- 23 Ağustos 2012
- 51.462
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.590
- 898
canim sorun su ki benim etrafimda hic erkek yok yurt disinda yasiyorum eh tabi bide secenekler arasinda sadece türk erkekleri olunca böyle bir duruma geldim benim yasimda bekar erkek hic kalmadi
Çirkin şansı olduğuna ben kesinlikle inanıyorum. Çevremde ne kadar güzel kız varsa hepsi mutsuz , ne kadar çirkin varsa hepsinin hayatları harika . Çok güzel olup , hayatında herşeyin iyi gittiğini duyduğum hiç kimse olmadı henüz
iyide onlarda beğenmezse : )Yabancilara bak o zaman panpa :)
iyide onlarda beğenmezse : )
Yani dedigim zihnini kisitlama Turk/yabanci diye, alici gozuyle bakarken ayrim yapma......niye begenmesinler kiz, ben de yurtdisinda yasiyorum, benim oldugum yerde giyinmeyi bilen, bakimli kadini gectim; kadina benzeyen kadin bulmak zor. Yaz kis erkek gibi postal giyeni mi istersin, sirtinda 5kglik cantayla gezeni mi..... Benim Hans talibim cok, gozunu biraz acsan eminim senden hoslanani da vardir :)
senden derken anlamadım ?
yok konu sahibi güzellerin şanssız olduğuna inandığı için
yabancılarda fayda etmezse demek istedim : )
yoksa inanmıyorum ya o çirkin şansı meselesine
bilmiyorum bana garip geliyor yani.
Haaaaaa :) Pardon hatlarim karisti :)
Vallahi ben inaniyorum, dedigim gibi evren dengesi :)
En b.k olaylar genelde en guzel kadinlarin basina geliyor, hic degilse ask icin intihar eden kadinlarin %99.9u cok guzel kadinlar, siradan tipli olup ask icin kendini olduren kadin daha duymadim, gormedim.
a canım annesi gibiHe canim he..bu arada bebegin cok tatli...profilde resmi olan...oglan cocuklarina ayri bir hayranligim var...
aynenValla güzelim şu hayatta ne kadar ''Ya ben çok güzel değilim, çirkinim'' diyen kadın var hepsi güzel, nerde ''Etrafımda çok beğenilirim, çok güzelim, güzellerin kaderi olmaz, Allah çirkin şansı versin'' diyen kadın var bildiğin güzel falan değil.
O yüzden bence güzelim diyenlerden güzel olma ihtimalin bir hayli yüksek.
evet...güzeli elde etmenin zor olduğunu sanırlar..ama şöylede birşey var..güzellerin burnu 1 karış havada oluyor yani burnu düşse almaz misali..erkeklerde yanaşamıyor..aça çirkin hakkına kanaat eder diye yaklaşıyorlar..ne olur beni yanlis anlamayin kizlar ama gercekten bu lafi o kadar cok duyuyorum ki son zamanda
yillardir bekliyorum gercek aski bulmayi ama yok yok yok hani etraftan herkes güzel oldugumu söyler hatta nasil hayatinda kimse olmaz derler inanmazlar erkekler de mi böyle düsünüp yanasmiyor acabaGüzel kizlar neden yalnizdir ?
Marilyn Monroe bile intihar etmisken.hala neyin kavgasini yapiyolar burda..guzel kadin mutlaka cetrefilli yollardan gecerr...Haaaaaa :) Pardon hatlarim karisti :)
Vallahi ben inaniyorum, dedigim gibi evren dengesi :)
En b.k olaylar genelde en guzel kadinlarin basina geliyor, hic degilse ask icin intihar eden kadinlarin %99.9u cok guzel kadinlar, siradan tipli olup ask icin kendini olduren kadin daha duymadim, gormedim.
orta halliyim diyenler neye giriyor peki :)Valla güzelim şu hayatta ne kadar ''Ya ben çok güzel değilim, çirkinim'' diyen kadın var hepsi güzel, nerde ''Etrafımda çok beğenilirim, çok güzelim, güzellerin kaderi olmaz, Allah çirkin şansı versin'' diyen kadın var bildiğin güzel falan değil.
O yüzden bence güzelim diyenlerden güzel olma ihtimalin bir hayli yüksek.
Marilyn Monroe bile intihar etmisken.hala neyin kavgasini yapiyolar burda..guzel kadin mutlaka cetrefilli yollardan gecerr...
Marilyn Monroe güzel değildi ki. Makyajsız hallerini gördün mü? Havası var o kadının, bir de sektörde iyi koltuklardaki adamlarla yatmış hep o sayede bir yerlere gelmiş.Marilyn Monroe bile intihar etmisken.hala neyin kavgasini yapiyolar burda..guzel kadin mutlaka cetrefilli yollardan gecerr...
Marilyn Monroe cirkin bir kadındıMarilyn Monroe güzel değildi ki. Makyajsız hallerini gördün mü? Havası var o kadının, bir de sektörde iyi koltuklardaki adamlarla yatmış hep o sayede bir yerlere gelmiş.
Bir de o kadın intihar etmedi, suikasta kurban gitti yüksek ihtimal Kennedy ile olan ilişkisi sebebiyle.
Yani hayatının kötü olmasının sebebi güzel olması değil, aptal olması. Kafasını kullanacağı yerde güzelliğiyle bir yerlere gelmeye çalışması. Onun bununla yatıp bir Hollywood yıldızı olacağına çalışıp doktor olsaydı pekala çok güzel bir hayatı olabilirdi.
Yeni nesil genç kızların da idol olarak o kadını belirlemesi çok üzücü. Bildiğin evli politikacının tekiyle yatan bir metresten ibaret kendisi.
Çirkin kadınlar intihar etmiyor mu hiç?
Bir sürü guzel kadin harcanmistir zaten...Marilyn Monroe da cirkinmis ne güldüm aksam aksam..Intihar diyince aklima o da geldi tabi :)
Vallahi saka bir yana artik hayat mi yoksa sartlar dersiniz, Fikriye Hanim'a buyuk haksizlik yapildigini dusunuyorum. Resmen harcanmis kadin. Fotografina baktikca bakasim geliyor, siyah kuguya benziyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?