Çirkin olduğum için reddedildim...

mecnunun uğruna aklını kaybettiği,çöllere düştüğü leylası,kara kuru bir kızdır.çirkin demiyeyim ama güzel bir kız değildi.
aşk başka birşeydir güzelliğe çirkinliğe bakılmayacak kadar,adamı kör edecek kadar aklını kaybettirecek kadar başkadır.
gelelim zamanımızın erkeklerine,peşlerinden koştuğu kadınların dış güzelliğine önem verirler.çünkü aşık olmamıştır ki;onunla beraber olmak için peşinden koşmuştur maalesef.
boşver canım hiç üzülme,sen sevsende seni sevmeyen bir erkekle hayatını sürdürebilir misin?
seni seven sana değer veren daha düzgün daha karakterli birisiyle hayatını idame ettir.

Çirkin diye birşey yoktur.. Bence insan kendi kendini çirkinleştirir..
Senin için demiyorum.. genel konuşmam gerekirse.
İnsanın hareketleri, konuşması ,oturup kalkması..
En önemliside kendine temiz bakması.. yakıştırması...
Bence temizlik ve bakım çok çokk önemli...
Belki o kızın kaşı gözü saçı senden daha güzeldir. allah öyle yaratmıştır.
Ben sana şimdi ... yok güzelsindir..sana öyle geliyodur falan fişman demiycem.
Kendine bak arkadaşım... her zaman yeni giymek kalite giymek zorunda değilsin
Ama üstüne yakıştır.. temiz ütülü olsun.. sacın bakımlı olsun boyatamıyorsan bile
Şekil verebilirsin... yani kendi başına yapabileceğin çok şey var. ben genel konuştum
Benim bir tanıdığım var.. hani Allah var. kaş göz tip pek şekilli değil nasıl desem işte bebek gibi bişey değil.. burayı toparlayamadım:bbo:
Ama giyimi.. kendine temiz bakması güzel kokması.. konuşması.. herkesi çekiyor...
Bilmem anlatabildim mi..vereliniortak

hemide nasil ucmussun:roflol:
aha sen noterdamin kamburusun :roflol:

yav kim kusursuzki hayatta, dört dörtlük olmasakda yetiyoz kendimize

alkisalkisalkis

bu devirde aşk karışır hevesle :1ninca:

güzelliğin beş para etmezzz,bu bendeki aşk olmasaaopuyorumnanaktan

çirkinlik göreceli bi durum bence herkes güzeldir sen kendinle barışık olmalısın kendine bakmalısın ve güvenmelisin eminim si çok beğenenler vardır ama sen bilmiosundr ark.ın sana göre senden güzel olabilir bırak onları kendine yeni sayfa aç eminim cok mutlu olacaksın

canım bak kendini kötü hissettikçe kendini daha da çok çirkin görmeye başlayacaksın, bir insanın en iyii dostu kendisidir...eğer sen kendini sevmezsen ki en büyük düşmanında yine kendin olursun..
biliyormusun benim küçükken adım neydi :) şimdi o kişileri görüyorum ..onlarda beni görüyorlar:)
bana hep
çirkin ördek yavrusu derlerdiii..
çok üzülürdüm çokkk ..okula gitmek istemez, kendimi öldüresim gelirdi..aaa sonradanşunu anladım ki daha bir bayanın yüzü şekli şemali daha ileri yaşlarda oturuyormuş..
bunun için kendini şimdiden üzme
ama bişeyler yapmak istersen zayıflamak yada ne bileyim farklı bir değişim istersen ne yapabileceğimizi hep beraber konuşup bir karara bağlarız saç kesiminden tutta rengine kadar...

arkadaşlar bu topik tamamen dalga geçmek için açılmış gibi ara sayfaları okursanız siz de fark edeceksiniz. topiğin sahibi filan yok. 2-3 defa msj yazmış onda da dalga geçer gibi kafam kocaman ağzım yamuk demiş yanına bir sürü gülücük işareti koymuş. bunun nesi komikse. 26 yaşımdayım demiş profilinde 23 yazıyor. okuyorum demiş 26 yaşında ne okuyacaksa. profilinde lise yazıyor. yani arkadaşlar sahiden destek olacağımız bir sürü arkadaşımız var bu sitede. iyi niyetimizi suistimal ettirmeliyim bence...

