canim sorun su ki benim etrafimda hic erkek yok yurt disinda yasiyorum eh tabi bide secenekler arasinda sadece türk erkekleri olunca böyle bir duruma geldim benim yasimda bekar erkek hic kalmadibütün olay özgüvende, mesela beğendiğiniz birisi mi var bi bahaneyle tanışıp iki laf edin. ben güzelim diyip beklerseniz aşk sizi bulmaz tabii ki
Ben güzelim diye ortalıkda dolaşmadıktan sonra kimse güzelliği farketmiyor,,, benim yüzüm güzel, orantılı, hafif balık etliydim (şu an hamileyim ),, ama benden daha çirkin kızlar ortalıkda ben güzelim diye dolanirlar onlar güzel olur,, ben kendime güzel gelirim ama asla kimseye güzelim demem öyle bir havamda olmaz,,,, ondan kimse bana güzel demez,, ki hatta çirkin diyenlerde olmuşdur,, ama bir iki kişi vardır ve yaşlı kadınlar onlar çok güzelsin der onun dışında demezler,,,,ne olur beni yanlis anlamayin kizlar ama gercekten bu lafi o kadar cok duyuyorum ki son zamanda
yillardir bekliyorum gercek aski bulmayi ama yok yok yok hani etraftan herkes güzel oldugumu söyler hatta nasil hayatinda kimse olmaz derler inanmazlar erkekler de mi böyle düsünüp yanasmiyor acabaGüzel kizlar neden yalnizdir ?
Güzel kadınlara yanaşmak daha zordur ama tabi.ne olur beni yanlis anlamayin kizlar ama gercekten bu lafi o kadar cok duyuyorum ki son zamanda
yillardir bekliyorum gercek aski bulmayi ama yok yok yok hani etraftan herkes güzel oldugumu söyler hatta nasil hayatinda kimse olmaz derler inanmazlar erkekler de mi böyle düsünüp yanasmiyor acabaGüzel kizlar neden yalnizdir ?
Canim sorun dedigin gibi biraz da yurtdisinda yasamandan kaynaklaniyor. Bende yurtdisinda yasiyorum okulda bir dunya erkek var ama hic yabanci biriyle sevgili olmadim bugune kadar. 2 sevgilim oldu ikisiyle de Turkiye deyken tanismistim. Burda fazla secenek hakkimiz olmuyor o yuzden. Tabiki yabanci erkeklerle sevgili olan Turk arkadaslarim da var ama bu tercih meselesi ben ayni kulturu paylasmadigim bir insanla yapamam. Yine de kismet bu isler kismetinde kim varsa o gelir seni bulur zaten hayirlisi olsun akisina birak herseyi.canim sorun su ki benim etrafimda hic erkek yok yurt disinda yasiyorum eh tabi bide secenekler arasinda sadece türk erkekleri olunca böyle bir duruma geldim benim yasimda bekar erkek hic kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?