• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cirkin sansi denen birsey var mi gercekten ?

Mesela benim eski erkek arkadasim kisa boylu hafif sisman esmer alimli olmayan bir kadinla evlendi..herkes cok sasirdi inanamadi.yani evlilikler artik zaten salt ask uzerine mi kurulu?cikarina o uydu ona gitti...o yüzden sen kendini bildikten sonra kimse umrunda olmasin..Görünen Köy kilsvuz istemez.yinede güzel bir kadina sahip olmak bence onemli birsey.herkes kaldiramaz..
çok korkunç değil mi ya...biri bana böyle gelse ve ben seviyor sansam ....bilmiyorum kabus gibi Allah korusun...

Bu arada güzel derken dogal guzellikten bahswttim.yoksa burnu yapili dudak silikon dipten kara kara sac cikmis sari sacli vir kadin güzel diye gezinmesin...

Bu arada güzel derken dogal guzellikten bahswttim.yoksa burnu yapili dudak silikon dipten kara kara sac cikmis sari sacli vir kadin güzel diye gezinmesin...
niye bence o da gezsin
güzellik allah vergisi olunca niye değerli ki
o da güzel olmuş işte ama sonradan fark yok bence pek :KK53::KK53:

Güzel olmayınca daha iyisini bulamam zaten deyip ilk denk gelip kendisini isteyenle evleniyorlar. Zaten kısmeti çıkmıyor çünkü. Hasbel kader biri denk gelirse kaçırmıyor.
Ama güzelse hep nasıl olsa daha iyisi denk gelir mantığı oluyor. Yaşı ilerlemiş evlenmemiş bayanlara bakıyorum hepsi gerçekten çok güzel. Standart üstü görünümde kadınlar. İnanamıyorsun bekar kaldığına. Konuşunca bakıyorsun ki havasından evlenememiş. Onu bunu beğenmedim filan. En sonunda yaş ilerleyince gençken asla bakmayacağı bir adamla evleniyor. Çünkü artık eskisi gibi talip gelmiyor.

Kendine çok güvenip beğenmemekle insan kendi kısmetini kapatmış oluyor bence.
İyi bir evlilik yapmak için biraz da uyanık olmak gerekiyor galiba. Bazen de bakıyorum gerçekten güzel bir kadın hiç ama hiç değil ama gayet iyi görünümlü, sosyoekonomik anlamda da güçlü kocası var. Süslenmiş püslenmiş, kahkahasıyla, çenesiyle cilvesiyle adamı tavlamış.
Çok güzeller biraz da soğuk oluyor sanki. Erkekler sıcak cilveli kadın sever :)
Benim eşim tanıştıktan iki ay sonra evlenme teklif etti bana. Yıllardır sevgili olup teklif almayan arkadaşlarım sinir oldu. Ben konuşkan ve sıcakkanlıyımdır. Çok güzel diyemeyiz ama baya hoş bir kızdım, az çok dikkat çekerdim. Süslü hiç değildim. Mesafemi koruyarak sıcak bir samimiyet kurardım. Bıcır bıcır görünce karşısında evlenmeyi düşünmeyen eşim teklifi ediverdi. Bir de evliliğin E sinden bile bahsetmedim eşime. Asla istekli görünmedim ondan da olabilir:)

Çirkin şanı diye bir şey yok, karakter diye birşey var. Ama dış görünüşe kafayı taktığınız için insanların karakterine görebeğenilmesini yadırgıyorsunuz hatta belki hiç anlamıyorsunuz.

Arkadaşlarınız güzel olduğunuzu söylüyor. Pekikarakterinizle ilgili yorum yapan var mı?