arkadaşlar ben burdayım....yurtdışındaydım ve internetim yoktu neyse.... birincisi yaşımı doğru soylemedim çünkü bir kaç arkadaşım bu forumla ilgileniyorlar ve benim böyle düşüncelere sahip oldugumu bilmelerini istemedim.Açıkcası seyahat iyi geldi ve kendimi daha iyi hissediyorum şu an. Sanırım o anki piskolojiyle biraz abartılı kelimeler kullanmışım ama çirkin bulma konusunda hala aynı fikirdeyim amacım asla kimseyle dalga geçmek değildi. böyle düşünmenize yol açtığımiçin çok özür dilerim. yorum yapan arkadaşlara da sonsuz teşekkürler...herkesi öpüyorum

madem dişlerinden memnun değilsin nedne yaptır mıyorsun?

her şey görünüş değil ama bazen kimsenin beğenmeyeceği biri
konuşarak iki dakikada kendine bağlayabiliyor

bence sen kendine güvenmediğin için çekingen duruyorsundur
ve sen kendini beğenmezsen karşıdaki bunu hisseder
biraz özgüvenin yüksek olacak ki karşındakine de bu duygu geçsin

biz kendimizi değersiz hissedersek kim bize değer versin ki ?

herkesin güzel bir yanı vardır canım
onu önplana çıkarmaya çalış

canim öncelikle hic bir allahin kulu cirkin diildir bence
kendinede haksizlik etme
önemli olan kalp güzelligidir özellikle
insanin icinin güzelligi disina yansir
ve karsindakinin bakis acisida önemli
güzel bakan güzel görür daima
bence kaybeden sen diil odur
takma kafana derim
ummadigin anda ummadigin prensin cika gelir karsina emin ol

Ne demek kimse seni beğenmiceklmaz:
Hem eminim çirkin değilsin sadece bakımsızsın
Bence biraz bakımla çoğu kadından güzel olacaksın a.s.

önemli olan tatlı dil, güler yüz.. inanmazsınız belki ama, gülümsemenin yakışmadığı kimse yoktur. insanların içinizi görmesini sağlayın, sadece görünüşünüz için yanınızda olacak varsa kusura bakmayın ama cehenneme kadar yolu var derim ben olsam.. isterseniz memnun olmadığınız yerleri biraz modifiye ettirin :) dişler, saçlar kolay değişebilen yerlerimiz. cildinize iyi bakın, temiz tutun, hafif bir makyaj yapın size uyan tonlarda. ee daha ne olsun........

illa güzel olman gerekmiyor kendine biraz bakım yapabilirsin hem çirkin olduğun için seni reddeden bir insandan hayır gelmez düşünsene o insanla evlendiğini... güzelliğin gidince senden boşanır kesin... sırf dış görünüşe önem veren birine HAYATTTA önem vermem sende verme çooookkkk üzülürsün tatlım!!

sen kendini çirkin görebilirsin

ne gözle bakarsan o gözle görürsün kendini

çirkin ya da güzel yüzlü olmak mı önemli olan

önemli olan sağlığın sıhhatın

kendindeki eksiklikler yerine sana verilen fazlalıkları düşünsen

sende var olanlarla mutlu olmayı denesen

aklına ne çirkin olduğun düşüncesi gelir ne de eksikliklerin

mutlu olmak istiyorsan elindekilerle olur o iş... sende olmayanların hasreti ile yanıp tutuşarak değil şakkıdı

önemli olan dışındaki kusurlar değil , içindeki kusurlardır.. dışın güzeldir ama içinde eğer "fesat, kıskanç, kinci,dedikoducu..." birini taşıyorsan neye yarar senin fizik güzelliğin:uhm:

