- Konu Sahibi ben_ben_ben
-
sonradan öğrendim.....ama beni duyduktan sonra olmuş :)) arkadaşlar senden sonra aklına birinden hoşlanmak gelmiştir diolar. çirkin bulmuş beni. zaten bende kendimden asla hoşlanmazdım. sorun da bu zaten sanırım. bu olayı nasıl halledebilirim. yani kendimi sevmek...
Bak tatlım oğlanın seni beğenip beğenmemesini koy bir kenara ama sen kendini beğenmezsen işler sarpa sarar.
Eminimki birçok meziyeti olan hoş bir bayansın.
Hepimiz çeşit çeşit meziyetlerle donatılmışız tatlım.
Kimimiz bir gülüşümüzle ortalığı aydınlatırız,
Kimimiz bir bakışımızla insanları feth ederiz.
Önemli olan sendeki bu güzellikleri görmek.
O magazin dergilerinin baş sayfasındaki kızları model alma kendine.
Kusursuz insan yok.
Resimler photoshop la düzeltilebiliyor ama kalplere olmuyor o işlem.
Yüreğini güzel tut,mutlaka sendeki cevherleri görecek biri çıkacaktır karşına.
Cok dogru...dogal hallerini gördügün zaman sok oluyorsun bazilarinda:1shok:
Bak mesela ben ayaklarimdan nefret ederdim eskiden....kesinlikle sandalet tarzi ayakkabi giymezdim....Neden? Cirkin buluyordum...zarif bir kadin ayagi gibi degildi bana göre cünkü....ama gel zaman git zaman kabul ettim....benim ayaklarim ya herseyi ile benimler dedim....sükür ettim ayaklarim bekli güzel degil ama cok sükür yürüyebiliyorum dedim.:hulya:..
Birazda bu acidan bakmak lazim....eminimki her kadinin kendinde güzel bulmadigi bir bölgesi bir parcasi vardir fakat bizim begenmedigmizi belki bir baskasi bizden kiskaniyordur.......
Ellerimizi begenmezdim taki elleri olmayan birini gördügüme kadar....demis bir Kadin... o yüzden birazda bu tarafdan bakmaya calis.
Kimse kusursuz degil
Gülsüm'cüm bende bir zamanlar takmıştım ayaklarımakaydirigubbakcemile3
Hep daha küçük olsunlar isterdim.
Hamilelikten sonra 1 numara daha büyüyünce ayaklarkaydirigubbakcemile3
Sendeki kötünün,eldeki iyiden daha güzel olduğunu anladımkaydirigubbakcemile3
Bayılıyorum ayaklarıma şimdiopuyorumnanaktan
Aksini düşündümmü hissedip ters tepki veriyorlar sonrakaydirigubbakcemile3
Evet ya ne cektim bu ayaklarimdanmafoldumben....travma gibiydi cilekcim ya...yazlari imrenirdim böyle zarif acik ayakkabi giyen kizlara....:1closedeyes:
Simdi bende seviyorum:hulya:...yalin ayakda dolassam tinlamiyom vallaha....zemuszemus
Belki zamanla konu sahibi arkadasimizda kendini oldugu gibi sevmeye kabul edecek ve ögrenecek...bu galibada biraz olgunlastikca oluyor degilmi?CADIARZU
yani şöyle şu ana kadar kimse benden hoşlanmadı...ama kimse :) 25 yaşındayım ve kendimi hiç beğenmiyorum . kafam büyük ve yamuk :) ağzım eğri çünkü diş dizilimim bozuk. Öle yani. Kendimi çoğu zaman ezilmesi gereken bir böcek gibi hissediyorum....çok mu uçmuşum ne
Sen kendin için bunları düşünüyorsan başkaları neler düşünmez ki, önce kendinle barışık ol, öyle bir yazmışsın ki ben sevmediğim biri için bile yapamazdım bu yakıştırmaları, kendine bu kadar haksızlık etme Allahın gücüne giderlmaz:
Seni çirkin bulduğunu söyleyerek reddeden kişinin de gönül güzelliği ortada :mymeka:
Güzellik ve Cirkinlik kisisel birseydir arkadasim....
Ona cirkin gelebilirsin...ama yarin bir baskasi sana sen benim icin dünya güzelisin diyebilir
Sana kalp gözü ile bakan biri olduktan sonra....her halinle güzel gözükeceksin...:hulya:
Ne demis asik veysel....Güzelligin bes para etmez su bendeki ask olmasaydi...
Lüften üzülme ve sakin kendini cirkin görme....Hicbir kadin cirkin degildir.:1hug:
Simdi hepimiz egri oturup dogru konustugmuz vakit itiraf etmeliyizki ilk olarak gözümüze hitap eden kisiye gönlümüzede hitap etmesi icin sans veriyoruz...öyle degilmi?
Tamamiyle huyu suyu güzel olsunlada olmuyor tabiki bu isler....ilk önce dis görünüsden hoslanarak basliyor ask dedigmiz macera!!! :hulya:
Ama iste dis görünüs cok kisisel bir olay....kimine güzel gelen kimine hic hitab etmez...
Hic unutmuyorum lisedeyken bana arkadaslik teklifi eden bir cocuk vardi...tüm okulun kizlari hayrandi o cocuga....ama gel gelelim dünyadaki son erkek bile o olsaydi hayatta kabul etmezdim...Neden? Bana yakisikli gelmiyordu iste, gözüme hitab etmiyordu iste...
Bu böyle birsey güzelim....o seni red etti diye bir baskasida edecek diye birsey yok....:1hug:
arkadasım ben açıkca söyleyeyim. senin çirkin olmadığın kanaatindeyim..sebebini sorma ...öyle.
şuram buram demişsin..
burda hepimizin türkan şoray mıyız?
hayır değiliz ama hepimiz çok güzeliz,en azından buna inanıyoruz. mutlaka takıntılarımız var..
ama hayatımı zehir etmıyoruz bunlar için.. bir de o sen de gördüğün kusurlar var ya başkaları aynı gözle görmüyor onları.. emin olabilirsin..
mesela ben ayaklarımı hiç beeğnmem. büyük kaba, ayak parmaklarım cok uzun. burnu açık ayakkabıdan fırlıyor neredeyse yere değecek.. o derece..
onları sevmiyorum ya.. yolda yürürken kadın erkek istisnasız herkes ayaklarıma bakıp tiksiniyor gibi gelir bana.. halbuki mantıklı düşününce ne kadar gülünç düşünüyorum. işte beğenmediğimden bu fikirden kendimi alıkoyamıyorum: bence sen de aynı durumdasın.
bıraz daha mantıklı düşününce 170in üzerinde boyum var. 36 beden minicik ayaklarım olsaydı. o ayaklar bu boyu kaldırmazdı.. sağlıksız ayaklarım oludu..
Yaratan herşeyi düşünmüşte yaratmış..
lütfen kendini kusurlu görme..
Sendemi????akannehir
Galiba kadinlarin en cok begenmedikleri yerlerden biri ayaklari oluyor.:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?