ne olur beni yanlis anlamayin kizlar ama gercekten bu lafi o kadar cok duyuyorum ki son zamanda
yillardir bekliyorum gercek aski bulmayi ama yok yok yok hani etraftan herkes güzel oldugumu söyler hatta nasil hayatinda kimse olmaz derler inanmazlar erkekler de mi böyle düsünüp yanasmiyor acaba :KK43: Güzel kizlar neden yalnizdir ?
kaç yaşındasın acaba?
yıllardır bekliyorum deyince 30 üstü diye düşündüm bir an.
açıkcası bu klişe söze itibar etmemeni tavsiye ederim.
gerçek hayatla bağdaşmayan saçma bir genelleme bana göre.
hayat bu kadar basit değil keza insan ilişkileri de.
belirli bir yaş ve tecrübeye sahip hiçkimse bu tür basit genellemelere itibar etmez.
yalnız olmanın mutlaka başkaca sebepleri vardır.
durumunu güzellik-çirkinlik sığlığından çıkarak objektif olarak değerlendirmeni tavsiye ederim.
daha sağlıklı sonuçlar elde edersin.
Neden buraya konu açanlar sürekli "etraftan hep güzel olduğumu söylerler" deme gereği duyuyor hiç anlamıyorum.
Konuna gelirsek çirkin dediğin kime göre çirkin? Bir insanı çirkin yapan (görünüş olarak) kesin kurallar mı var?
mecbur hissediyorlar.
ben güzelim konumu ona göre değerlendirin demek istiyorlar.
bazen yerinde oluyor tamam hakveriyorum ama bazen çok saçma ve yersiz oluyor.
insanı güldürüyorlar gerçekten.
ve evet kime göre çirkin.
insanların beğenileri o kadar değişiklik gösterebiliyor ki .insanların beğenileri,duyguları salt vücut ölçülerine hapsolmuş değil.ilk görünüşte fiziki özellikler elbette dikkat çekicidir ve beğeni toplar ancak içi boş ise bir işe yaramaz.
ne zaman işe yarar,karşıdaki insan için içi boş fiziksel güzellik yeterli ise o zaman işe yarar sadece:))

Güzel kızların yalnız olduklarına inanmıyorum

İlla güzel kadın sevgili bulur eş bulur diye bir şey yok ki önemli olan kafaların uyuşması demek ki henüz anlaşabileceğiniz biri çıkmamış karşınıza bu işler biraz da kısmet işi ama bu kız çirkin yanındaki adama bak çirkin şansı işte demek yersiz olur. O size göre çirkindir ama sevgiline göre değildir mutlaka aşık olduğu bir yönü vardır. Ben de güzel sayılmam ama eşim yakışıklıdır iyi bir mesleği de var benim hakkımda da çirkin şansı diyorlardır belki ama biz eşimle çok iyi anlaşıyoruz önemli olan bu yani güzelim neden sevgilim yok demenin anlamı yok benim de çok güzel arkadaşlarım var ama sevgililer yok olabilir yani.

Ben guzelim ve yalnizim...
daha 10 gün önce erkek arkadaşınızdan ayrılmışssınız.
10 gündürmü yalnızsınız :)

ya sosyal hayatın yok ya çalıştığın yer gündeme hitap etmiyordur ya arkadaşın yoktur ya bildiğin cadısındır ama ben asla güzel kızların yalnız oldklarına ınanmıyorum cevremden sıkca goruyorum evet full sevgılı degıstırmelerınden bahsetmıyorum güzel kızlar gerek arkadas gerek sevgılı olarak yalnız kalmıyorlar

ya sosyal hayatın yok ya çalıştığın yer gündeme hitap etmiyordur ya arkadaşın yoktur ya bildiğin cadısındır ama ben asla güzel kızların yalnız oldklarına ınanmıyorum cevremden sıkca goruyorum evet full sevgılı degıstırmelerınden bahsetmıyorum güzel kızlar gerek arkadas gerek sevgılı olarak yalnız kalmıyorlar
çirkinler niye yalnız biri de bunu izah etsin merak ettim :KK53::KK53:

erkekler full tipe mi bakıyor yanİ?

çirkinler niye yalnız biri de bunu izah etsin merak ettim :KK53::KK53:

erkekler full tipe mi bakıyor yanİ?
bence bakımsız oldukları ıcın bız suanda 2015 teyız ben oyle ınsanlar goruyorumkı 90 yılların modasında yasıyorlar,
bakım alım gücü düşük olan insanlardan bahsetmiyorum bile. bakımsızlık zevksızlık olarak goruyorum.
ha erkeklerın hepsı yakısıklımı hayırr,
bır grup kızda kendınden daha cırkın olaran erkeklerle beraber oluyorlar kı erkegı bastırsınlar ılıskının lıderı olsunlar dıyerekten.

On gun mon gun yani su an yalnizim..yaniliyorsun guzel kizlar kiskanildigi icin diger kadinlar arkadaşlık yapmaya cekinir kiskanirlar es ve sevgililerinden.beni katmayalim hadi dusardan gorduklerim bunlar...

Back
X