyle cekici olurki

Gönül kimi severse güzel o ´dur..
Klasik ama gercek -tatlicadiarzu-

:lepi:

"güzelliğin neye yarar bu bendeki aşk olmasa"

yaşlanınca yüzü buruşunca kim bakar artık onun tipine. kişiliğine bak, ömür boyu onu taşır yanında:umursamaz:

yakışıklı olsaydı size bakmazdı belki:roflol:

kirpiye yawrusu pamukk gibi gelirmişş :))

kaşı gözü deildee bi sözüü bi hareketi sana karşı yaklaşımıı hayat anlayışııda insanı kendine hayran bırakabilir:asigim:

benim sevgili maşallah pek yakışıklı , keşke çirkin olsaymış .. bayanssulusmile

çirkinMıŞ
ama benim için dünyanın en yakışıklı erkeği :asigim:

bu nasıl bir sorudur yahuu...akannehir

benim aşkım çok yakışıklı benim için...
bir tanedir dünyada....(Babamdan sonra kaydirigubbakcemile3)

benim sevgililerim hep benden çirkindi delikafadulden
bebek suratlıları ya da yakışıklıları beğenmiyorum nedense sırnaşık şey

GUZELI GUZEL YAPAN EDEPTIR
EDEPSE GUZELI SEVMEYE SEBEPTIR
bi insan isterse dunyalar guzeli olsun ahlaki kotuyse o benim gozume cok cirkin gelir
ama cok cirkin olup ahlaki iyiyse o insan benim gozulde dunyalar guzelidir
ve ben birini seviyorsam buda dis guzelliginden degil, edebinden, ahlakindan, icinden dolayidir dolayisiyla benim sevdigim insan dunyayn en guzeli/yakisiklisidirr
bu kadar onuda baskalariyla tanistirmaktan asla utanmam aksine kiskanirimaklinialirimsmile

bu konu için henüz küçük olabilirim ama :) benim aşkımda çiyykiinnn belkide kilosundan dolayı öyle diyolar (annem bile heheh) ama o benim için bi bi bi bi taneeee kaydirigubbakcemile3

Valla bence de az sevmekle filan alakası yok, konuyu açan arkadaş kendisi de demiş ya, objektiflikle alakalı bence de :))

Benim eşim çirkin değil ama bende çirkin bence :)) Benle aynı boyda, hafif kilolu, biraz da koca kafalı. O yüzden ben de fotoğfarını göstermem kimseye :) Ama gözleri bakışalrı gülüşü güzel, o yüzden 3 boyutlu da çok sorun yok .Ama itiraf ediyim, bazen bana de daha da çirkin görünüyo ve diyorum neden benim güzellik düzeyimde bi yakışıklılığı olmadığını bile bile evlendim onla diyorum bilmiyorumkismile Sonra bi komiklik yapıyo, birlikte bi gülüyoruz, beni bi seviyo, ben onun koca kafasını unutuyorum gidiyo opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…