- Konu Sahibi greengirll
Teşekkür ederim şimdiden. Layık olmaya çalışacağım.Yeni yılda kk en +18 üyesi seçilecek olursa size oy vereceğim...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim şimdiden. Layık olmaya çalışacağım.Yeni yılda kk en +18 üyesi seçilecek olursa size oy vereceğim...
Konudan anladığım çekici bir fiziğe sahip ve güzelsiniz. Ama ne yazık ki şansınız yok. Ama olsun çekici ve güzelsiniz. çekici ve güzel olduğunuzu söylemiş miydim?
Biraz abartili olmus yorumunuz.Kusmuk kokmak nedir ya igrenc geldi bana.Ben de bebek bakiyorum ama öyle kokulu da gezmiyorum..Özenli olmalisiniz bence.Esiniz de bir sure sonra yadirgayabilirBazen kendimi oyle berbat ve yorgun hissediyorum ki, ustum basim darmadagin iki kucuk cocukla ugrasirken, gozaltim cokmus, ben aynaya bakmaktan kaciniyorum,fonlu suslu puslu hanimlari gorunce orhan gencebay caliyo arka fonumda, batsin bu dunya.. ama bnm adam eve geliyo, guzel karim mis kokulu karim, ela gozlu col hatunum.. dalga geciyosan carparim bi tane diyorum, istersem saat basi ust degistireyim kusmuk kokuyorum cunku, kizim surekli kusuyor.. velhasil guzel miyim bilmem ama bana bakan gozler beni oyle goruyo..
Cinselliginde guzellikle hic alakasi yok hemde hic..
kaynak ne acaba? hiç duymadım da
küçüklüğümden beri duyarım bi kaç defada okumuştum fakat hangi beygamberimizdi hatırlayamadım bulursam yazarım buraya biraz teknoloji düşmanıyımdakaynak ne acaba? hiç duymadım da
İnsan kendine kokmazmış bi tek. Yorum gayet yaşanılabilir olmuş abartı değil.Biraz abartili olmus yorumunuz.Kusmuk kokmak nedir ya igrenc geldi bana.Ben de bebek bakiyorum ama öyle kokulu da gezmiyorum..Özenli olmalisiniz bence.Esiniz de bir sure sonra yadirgayabilir
bazen bu söz doğru olabiliyor.Kızlar merhaba. Bir laf vardır hani Allah çirkin şansı versin.. Ne kadar doğru ya.Burda yanlış anlaşılmasın Allahın yarattığı kula çirkin demek kimseye düşmez ama mecazı anlıyorsunuz işte. Güzellerin niye kıymeti yok niye talihi yok? Atıyorum çekici fiziğe sahup olmayan bir bayanın özel hayatı çekici fiziğe sahip olan bayandan çok daha hareketli olabiliyor, eşi onu arzulayabiliyor.
Ben o çirkin şansına gerçekten inanmaya başladım ..yoksa 20 yaşında evlenmezdim :) çirkinler geç evleniyor (istisnalar üstüne alınmasın :)) ) okuyor ,kariyer yapıyor ,evleniyor ,çocuk planı yapıyor :) ben erkenden evlendim ,çocuklarım oldu ,ondan sonra okula başladım ..kariyer arasına da bir çocuk sıkışmaz insallah :))) herşey zamansız bende ...Kızlar merhaba. Bir laf vardır hani Allah çirkin şansı versin.. Ne kadar doğru ya.Burda yanlış anlaşılmasın Allahın yarattığı kula çirkin demek kimseye düşmez ama mecazı anlıyorsunuz işte. Güzellerin niye kıymeti yok niye talihi yok? Atıyorum çekici fiziğe sahup olmayan bir bayanın özel hayatı çekici fiziğe sahip olan bayandan çok daha hareketli olabiliyor, eşi onu arzulayabiliyor.
erkekler görsel yaratıklardır diye öğrendik hep. güzel kızların peşinde koşuldu okul hayatımız boyunca. sonra bir baktık akıllı kızlar mutlu güzel diye pohpohlanan kızlar mutsuz..İyide özel hayat fiziğe bakmaz ki .
mesela bu işve cilve nedir?Daha cilvelidir,isteklidir,iyi davranıyordur.
