Çirkin olduğum için reddedildim...

bence bırak bu güzelliği falan kibar(yemek yeyişinle oturup kalkışınla ) herşeyinle temiz titiz (saçların kıyafetlerin tırnakların) kültürlü ortamlaar girdiğinde kolay iletişim kurabilen herşeyden ufacıkta olsa olabildiğin sürece ben çirkinim deme
öle kızlar görüyoruzki baktığımzıda su gibi güzellikleri var ama bi konuşmaları oluyor bazılarının he la geliyom gidiyom şeklinde ne kadar itici düşünsene veya türkiyenin cumhurbaşkanının adını bilmeyen bir kız... (aslında bakarsanız bu erkekler içinde geçerlidir)
sana tek tavsiye edebileceğim şu sana ençok benzeyen (huy hus, kültür ,yaşam tarzı , yaşama bakışı açısından ) insanla birşeyler düşün
sen reddedildiğini düşünüyosun belki bigünde sen başkasını reddediceksin
olumlu düşünürsen olumlu olur
herşey gönlünce olsun

canım bütün arkadaşlar söylenmesi gereken ve doğru olan her sözü söylemişler:CüvCüv: senin yapman gereken tek şey var kendini sevmena.s insan kendini severse bakışı , gülüşü bile bir başka güzelleşir buna inan ve hep mutlu olmaya karamsarlıklarından arınmaya çalışa.s.

görünüşüne , giyinişine , bakımına dikkat edip özellikle yakışıklı erkeklerle birlikte gördüğüm yüzü pek güzel olmasa da neşeli ve muhabbetine doyum olmayan çok kız gördüm. inan bana güzellik değil de bir ömrü birlikte geçirebilecekleri, birlikteyken huzurlu ve eğlenmiş hissedecekleri kızları tercih ediyorlar. :)

bence arkadaş biraz eğlendi bizlerle:)
şimdi düşünüyorum kendim için şöyle çirkindim böyle çirkindim diyebilirmiyim,ı-ıh diyemem
bence hiç kimse diyemez ...
bu kadar detaylı tarif edemez en azından
neyse umarım kendini seviyor ve iyi hissediyordur...
güzellik gerçekten göreceli bi kavram ,eskiden çok önemli olduğunu düşünürdüm ama zamanla gördümki güzellik tek başına para etmiyor......
insan insanlığı ile yaptığı herşey ile bi bütündür..
ama görselliğe hiç önem vermiyorum dersem yalan olur ,güzel olan herşeye insanlar ilgi duyar,bu doğanın kanununda var.

Arkadaşlar,
özellikle sitenin tecrubeli bayanları bu sözleri hiç kimse kadın veya erkek kendi için söyleyebilir mi?
Bazen bariz doğruluk payı olamayacak konularda ciddi ciddi yorumlar yapıyorsunuz şaşıyorum vallahikafamçokkarıştı

bencede ilk once o cocugu sallayacaksin madem reddetti kendi bilir diyceksin ve kendine guveneceksin
seni istemeyen icin neden kendini uzeceksin ki
bu dunyada butun kadinlar guzeldir bunu unutma
birazda kendine guvenen kadin guzel bulunur bunu da sakin unutma

onlara o zaman selamet dileyin yapacak bir şeyiniz yok.çirkin olmak da güzel olmak gibi yaratılıştan gelen bir şey.değiştiremeyeceğine göre.sen kendinle barışık yaşa.bu arada kim söyledi çirkin olduğunuzu bu yakıştırmayı siz mi yaptınız kendinize yoksa çevreden de böyle tepkiler alıyor musunuz?

ÇOK özür dilerim ama arkadaş dalga geçmiş ara sayfaları okuyunca fark ettim siliyorum btün yazdıklarımı..