"ne elbiseler gördüm içinde insan yok,nice insanlar gördüm üzerinde elbise yok...Hz Mevlana"

sana tavsiye
1. kendinle barışık ol
2. dış görünüşündeki kusurlar yerine içindeki kusurlarla ilgilenen arkadaşlar edin...
biri seni sevecekse içindeki güzel yüreğin için sevsin, bedeninin göz alıcılığı ile değil
bugun sana bedenin güzel diye yaklaşan adam yarın sen yaşlanıp pörsüyünce bedeni güzel başka kadınlara giderkafamçokkarıştı
3. haline şükret, her zaman görünüş olarak senden eksik olanları düşün (eli,ayağı,gözü , kulağı ...) olmayanları
4. GÜLÜMSE -- gülümseme yüzünün değerini arttırır.--- unutma

ve aşağıdaki şiiri oku iyi gelir umarım

HERSEY SENDE GiZLi

Yerin seni cektigi kadar agirsin
Kanatlarin cirpindigi kadar hafif..
Kalbinin attigi kadar canlisin
Gozlerinin uzagi gordugu kadar genc...
Sevdiklerin kadar iyisin
Nefret ettiklerin kadar kotu..
Ne renk olursa olsun kasin gozun
Karsindakinin gordugudur rengin..

Yasadiklarini kar sayma:
Yasadigin kadar yakinsin sonuna;
Ne kadar yasarsan yasa,
Sevdigin kadardir omrun..
Gulebildigin kadar mutlusun
Uzulme bil ki agladigin kadar guleceksin
Sakin bitti sanma her seyi,sevdigin kadar
sevileceksin.
Gunesin dogusundadir doganin sana verdigi deger
ve karsindakine deger verdigin kadar insansin
Bir gun yalan soyleyeceksen eger
Birak karsindaki sana guvendigi kadar inansin.
Ay isigindadir sevgiliye duyulan hasret
ve sevgiline hasret kaldigin kadar ona yakinsin
Unutma yagmurun yagdigi kadar islaksin
Günesin seni isittigi kadar sicak.
Kendini yalniz hissetigin kadar yalnizsin
ve guclu hissettigin kadar guclu.
Kendini guzel hissettigin kadar guzelsin.. iste budur
hayat!

Iste budur yasamak bunu hatirladigin kadar yasarsin
Bunu unuttugunda aldigin her nefes kadar usursun

ve karsindakini unuttugun kadar cabuk unutulursun
Cicek sulandigikadar guzeldir
Kuslar otebildigi kadar sevimli
Bebek agladigi kadar bebektir
ve herseyi ögrendigin kadar bilirsin bunu da ogren,
SEVDIGIN KADAR SEVILIRSIN

CAN YUCEL

canım kardeşim düşüncelerin çok yanlış bu dünyada herşey güzel olmak değilki eger bunu takarsan bu bir sorun olur.lütfen görmezden gel.. tamam insanın aynaya baktıgında kendini güzel görmesi mutluluk verir ama bu geçici mutluluktur sende kalbindeki güzellikleri görüp onun için mutlu ol vede kendini asla küçük görme bence güzel olan insanlardanda büyük olan sensin ..cesaretin var senin dağ gibi ben böyleyim diyebiliyorsun .. bence güzel olmnak hiçde önemnsenecek bir şey değil çünkü onu veren allah tır .senin elinde değil ama güzel insan olmak senin elinde zaten kelıcı değiliz bu dünyada kazık çakamayız güzellde çirkinde toprak olacak cnm kardeşim kendini begenmiş ukala insanları boşver kalp gözüyle gör kendini ve seni o gözle görecek bir hayat arkadaşı bekle..kompleksli aman karım güzel olsun gerisini koyy olsun diyenlerden zaten hayır gelmez ömür törpüsü insanlardır onlar allah hakkında hayırlısını nasip eder inş.

insanlıkdan nasibini almamış
çocuklu beyinli insanlar için üzülme canımm
kendi tiplerine bakmadan beğenmiyorlar birde öylemi
bende çok yaşadım
takma kafana canımcımm
böyle insanlar malesef çok var

verilmesi gereken cevapi gulsumcum soylemis tebrik ediyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…