Doğru adamı bulmuştur.
Halden anlıyordur,boğmuyordur.
Çirkinim diye dünyayı zindan etmiyordur,diğerlerinin çirkin demesine de aldırmıyordur.
cilve derken mesela? evet aynen canım sıkıldı çünkü sürekli insanlarla haşır neşirim ve ne zaman çift görsem güzelim gencecik bayanlar hep aşağılanmış bastırılmış afedersiniz kıro adamlarla beraber. ama kendinden bir haber bayanlar zenginlik rahatlık içinde. bir bayan geldi mesela, eşi de kendi de inanılmaz varlıklı durumu iyi, eşi gözünün içine bakıyor hayatı mükemmel. ama saçlarını bile günlerdir yıkamamış, bakım düzgün giyim hiçbiri yok, konuşmayı dahi bilmiyor. ağzını açtığında her cümlesinden hava atma, seni aşağılama akıyor. bak ben ne kadar mutluyum, sen de bu halinle sürünüyorsun...mesleğim gereği bakımlı olmak zorundayım, düzgün giyiniyorum. her gelen bayanda aynı tavırdan bıktım. eşi ya da kendi biraz durumu iyiyse her cümlesi aşağılamak üzerine kuruluyor.Biz buna cilve diyoruz işte... Ne oldu biri canını mı sıktı ?
eşimin beni artık cinsel açıdan çekici bulmadığını düşünüyorum ve bu çok ağırıma gidiyorGenellememek lazım. Hem güzel hem gayet de iyi talihli insanlar biliyorum.
Eşinizle problem ne?
neden?Saçma bir laf.
iki açıdan da düşünebilirsiniz. çevremde de çok örnek var ailemde. hem içi hem dışı güzel, eğitimli,adap bilen, oturmasını kalkmasını konuşmasını, giyinmesini bilen bayanlar hep hödüklerle evli.Çirkin derken kalp çirkinliği mi fiziksel çirkinlik mi ? Fiziksel olarak çirkin olup gerçekten eş konusunda çok şanslı olanları gördüm. Aynı zamanda huyu kötü ama kocası melek gibi olan hatta burada koni acanlarda var ya kocam çok iyi ama aldattım diye! Kalbi çirkine örnek bu da!
Misal on parmağında on marifet, okumuş çalışıyor , fiziksel olarak da çok güzel ama kocası dövüyor, aldatıyor, manevi şiddet uyguluyor vs yine burda konu açanlar var bu şekilde.
Genel bir durum olmasada inanırım bu söze.
zaten düşmeyeceğini belirtmiştim.Haklısınız Sizin de dediginiz gibi Allahin yarattigi kula cirkin demek size düsmez.
aynen güzel kadınlarla sadece güzelliği için beraber oluyor erkekler. bir de bunun sırf maaşı için evlenilen versiyonları da var. kimse kusura bakmasın ama sırf maaşlı memur vs diye evlenen erkek biliyorumBenim şöyle bir düşüncem var, mesela neden güzel kadınlar aldatılıyor, çünkü kadın güzel diye capkın erkekler peşine düşüyor , elbet biri kadını kandırıyor, sonuç malum, bi süre sonra huylu huyunu yapıyor gene. Ama çirkin kadının doğru kişiyi bulma şansı bu nedenle daha yüksek, talibi az olur öz olur ( gerçi bu devirde çirkin olmak da mümkün değil artık, çirkin değilde bakımsız , özen göstermeyen demek lazım, bencede her kadın az bakımla çok güzel olur). Bu benim düşüncem tabi.
Birde bu işler güzelliğe bakmıyor, işve cilve sevgi ten uyumu, karşılıklı anlaşmak önemli. Karşındaki adam şeref yoksunu ise sen dünya güzeli ol işe yaramıyor