Son düzenleme:
arkadaşlar bu topiğin bir sahibi var mı merak ettim valla.. sanki delinin biri bir kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış gibi bir topik. topiğin sahibi de bişeyler yazsa fena olmayacak herkesi seferber etmiş kendi ortada yok. sanki biri kafa yapmış gibi geldi ya bana neyse :bbo:akannehir

cnm dişlerini düzelttirebilirsin
kafa yapınıda sacların ile kamufule edebilirisn bunlar düzelmicek şeyler değilki

güzellik göreceli bir kavramdır.bazen çiftleri inceliyorum yakışılı bir erkeğin yanında bana göre çok çirkin bir kız ya da çok güzel bir kızın yanında çok çirkin bir adam.ama bu yorum kime göre bana göre.ama o kadın ya da erkek yanındaki insandan memnun.ağzının içine düşüyor hatta çok aşık.benim dış görünüşe göre verdiğim hükme inat o kişide onu değerli sevilmeye layık kılan güzel bir şeyler olmalı.karşısındakini cezbeden onu bağlayan.yani güzellik çirkinlik çok göreceli bir kavram.ve bir kişi tarafından reddedilme sebebi olabilir mi bilemem.çok güzel ya da yakışıklı bir insan da reddedilebilir.bu yeterli bir sebep değil.

ya deli misin öyle denir mi hiç.dünyanın en çirkin insanı olsan bile ki değilsin(kafa ve diş yamukluğu ile çirkin olunmaz)böyle söylememelisin.sen işe kendini beğenerek başla.kendini ne kadar böcek görürsen etrafındaki insanlarda seni öyle görür.kendine haksızlık etme.güzellik insandan insana değişir.önemli olan ahlak güzelliğinin dışarı yansıması.bi bakıyosun harika bir güzelliği var ahlakı ile beraber kendinden nefret ettiriyo herkesi.ya da tam tersini düşün.kendine saygı duyarak işe başla...

hiç üzülme herşey birazcık paraya ve kendine güvene bakıyor.Öyle bir zamandayız ki neredeyse herşeye çare var artık.ınsanlar hernekadar dış görünüşe bakmam dersede ben asla inanmıyorum.Maalesef dış görünüş çok önemli.Yapacağın şey basit bakımlı olacaksın,bir psikoloğa gidiceksin ve dua edeceksin Allaha senin karşına iyi insanlar çıkarsın diye.Bak o zaman herşey nekadar farklı olacak.Kimsenin seni üzmesine izin verme ve şu 2 günlük dünyada böyle şeylere üzülme.

Ya arkadaşın aradaki durumu ile ilgili mesajını okudum da gerçekten kendisini kınadım
ne o öyle dalga geçer gibi

bikere eğer bu durumlara sahip bir kişi olsaydın ve gerçekten desteğe ihtiysacın olsaydı böyle iki satırla gülücüklü mesajlarla yazamazdınn... bence güzelliğin gayet yerinde yaşında biraz küçük ki böyle bir konu ile dalga geçiyorsun..
çünkü hayata herkes mucizevi güzelliklerle yada en azından normal bir yapıyla gelmiyor..
herkesin bi kusuru olabiliyor..
allah herkese bi kusur kondurabiliyor..
kiminin yüzüne kiminin yüreğine..
bu yüzden böyle şeylerle dalga geçmemek lazım
yarın ne olacağını biliyomusun
allah korusun yzüne gözüne dalga geçtiğin için bişey olacak.

sen hiç böyle kusurları olan ve mutsuz olan insanlar olmadığını mı düşünüyorsun.. birazcık saygı duy gerçekten öyle isede gel güzelce ayrıntısı ile anlat ve bizi böyle bir duruma bırakıp dalga geçermiş gibi olduğun için bence özür dile..

Son düzenleme:
Bence de kafa yapıyorsun, ilk okuduğumda da bu topici geyiğine açtığını düşünmüştüm ve hiç cevap vermemiştim. Hiç birimiz dört dörtlük değiliz kusurlarımız olduğunu kabul ederiz. Ama hiç birimiz çirkin olduğumuzu kabul etmeyiz ki değilizde Zira kendini gerçekten çirkin bulan insanlar maalesef intihara eğilimli insanlardır ve emin ol gelip böyle topic açarak bunu paylaşmazlar. Kendilerine ciddi zararları vardır tedavi gerekir. 'Kendini beğenmemek, çirkin bulmak' çok çook ciddi bir sorun.

kafan büyük ve yamuk hee aa ne kadar komikk bizde gülelim :roflol:

madeem bu durumdan rahatsızsın neden gülerek anlatıyosun çokmu komik sengözlerimebaksanab

Son düzenleyen: Moderatör:

bı kere dunya hıc kımse senı begenmıyor olsa bıle,
senın kendıne bu cumlelerı kurmaman lazım..

herseyden once ozguvene ıhtıyacın var.. ıkıncısı ıse bakım...
guzel kadın yoktur kesınlıkle bakımlı kadın vardır buna cok ınanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…