Cirkin sansi denen birsey var mi gercekten ?

Leave Marilyn alone
Acılar içindeki çocukluğu, genç yaştaki evliliği, savaş sırasında fabrika işçisiyken tesadüf eseri keşfedilmesi falan bence tam kül kedisi masalı gibi ama sonrası dersek, arz talep diyorsak konu ameriga da olsa arz talep var sonuçta, halkın beğenisi veya sektörün arkasındaki kişiler için "aptal sarışın" imgesi para getiriyorsa, ona yönelttiler onu da, seçmeyebilir miydi bu yolu tabi ki öyle ama mutsuz biçimde yatağında ölmeyi kimse haketmez, suikast olmadığını düşünürsek tabi. Entel gözlüğünü takıp geçmişimdeki filmlerimden sorumlu değilim diye şimdi denilebiliyor ve çoğu zaman da samimi bulunmuyor, onun için hepten imkansızdır. Gerçekten kendini geliştirseydi marilyn'in seksi resimleri için tıklayın medyası her zaman vardı, nereden bilebilecektik ki? İdol belirleme olarak tamamen katılıyorum ama üzücülüğüne. Baştan çıkarıcı, şuh bir kadın olup erkekleri bir bakışla tavlayabilmek kimsenin hedefi olmasın, hangi biriyle uğraşacaksın Yürüyen insanların o geçerken kafasını çevirdiği hatta şok olup durdukları güzel kadın efsanesi gibi bir şey, çok tekrarlanıyor burada da ama hala kime ne faydası var bu durumun çözemedim

Doğru diyosun belgesel izlemiştim hayatıyla ilgili, çok sevgisiz bir ailede falan büyümüş. Hikayesi çok üzücü, kadına da baya saydırmışım ha. Zaten göründüğü kadar aptal olmadığı söylenir, kendisine biçilen rolü oynuyormuş. İsmini bile değiştirmişler kızcağızın. Hollywood pazarlamacılığının ilk ve en nadide ürünlerinden. Zerrin'e kızıp rahmetliye yüklendim gördün mü? Neyse kendisinden değil ama temsil ettiği, etmeye zorlandığı şeylerden hiç hazzetmiyorum diyelim. İntiharı da, depresyonu da hak etmiyor elbet, kimse hak etmez.
Burdan kendisini rahmetle anıyor, sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.

Benim de izlememin üstünden çok uzun zaman geçmedi diye savunasım geldi rahmetliyi, yoksa güzel bile bulmam
Kim kardashian olsa mesela hiç bir şey yazamazdım neresinden tutsan elinde kalıyor yine ne varsa eskilerde var.
Birine kızıp yazıyı uzatma mevzusu aramızda kalsın, askerlikten kaçarken akademik kariyer yapmak gibi, şu konu da elbirliğiyle referans kaynak haline geliverir valla.

Evtt..hepimiz bos belesiz..sen cok bilgilisin..uzanamayacagin şeylere laf sokma komik oluyorsun...sen ne menem birseysin ayrica mm yi begenmedigine göre...

Evtt..hepimiz bos belesiz..sen cok bilgilisin..uzanamayacagin şeylere laf sokma komik oluyorsun...sen ne menem birseysin ayrica mm yi begenmedigine göre...
Ben Hollywood yıldızlarına boş beleş dedim. Sen kendini Hollywood yıldızı mı sanıyorsun ciddi ciddi?
Neyse tamam tamam sen çok güzelsin o yüzden şanssızsın.

Son düzenleme:
Çirkin kızkardeşlerim, bakın bundan yüzyıllar önce memeleri göbeklerine kadar inen Yunan kadınları tanrıçaydı ve güzellik abidesiydi. Çağdan çağa güzellik normları değişiyor.
Biz sadece yanlış çağda dünyaya geldik, Zerrin hanım şanslı ki şimdiki güzellik normlarına uyuyor o yüzden o güzel ve çok güzel ve o kadar güzel tamam mı? Bunu şimdi sindiriyoruz ve battaniyenin altına gidip ağlıyoruz, doğduğumuz çağa lanet ediyoruz kızkardeşlerim. Niye bu kadar çirkiniz yea of! =(

Herkesin şansı var fakat kullanmayı bilmiyorlar.

Dün bir evlilik prog. renkli gözlü bir adam katıldı kadının verdiği tepki ben renkli gözlü adamlardan hoşlanmıyorum. Biz kendi ayağımızla itiyoruz ..

Hayatına birisi girmiyorsa bu senin erkeklere yaklaşımınla alakalı. Bu soruyu belkide kendine sormalısın. Erkeklere karşı tutumum nasıl. Onlarla arkadaş olarak sohbet edebilirsin bir erkek arkadaşına sor bakalım bu soruyu seni erkek gözüyle eleştirsin. Bir bayana asla bir bayan çirkin demez. Zaten çirkin kadın yoktur. Kendine bakmayan kadın vardır.
Çirkin kadın şansıda , belkide onlar çok daha özverilidir. Başarılı kadın çekici olur bu yüzden çirkin de olsalar birşeyi almak istiyorlarsa alırlar.

kadın doğru erkeğin adım atmasını bekler ,.... kadın da tam tersi ulaşmak istediğine ne yapar ne eder ulaşır belki...

Kısaca çirkin-güzel fark etmez bir kişiye ilgi duyduğunda istiyorsan o kişiyi olması için adım at- veya ondan bekle.

Çirkin kadın denildiğinde yanlış anlaşılmaya yol açmayalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…